[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
خيلي ممنون از راهنماييتون. هنوز نخريدم اما ويواز سيستم عاملش symbian S60v5 است. برنامه اي براش هست؟
سلام
من 1 بار تو عمرم ppc خریدم واسه 7 پشتم بس شد :31: هنوز تاپیک هاش هم تو همین سایت هست . خلاصه آخر یه جورایی نصف قیمت ردش کردم رفت ولی حالا دوباره یه جوری شده که به خاطر کارم لازم دارم ولی میخوام مثل دفعه قبل بدون تحقیق نخرم - من این چیزا برام مهمه :
اول از همه شارژش - اون اورکسه خیلی خیلی زود شارژ تموم میکرد دهنمو سرویس کرده بود
دوم ساپورتش - یعنی هروقت مثلا win جدید اومد بتونم راحت آپگریدش کنم دنگ و فنگ نداشته باشم - واسه اورکسه پدرم در اومد ! آخر رامش رو کلا کردم eten تا تونستم win5 نصب کنم !!!
سوم کیفیت دوربین و صداش هست - آخه من از گوشیم زیاد به عنوان دوربین و موزیک پلایر استفاده میکنم خصوصا موزیک پلایر
چهارم ساپورت سخت افزاریش هست - یعنی کامل باشه gps,gprs,wifi, ...
پنجم سرعت gprs اش هست - چون خیلی خیلی اینترنت استفاده میکنم با گوشی
بقیشو فعلا چیزی یادم نمیاد :31: فعلا همینا رو بگید تا بعد
ممنون از همگی
قیمتشم مشخص کنید..........چون با این امکانات وین موب زیاده...........
اگه خیلی پول داری hd2 نو 750نقل قول:
کمتر hd2 دست دوم 550 ولی کمه
بعدش hd نو حدود 500
بعدش hd دست دوم حدود 350 تا 400 (این مورد به شرط تمیزی خیلی هلوهه!)
اگه کمتر داری برو viva , 3g بردار.omnia light هم ظاهرا ارزون و خوبه.
دوستان نارحت نشن ولی هرچی برداشتی x1 نگیر .بگرد ببین چه مشکلات عجیب و غریبی براش ذکر کردن.بین samsung و htc خودت می دونی و لی به نظر من htc هرچند یه ذره گرونتره و لی کلاس کارش ppc هست.خوشکل تره و با کلاس تره و افت قیمتش هم کمتره.خوددانی.
نقل قول:
سلام.
اینجا تاپیک پاکت پی سی هست نه سیمبیان قربان.:11:
ممنون از همگی - قیمتش مهم نیست فقط میخوام یه چیزی باشه دیگه عمری باشه که کارم باهاش راه بیفته مثل دفعه قبل هر روز اعصاب خوردی نداشته باشم - مدل هایی که میگین رو لطفا یه لینکی - review ای چیزی هم ازشون بذارین خیلی لطف میکنین
سلام ...نقل قول:
خوب برترین ها Omnia 2 و htc hd 2 هستن ...
اما با توجه به نیازهای شما ..
1-شارژ = omnia 8000
2- ساپورت جفتشون خوبه و مشکلی نداره ولی xda پشت سر htc هستش اما خود سامسونگ به develpoer میلیون ها دلار جایزه داده که بتونه Omnia 2 رو خوب ساپورت کنه در کل از این نظر با هیچ کدوم مشکلی ندارید
3- خوب omnia 8000 تو مولتی مدیا همانند یه گوشی بدون سیستم عامل عمل میکنه که از این نظر بهتره
4-هر دو کامل هستن ...
5-htc hd 2 سرعتش بیشتره ..
سلام دوستان
من با بودجه 400 - 450 تومن بهترین پاکت پی سی که می تونم بخرم کدومه.
نمی خوام مثل HD2 یا omnia2 خیلی بزرگ باشه.
خودم بین Diamond2 و omnia lite و HTC 3G موندم. در ضمن برای HD Mini هم نمی دونم قیمتش به بودجم خواهد خورد یا نه و ارزش صبر کردن داره یا نه.
کیفیت touch و LCD و عمر معقول باطری برام مهمه.
لطفا در انتخاب راهنماییم کنید.
خوب تا این جا با این چیزایی که گفتم فکر میکنم بهترین گزینه hd2 باشه - review اش رو هم دیدم ازش خوشم اومد اما چندتا چیز رو فراموش کردم بگم :
گارانتیش با کدوم شرکته ؟ چون اون اورکسه که داشتم فکر کنم گارانتیش یاس بود خیلی عالی بود اون زمان - 1 بار lcd ایش خراب شد 3 سوته فرستادم گارانتی کامل برام عوضش کردن هیچی هم نگرفتن
دوم آنتن دهیش هست - برام خیلی مهمه - omnia چون مال سامسونگ هست بعید میدونم آنتن دهیش زیاد خوب باشه چون اکثر گوشی های سامسونگ تو ایران آنتن دهیشون مضخرفه - همون اورکس هم همین جوری بود
الان کسایی که hd2 دارن میشه یه خورده در مورد باتریش بگن ؟ چجوریه ؟ با این lcd و .... کم نمیاره ؟ چند ساعت یا چند روز دووم میاره ؟
گارانتی یاس و پرشین تل کام گارانتی های اصلیه HTC هستن در ایراننقل قول:
خوب تا این جا با این چیزایی که گفتم فکر میکنم بهترین گزینه hd2 باشه - review اش رو هم دیدم ازش خوشم اومد اما چندتا چیز رو فراموش کردم بگم :
گارانتیش با کدوم شرکته ؟ چون اون اورکسه که داشتم فکر کنم گارانتیش یاس بود خیلی عالی بود اون زمان - 1 بار lcd ایش خراب شد 3 سوته فرستادم گارانتی کامل برام عوضش کردن هیچی هم نگرفتن
دوم آنتن دهیش هست - برام خیلی مهمه - omnia چون مال سامسونگ هست بعید میدونم آنتن دهیش زیاد خوب باشه چون اکثر گوشی های سامسونگ تو ایران آنتن دهیشون مضخرفه - همون اورکس هم همین جوری بود
الان کسایی که hd2 دارن میشه یه خورده در مورد باتریش بگن ؟ چجوریه ؟ با این lcd و .... کم نمیاره ؟ چند ساعت یا چند روز دووم میاره ؟
آنتن دهی خوبه مثه بقیه گوشیها در مورد سامسونگ هم من اکثر گوشیهام سامی بوده اصلا مشکلی نداشته
این چرت و پرتیه که فروشنده ها میگن
در مورد باطریش هم مشکلی نداره متوسط کار کنی 2 روز
به نظر من آنتن دهیش عالیه.من یه گوشی دیگه هم دارم.هردو سیم کارت ایرانسل روشونه و داخل ساختمون یه جای پرت قرار گرفته.
یادم قبل از این که این گوشی رو بخرم بیچاره بوده و حتما باید از اتاق بیرون می اومدم.فقط بعضی اوقات یه خط آنتن داشتم و اصلا نمی شد صحبت بکنم و قطع نشه.
اما با این گوشی جدید با همون نوع سیم و همون مکان وقتی قدیمیه نداره hd2 مثل هلو انتن داره و معمولا ندیدم کامل بره آنتنش.
باتری هم یکی دو هفته اول یه ذره زود خالی می کنه ولی بعدش آب بندی میشه.من هم استفاده معمولی+ مقداری گیم+مقداری موسیقی 2 روزمیرم باهاش.
این گوشی رو اگه بخری تا چند سالی نیاز به گوشی نداری.ال سی دی بزرگش هم بر بازی خوبه هم برا pdf خوندن.در ضمن کاملا ضد خشه.اونقدر تصویرش شفاف و با کیفیته که خودت تعجب می کنی.در کل امکاناتش عالیه.cpu هم که دیگه نگو اصلا کم نمیاره.
جالبش اینه که محصول جدید اپل ه همون ipad باشه به یه نوعی یک جور نوت بوک یا لپ تاپ خاصه ،سی پی یوش همین مقدار قدرت داره.به نظر من ال-سی-دی پاکت پی سی از این گنده تر نمی تونه بشه چون حمل و نقلش سخته و cpu هزار هم فکر کنم حالا حالا ها جواب بده.
من گارانتی پرشین گرفتم راضی ام چون هم ارزون تر در اومد و هم برنامه آریو اقلیم که برای gps است رو مجانی میده وبیمه نامه بانک اقتصاد نوین هم داشت.یاس هم خوبه فقط مقداری گرون تره و اون برنامه رو هم مجانی نمیده روش.فقط اگه پرشین گرفتی ،آریو اقلیم رو باید جداگانه و مجانی از فروشنده بگیری ولی مراقب باش حواست رو پرت نکنه و بهت ندش!چون 40 تومن قیمتشه.
آخرین قیمت محصولات htc رو میخواستم :20:
منتظر یاری دوستان هستم.:20:نقل قول:
سلام دوستان
من با بودجه 400 - 450 تومن بهترین پاکت پی سی که می تونم بخرم کدومه.
نمی خوام مثل HD2 یا omnia2 خیلی بزرگ باشه.
خودم بین Diamond2 و omnia lite و HTC 3G موندم. در ضمن برای HD Mini هم نمی دونم قیمتش به بودجم خواهد خورد یا نه و ارزش صبر کردن داره یا نه.
کیفیت touch و LCD و عمر معقول باطری برام مهمه.
لطفا در انتخاب راهنماییم کنید.
هرکی که دیدم گوشی سامسونگ داره همیشه آنتن دهیش داغونه - اعصاب آدم خورد میشه وقتی باهاش حرف میزنی - از کسی نشنیدم خودم بارها به چشم دیدم
به قول دوستمون در جایی که همه گوشیها کم میارن این گوشی آنتنش پره.نقل قول:
من قبل این جمین و دیاموند داشتم دیاموند خوب بود ولی جمین باید از اتاق میومدم بیرون و حیاط تا آنتن بده ولی با هموم سیم hd2 آنتن تا ته چسبیده و پره.
در ضمن برای اولین بار این گوشی از یک نوع چیپ رادیو بسیار قوی برای آنتن دهی و مکالمه استفاده کرده که به همین علت دکل های مخابرات ایران چون قدیمی اوایل با این گوشی خط نمیداد و ساپورت نمیکرد اما چون ایرانسل از نسل جدیدتر تجهیزات رادیدیی استفاده کرده خط میداد.به همین علت وقتی در سایت های خارجی این مطلب عنوان کردیم بسیار تعجب کردن وگفتن قویترین آنتنی که دیدیم در این گوشی و ایران کلی مسخره کردند و مسایل سیاسی پیش کشیدند حتی یکی از متخصصین xda گفت باید با دولت تون مبارزه کنید تا کمک کنم.ما هم دیدیم وارد مسایل سیاسی میشه ول کردیم.
ویرایش:گارانتی من یاس .فقط این بگم یکی از بچه ها دو بار به یک علت خاص تاچ گوشیش سوخت هر دو بار مجانی یاس تعمیر کرد که هزینه هربار 250 تومن بود.
ممنون - اما من منظورم hd2 نبود - سامسونگ رو داشتم میگفتم - شما چند وقته hd2 داری ؟ نقص هاش چیه ؟ هیچ مشکلی تاحالا باهاش نداشتی ؟ اوضاع باتریش چجوریه ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
من همون اوایل که وارد ایران شد خریدم و بسیار بسیار راضی هستم وخیلی این گوشی دوست دارم.چون همه نیازهای من وه مه رو برآورده میکنه وسریعترین ویندوزموبایل جهانه.وبزرگترین lcd خازنی جهان بین گوشیهاست که علاوه بر بزرگی کیفیت خیره کننده ای داره.
مشکل اساسی نداره.و واسه هر نیازتون یک یا چند نرم افزار موجوده.من حتی بازیهای پلی استیشن1 روش دارم بازی میکنم وخیلی حال میده .تنها گوشی که بازیهایps1 بدون لگ و تاخیر میشه بازی کرد .اگه در یوتیوب دیده باشین با امنیا2 نمیشه بازی کرد چون پردازندش نسل قدیمیه و کنده.این گوشی نیاز3-4 سال هر گوشی باز حرفه ای برآورده میکنه.باطریش اوایل اعصاب خرد کنه اما پس از چند بار شارژ و دشارژ کردن کامل که همه سلول های باطری فعال شد با استفاده معمولی2-3روز جواب میده .بستگی به نحوه استفاده شما داره اگر نور صفحه نمایش رو اتوماتیک قرار بدید و روزی 40دقیقه مکالمه و 30sms داشته باشید و چند بازی و گیم بازی کنید و 1-2ساعت موزیک و فیلم تماشا کنید 2روز جواب میده.
البته با روشی که اومده با تغییر در ریجستری این گوشی دوربین از 5مگاپیکسل به 8 مگاپیکسل ارتقا پیدا میکنه و دقیقا" به خاطر پیش بینی این موضوع hd2 تنها گوشی که پشتش عدد مگاپیکسل دوربین نوشته نشده چون میدونستن قابل تغییره.
البته با یک تغییر دیگر در ریجستری کیفیت و بیت ریت bitRate فیلمبرداری دوبرابر میشه واز 2100 به 4200 تغییر پیدا میکنه _من بعد از این تغییرات نتیه رو به برادرم نشون دادم گفت کیفیتش در حد هندی کم شده.واقعا" که حیرت انگیزه.
شما این گوشی بگیرید وهر روشی که خواستید بپرسید تا بگم.:46:
سلام با اون بودجه امنیا 2 از همه بهتره اونقدرا هم بزرگ نیست نمیدونم کار کردی یا نه خیلی خوش دستهنقل قول:
اصلا با اون 3 موردی که گفتی مقایسه نکن
از نظر سرعت فقط b7300 میتونه یه جورایی بهش برسه که اونم فقط تو سرعت وگرنه بقیه چیزها بازم این دو باهم مقایسه
نمیشن به نظرم پولتو حیف نکن اگر 450 داری همونو بگیر کلوپ امنیا 2 هم هست یه سر بهش بزن
سلام به همگی.
من بین Htc HD2 و sony xperia x10 شک دارم.
x10 دیزاین زیباتر و باطری قوی تری داره. علاوه بر این سیستم عامل جدیدتری داره که هر روز هم داره به تعداد گوشی های با این سیستم عامل افزوده میشه(هرچند که با وجود نسخه ی 2.1 هنوز این گوشی نسخه 1.6 هست و سونی هم یه حرفی زده که آپدیت می کنم اما معلوم نیست کی این کار رو بکنه) و در یک کلام غولی مثل گوگل پشت این سیستم هست که خودش کافیه!
HD 2 هم واقعا چیزی کم نداره. از نظر امکانات و نرم افزار و مالتی تاچ و پشتیبانی از فونت فارسی و ...
اما چیزی که من رو از x10 دور میکنه :
بیشتر به زبان و فونت فارسی برمیگرده. برام قابل قبول نیست که نتونم در اینترنت صفحات فارسی رو درست و حسابی ببینم و پیامک فارسی دریافت و ارسال کنم در حالی که HD2 چنین نقصی نداره علاوه براین دو تا مرورگر داره که یکیش از فایل های فلش هم پشتیبانی میکنه اما مرورگر x10 این قابلیت رو نداره. البته هر دو نرم افزار یوتوب دارند.
علاوه بر فونت فارسی نسخه ی 1.6 آندروید که معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه باعث میشه که همیشه نگران این باشم که نکنه برنامه یا بازی درست و حسابی ای بیاد اما من نتونم به دلیل نسخه ی پایین آندروید نصبش کنم. اینم بگم که مثل اینکه از ایران به مارکت آندروید هم نمیشه وصل شد!
نمی دونم آیا راهی برای حل مشکل فارسی در آندروید هست یانه.
اما وقتی به سمت HD2 میرم از قیافه ی مستطیلی ساده و بزرگش خوشم نمیاد، تازه حافظه ی داخلی گوشی هم خیلی کمتر از x10 هست و باطریش هم تعریفی نداره، کارت مموری هم همراه گوشی نیست.
حالا به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه با این اوصاف عملا نمیشه از 50 درصد امکانات x10 اسفاده کنم خریدنش خنده دار نیست؟
*پیشاپیش از نظراتون سپاسگزارم*
آقا جای شما تو تاپیک hd2 واقعا که خالیه.شما این اطلاعات رو از xda می گیرید؟نقل قول:
-بازی پلی استیشن .... ارتقائ دوربین........ ارتقائ فیلم برداری........
من که اصلا از مرحله پرت بودم و تا حالا اصلا چیزی نشنیده بودم در این مورد.اگه یه تاپیکی چیزی حوصله داشتی باز می کردی خوب بود.
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
شما برو مشکلاتش رو کامل بخون بعد نتیجه بگیر.نقل قول:
ماها که hd2 خردیم در مورد قیافش ،من که خیلی حال کردم با صفحه بزرگش.کافیه بری ابعادش رو با اپل مقایسه کنی تا ببینی که با مجود اینکه صفحه بزرگ شده ابعاد و ضخامتش عالیه
خوب هر کسی نظر خودش رو داره،
از نظر دوستان استقبال میشه:20:
سلام علیکم
می خواستم Sony er w960 بگیرم
می گن گیر نمیاد چند جا هم رفتم گفتن نیست
مدل مشابهی در همین رنج قیمت خودش 250 تومن سراغ دارید ؟
سلام.
من برای اولین بار قصد خرید گوشی لمسی دارم و چون نمیخواستم بالای 300 تومان پول بدهم احساس کردم Samsung B7300 OmniaLITE گوشی خوبی هست .
البته چند تا سئوال دارم که ممنون میشوم جواب دهید :
1- میخواستم بدونم این گوشی چقدر تنوع نرم افزار داره ؟ ( فکر کنم اینجا خوندم که بعضی نرم افزار ها روی بعضی از گوشیها جواب نمیده ) .
2- اگر روزی مجبور شدم ویندوزش رو عوض کنم باید ببرم 25 تا 30 تومان بدهم بیرون یا میشه توی اینترنت روش نصبش رو پیدا کرد ؟
3- اینکه بعضی ها گفته بودند که آنتن دهیش ضعیفه ، چقدر به واقعیت نزدیکه ؟
4- اگر قابلیت های اینترنتی و دوربینش رو کنار بگذاریم ( خوب یا بد ) ، در مقایسه با HTC Touch2 چه جور گوشی به نظر میاد ؟
5- این گوشی در رده گوشیهای متوسط لمسی ( از هر نظر ) محسوب میشه یا ضعیف و یا حتی قوی ؟
مورد اول برام خیلی مهمه چون یک جورایی خوره نرم افزارم و نمیخواهم مثلا مثل گوشی های نوکیا بشه که این نرم افزار روی این نصب میشه و روی اون نصب نمیشه ( البته میدونم برای ورژن نرم افزارشه ) .
اگر سریع و مناسب جواب دهید بسیار ممنون میشوم .
نقل قول:
سلام.
اینجا مخصوص پاکت پی سی هست برای اون گوشی باید برید تو قسمت مشاوره کل گوشیها.:11:
1-نرم افزار براش زیاده .. همه نرم افزارها و بازیهای امنیا معمولی بهش میخوره و خب خودش هم کم و بیش نرم افزار داره ... رزولوشن 320*240 هم ساپورت میکنهنقل قول:
2-میشه پیدا کرد
3- :31:
4- از لحاظ سخت افزاری بهتره ... اگه منظورتون این هست
5- متوسط رو به بالا
ممنون .نقل قول:
احتمال زیاد همین گوشی رو انتحاب کنم چون از قیافه اش هم خوشم اومده است .
البته چون تجربه استفاده از گوشیهای تاچ رو ندارم میترسم که به مشکل بر بخورم ولی ارزش امتحان داره .
انتخاب خوبی کردی فقط قبل از خرید از همه لحاظ برو ته و توش رو در بیار مثلا فردا نخری بگی وای دوربینش ضعیف و فلاش نداره و....هانقل قول:
عجله نکن درست تحقیق کن و با نیازهات بسنج بعد برو واسه خرید
سلام من یه تازه واردم می خواستم بدونم واسهی کار در زمینه الکترونیک و -- چی بگیرم که هم قوی باشه هم در ایران وجود داشته باشه و قیمت اون چنده:18:
سلام من وقتی تاپیک ها رو می خوندم اکثرا در مورد hd2 بود من میخواستم ببینم چرا نظرات در مورد Google Nexus One کمه با توجه با اینکه به نظر امکانات خیلی خوبی داره من میخواستم htc بگیرم ولی نمیدونم nexus بهتره یا hd2 و در مورد سیستمAndroid نمیدونم نرم افزارها و بازی های قابل نصب درwindows mobile در Android هم نصب میشن؟
نقل قول:
سلام.
اینکه مطالب در مورد نکسوس کمتر از اچ دی 2 هست علتش اینه که استفاده کننده هاش کمتره و هنوز همه گیر نشده که علتش سیستم عاملشه که تازه اومده.
اما اینکه کدوم بهتره خوب طبعا" این سوال جواب چندان منطق پسندی نخواهد داشت چون نمیشه باهم مقایسه شون کرد .این دو گوشی با توجه به سیستم عاملهاشون 2 مقوله سوا از هم هستن و هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن در مورد برنامه هاشون هم خیر شما نمیتونید برنامه های ویندوز رو روی ؟آندروید نصب کنید و بالعکس.:11:
بهتره در مورد Nexus One از جناب Pulp_152 بپرسید چون ظاهرا" ایشون اسناد بسیار زیادی در زمینه این گوشی دارن طوریکه حتی حرف کسانی که این گوشی رو دارن رو هم قبول نمی کنن ! :31:نقل قول:
سلام دوستان- به نظر شما من با 450 برم امینا 2 یا x2 بخرم یا کارکرده hd2
ملاک هام
1-سرعت خیلی بالا باشه با اینکه تو ویندوز موبایل کلا سرعت بالا نیست اما بهترین و بیشترین سرعت رو داشته باشه
2- حساسیت تاچ
3- کیفیت صفحه نمایش
4- بلندی صدا تو اسپیکر
5- محیط کاربری جذابی داشته باشه تکراری نشه زود
6- بعد دوربین
به نظر من امنیا 2 میتونه پاسخ گوی نیازتون باشه..............ایکس 2 هم گرون تره......حدود 550 تومنه.........نقل قول:
سلام
به نظر شما بین omnia liteو htc touch 2 کدوم بگیرم بهتره؟
یعنی دوست عزیز شما میگی که امینا 2 نو از کارکرده ی hd2 هم بهتره با توجه به ملاک های من؟
HD2 باید خیلی خیلی کارکرده باشه که 450 باشه..........چون نو و بدون گارانتی حدود 600 هست...........نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش و دوربین و صدا توی اسپیکر هم امنیا 2 سرتره...........
آقا به حرف من گوش بده.نقل قول:
1-سرعتش انتهاست.
2-حساسیت تاچش خیلی بالاست صفحه خازنی و ضد خش.بعضی مواقع من گوشی رو برمی گردونم به پشت و دوباره به جلو می بینم رفته تو یه منو .یعنی تماس یک گوشه دست با صفحه موجب تاچ میشه!من امنیا دو رو تست کردم بد نبوده ولی با این قابل رقابت نیست.
3-کیفیت صفحه نمایش وحشتناک بالاست.از آیفون هم بهتره.تا نداشته باشی باورت نمی شه.
4-بلندی صدا در حد خودش خوبه و اگه از زنگهایی با کیفیت خودش استفاده کنی خیلی عالیه
5-محیط کابری sense واقعا عالیه .مخصوصا با افکتهای جدید آب و هوایی.بعضی دوستان امنیا دار حتی از محیط سامسونگ خسته میشن می رن مال htc رو می نصبن.
6-دوربینش اسما 5 است ولی من شنیدم یه قابلیت مخفی گاشتن روش که می شه به 8 تغییرش داد با دستکاری رجیستری!!
به نظر من 50 -60 تومن بذار روش و یه مقدار بگرد و منتظر باش تا یه دست دوم پیدا کنی اگه بیش از حد عجله نداری.نوش هم بدون گارانتی 600 هست که خیلی قیمت معقولی هست و از گارانتی دارش 120 تومن ارزون تره.
دیروز جمهوری HD: 530 و HD2:620 البته بدون گارانتی
حالا من مردد شدم از یه طرف فاصله قیمت کمه و از طرف دیگه به نظرم HD زیباتر و خوش دست تر هست
میخوام بدونم تفاوت HD و HD2 بجز سی پی یو و صفحه نمایش چیه ؟
Hd2 فلش و مالتی تاچ داره. صفحه نمایش خازنی بزرگتر و ضد خش. رم و cpu هم بیشتر هست.نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2957&idPhone2=2525