اگر شاتل شما را ساپورت مي كنه شاتل بگيرنقل قول:
مودم هم asus و يا usrobotics
البته توي همون تاپيك مودم ها بپرس تا دقيق تر به نتيجه برسي
Printable View
اگر شاتل شما را ساپورت مي كنه شاتل بگيرنقل قول:
مودم هم asus و يا usrobotics
البته توي همون تاپيك مودم ها بپرس تا دقيق تر به نتيجه برسي
امروز توی روزنامه خبر نوشته بود که نمایندگی پارس آنلاین در شیراز افتتاح شد و از این حرفا
مگه پارس آنلاین نداشتیم تو شیراز؟ اسمش که تو لیست نظرسنجی هست.
چرا !!! شیرازاسپرت ( آراکس ) نماینده پارس آنلاین بود !! شاید یک نماینده دیگه باشه
الان هم که رفتم توی سایت دیدم 2 تا نماینده شیراز داره !! یکی هم
شيراز، خيابان عفيف آباد، مجموعه حافظ، طبقه دوم، واحد ٦ ، که البته یادمه این شرکت پارس آنلاین قبل از اومدن adsl هم بود !
نقل قول:
چرا اسمش اراکس بود ...
نقل قول:
چه خوف .. حامد داشت از پشتیبانی و سرویس اراکس مینالید .. بگیم عوض کنه شاید این جدیده بهتر باشه ..
پارس آنلاین نوشته یک ماه اشتراک رایگان!!
کسی تماس گرفته؟
اینجا نوشته طبقه دو ! ولی یادمه باید با آسانسور میرفتی !!
آره همون تبلیغی که میگم تو روزنامه خبر زده نوشته یک ماه اشتراک رایگان واسه پارس آنلاین.
کسی از پارس آنلاین داره؟ راضی هستید؟
یک ماه اشتراک رایگان؟نقل قول:
در مورد قیمتهاش چیزی ننوشته بود؟
آدرس سایتی ، شماره تلفنی چیزی
parsonline.net
قيمت هاش توي سايت هست
اون يك ماه هم احتمال زياد بصورت حجمي مي دن ،نه زماني
دوست عزیز ممنون که به فکر بودی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه خوف .. حامد داشت از پشتیبانی و سرویس اراکس مینالید .. بگیم عوض کنه شاید این جدیده بهتر باشه ..
والا این اینترنت ADSL هم واسه من معضلی شده.
نمیدونم یقه کی رو بچسبم.
مشکلم رو دوباره میگم.
من به شدت DC دارم و روزی چندین بار موقع کانکت شدن این قضیه رو دارم.
به پشتیبانی هم تماس میگیرم و میگم مشکل از کجاست .
میگن اشکال از وجود نویز توی خط پیش میاد.
از طرف ما مشکلی نداره.
نویز هم یا اشکال از سیم کشی خونه هست یا اشکال از طرف مخابراته.
حالا باید پیگیر این 2 مورد باشم تا تکلیفم روشن بشه.
حالا یه سوال:
شما توی طول روز که با اینترنت کاری ندارید و کامپیوتر خاموش هست مودم رو خاموش میکنید؟اگر مودم رو روشن بگذارن از اکانتم کم نمیشه؟
سلامنقل قول:
منظورتون از DC اینه که لینک مودم قطع میشه و از اول لینک میشه؟
من این مشکل و داشتم و با عوض کردن سیم کشی تلفن خونه حل شد
البته یکی از دوستام همچین مشکلی داشت و علت اسپیلیتر بود که از تو مخابرات براش عوض کردن
ممنون .
راستش منظورم این هست که چراغ استاتوس خاموش میشه و مجبور به ریستارت کردن مودم هستم.
خودم هم فکر میکنم یکی از این 2 مورد باشه.
باز ممنون از راهنمایی خوبت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان كساني كه از فن آوا اكانت دارن امروز تونسته كانكت بشه مال من كه از صبح تا حالا ارور 691 ميده الانم با Dialup كانكت شدم جديدا انواع ارورها رو با فن آوا داريم ميبينيم
از sada بپرس .. اون فن اوا داره ..نقل قول:
من چند روزه نمی تونم کانکت بشم.
سیستم ارور 815 میده.
زنگ زدم به پشتیبانی میگه اصلا همچین اروری وجود نداره.
جالبه !
توی ویستا ارور 815 میده
توی XP ارور 697
نمیدونم چیکارش کنم:41::41:
گفتم شاید از ویروس باشه...آنتی ویروس نصب کردم ولی بازم درست نمیشه.
-------------
من مشترک ParsOnline هستم.
عجب غلطی کردیم...مشترک صبا بود گفتم یه ISP دیگه هم تجربه کنم !
سلامنقل قول:
errore 815 در ویندوز ویستا جایگزین errore 678 در XP هست .
مشکل شما یا از تنظیمات مودم هست ، یا از کارت شبکه هست که احتمال داره یا disabel شده باشه یا از نصب خارج شده باشه و یا اینکه چراغ لینکتون خاموش شده باشه
سلامنقل قول:
اگر منظورتون من هستم (sadra) من صبانت دارم
پرسيده بود كسي فن آو استفاده ميكنه ؟يا نه؟ ميخواستم ببينم اگر خوبه اكانت بگيرم
ممنون
نقل قول:
نه همون sada منظورم بود .. سعید ..
سرعت دانلود 64 و 128 پارس آنلاین تو شهرستان ها چقدره؟؟ تو تهرا چطور؟؟ حدودا می خوام بدونم ببینم ارزش داره بگیرم یا نه؟!!
واسه من 128 هست و با دانلود منیجر ها حداکثر 12-14هست.نقل قول:
سرعت دانلود 64 و 128 پارس آنلاین تو شهرستان ها چقدره؟؟ تو تهرا چطور؟؟ حدودا می خوام بدونم ببینم ارزش داره بگیرم یا نه؟!!
شما توی طول روز که با اینترنت کاری ندارید و کامپیوتر خاموش هست مودم رو خاموش میکنید؟اگر مودم رو روشن بگذارن از اکانتم کم نمیشه؟
مودم رو هم خاموش کنی بهتره. نه به این دلیل که از اکانت شما کم بشه, بلکه عمر مودم شما بالاتر میره مخصوصا اگر مدت بیکاری (Idle) مودمتون بیشتر باشه. از لحاظ امنیت بهتر است مودم رو هم خاموش کنی.نقل قول:
error 691 بدلیل رجیستر نشدن user یا pass یا هر دوی آنها در account server سرویس دهنده است. با شرکتتون تماس بگیرید تا user و pass شما رو چک کنند.:46:نقل قول:
نقل قول:
فن آوا کلاً مشکل داره ، بنظر من شرکت معتبری نیست .
در صورتی که مشکلت حل نشده و یا اینکه دوباره مشکل داشتی با شماره پشتیبانی تماس بگیر - 8315213
پیشنهاد می کنم سرویست رو تغییر بدی .
شما از چه شرکتی سرویس می گیرین ؟نقل قول:
زمانی که سرویستون DC می شه ، چراغ لینکتون چشمک زن یا خاموش می شه یا نه ؟
سلام.من از پارس آنلاین میگیرم.
زمانی که دی سی میشم چراغ status به کل خاموش میشه.
در این حالت می تونه چند مسئله باشه که باید پیگیری کرد .نقل قول:
1- شاید نویز بر روی خط تلفن شما وجود داشته باشد ، که باید چک کنید اول از هر چیز به تعداد گوشی تلفنی که نصب کردید حتماً اسپیلیتر نصب کنید .
2- سرور تهران ، این مسئله بستگی به سیگنالی داره که از طرف دفتر تهران بر روی پورت شما تعریف کردند اگر سیگنال پایین باشه این مسئله پیش میاد .
3 - پورت یا اسپیلیتری که توی مخابرات نصب شده مشکل دارد .
یکی از این مسائل می تونه مشکل داشته باشه از طرف پشتیبانی پیگیری کن .
من مشکلي داشتم که هيچ کس نه باورش مي شه نه هيچ شرکتي تا بحال تونسته به اين قضيه پي ببره نه اصلا به عقل کسي رسيد که مشکل چيه ولي خودم الان سه ماه هست از شر اين مشکل و خاموش شدن چراغ لينک مودم راحت شدم
من شب ها مي شد که در عرض يک دقيقه به کرات چراغ مودم مي پريد و مثل اين مي موند که فيش تلفن رو از مودم کشيده باشي
و هر چي به هر دري زدم مشکلم حل نشد که نشد که آخرش به اين نتيجه رسيدم که مشکل از برق و نوسان برق منزل هست و با گذاشتن يک ترانسفر ماتور قوي به مودم تا الان که سه ماه از اون قضيه مي گذره حتي يک بار هم اين مشکل ديگه براي من تکرار نشده است و براي هميشه از بين رفت
اينترنت ام صبا نت
مودم ام= TP link 8811
سلام
دیشب تو اخبار گفت قیمت اینترنت Adsl بیست درصد کاهش پیدا کرد و قیمت های جدید را هم اعلام کردند. حالا این قیمت جدید از کی قراره اجرا بشه؟
یعنی الان که بخوایم شارژمون را تمدید کنیم با قیمت جدیده؟
نقل قول:
لطفا خوشحال نباشید ! :31: اعمال نمیشن ! من میگم !
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايتنا - رگولاتور در آخرين اقدام خود، تعرفه جديد خدمات اينترنت پرسرعت با ADSL و مقررات تازه آن را تصويب كرد.
کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در آخرين جلسه خود، تعرفه ارائه خدمات اينترنت باند پهن را با استفاده از ADSL تصويب كرد.
در همين ارتباط قيمت تامين اينترنت براي ارائه خدمات اينترنت باند پهن نيز توسط کميسيون کاهش يافت.
به گزارش ايتنا از رگولاتوري، بر اساس تصميم اين كميسيون در جلسه شماره 49 مورخ 8/7/1378قيمت اینترنت كه توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و در قالب لینکهای STM1 به شرکتهای مخابرات استانی و شرکتهای دارای مجوز PAP تحویل میشود صرفا جهت استفاده برای ارائه خدمات ADSL به میزان ۲۰٪ کاهش میيابد.
بدين ترتيب قیمت فروش اینترنت با ظرفیت یک STM1 که در حال حاضر ۴۸۶ میلیون ریال است، به ۳۷۵ میلیون و یکصد هزار ریال کاهش میيابد.
براین اساس تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر ۱۰ براساس جدول زیر تصویب شد:
همچنين در اين جلسه، موارد زير نيز به تصويب رسيد:
- هزینه مودم و راهاندازی آن بر عهده مشترک میباشد.
- شرکتهای ارائه دهنده خدمات موظفند نسبت به نصب و راهاندازی تجهیزات در محل مشترک اقدام و پس از تحویل پهنای باند مناسب نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام نمایند.
- شرکتهای ارائه دهنده خدمات موظفند نرمافزارهای لازم برای اندازهگیری لحظهای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنماییهای لازم را انجام دهند.
ضمنا کمیسیون تنظیم مقررات توصیه نمود که به منظور گسترش ارائه این خدمات در سطح کشور، شرکت مخابرات ایرات با مشارکت شرکتهای PAP و رعایت منافع طرفین خدمات مذکور را ارائه نمایند.
براین اساس بدیهی است در صورت عدم مشارکت، شرکتهای PAP میتوانند سرويس مربوطه را حداکثر تا سقف ۲۰٪ بالاتر از این تعرفههای مصوب ارائه نمایند.
علاوه بر موارد فوق مصوب شد كه شرکتهای PAP میبایست کلیه قراردادهای خود را حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ مصوبه براساس تعرفههای مصوب فوق اصلاح نمايند.
همچنين کلیه مشتریان در صورت داشتن هرگونه شکایت در خصوص تعرفههای خارح از چارچوب مصوب و یا عدم رعایت کیفیت خدمات مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مناطق هفتگانه گزارش نمایند.
سلام ممكن برگردیم سربحث اصلیمون? لطفا هر كس از هر جا ای دی اس ال گرفته لطف کنه پهناى باندش با میزان دانلودش بگه لطفا. ممنون
مال من : صبا نت 64 و بین 5-6 تا 13-14 بالا پایین میشه كه به همین خاطر می خوام تغییر بدمش
منم این مشکل رو دارم که چراغ لینک مودم چشمک زن میشه هیچ حساب و کتابی هم نداره یه دفعه میبینی چشمک زن شد مودم aztech هستنقل قول:
ولی حالا که مودم fiber home گذاشتم این اتفاق نمیفته
یعنی مشکل از برق هست؟
شما آدابتور خریدی یا ترانسفر ماتور که نوسان میگیره؟
يه ترانسفرماتور مال تلويزيون رنگي داشتم که خيلي وقت پيش خريده بوديم شايد ده سال قبل اون رو گذاشتم
الان سه چهار ماه هست يک بار هم چراغ نپريده
اينترنت Adsl ارزون شد دوستان پيگير باشيد از شرکت ها نگيريد تا قيمت ها رو پايين بيارند و خودتون پيگير باشيد و اونها گفتند خبر نداريم تماس بگيريد با مخابرات بازرسي:
کد:http://www.itna.ir/archives/news/011146.php
من اکانت 3 ماهه گرفته بودم از صبانقل قول:
بعد از 2 هفته چراغ مودم چشمک زن شد . هر هفته 1 بار تقریبا چراغ ثابت می شد . به محض اینکه سیم تلفن قطع می شد یا برق می رفت دوباره تا 1 هفته بعضی وقتا هم 10 روز . آخرش هم اکانت تموم شد و رفت پی کارش و سرویسم هم جمع کردند . الآن هم می گن به خطهای 647 ADSL نمی دیم ( خیابون خلیلی ) . شما هم مشکلت اینجوری بود ؟ مودمم هم Dlink DSL 300T هست .
کسی راهکاری نداره که الآن که ADSL نمی دن جز DialUp چه خاکی به سرمون بریزیم ؟ وایرلس خیلی گرون در میاد . مدل دیگه ای از اینترنت نیست که سرعت بالا و مثل ADSL ارزون باشه ؟
شما به تعداد گوشی های تلفن اسپیلیتر گذاشتی ؟نقل قول:
سلام به بچه هاي گل اين تاپيك
خونه ما شهرك آرين هست.من چند وقت پيش تو يه تاپيك خوندم كه مخابرات ميخواد كم كم كل خطوط رو تبديل به فيبر نوري كنه!!!!
الآن كه من بعد از يه هفته برگشتم شيراز ديدم دارن تو كوچه رو ميكنن.......
ظاهرا گفتن ميخوايم كيفيت خطوط رو افزايش بديم.حالا من خيلي نگران شدم,ميگم نكنه ميخوان فيبر نوري بذارن!!!!اگه اين طوري بشه بايد با Adsl خداحافظي كنم......
از دوستان كسي در اين مورد اطلاعي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
نترسنقل قول:
جدیدا صبا داره روی فیبر نوری سرویس میده
ظاهرا سرعتشم خیلی خوبه
یکی از بچه ها میگفت
راست و دروغش پای خودش
نه مشکل شما خيلي حاد بوده و کلا به نظر من برو و پولت رو پس بگير هر چقدر که باشه يقه شون رو بگير پولت رو هر جوريه بگير يا شکايت کننقل قول:
برو بازرسي ولي عصر بگو من که سرويس رايگان نگرفتم که گرفتم ؟ من پول دادم و اصلا اين وصل نشد و الان هم شاکي هستم خلاصه ول کن قضيه نباش من جاي تو بودم همين کار رو مي کردم
در مورد سرويس هم دور صبا رو که بالکل خط بکش که من دارم خودم مي رم شاتل اگه شاتل شد که شد نشد برو مستقيم لاوان:
مخابرات شما رو هم ساپورت مي کنه بدون هيچ مشکلي ولي مخابرات ما رو ساپورت نمي کنه مدرسکد:http://loveon.ir/adsl.html
موفق باشي
نقل قول:
من الان صبا نت دارم يعني يک سالي مي شه و با اين که سرويس 46100 تومني رو به من مي دهند 39000 تومن به خاطر اشتراک سازماني ولي من همچنان ناراضي
بزرگترين مشکل صبا نت سرعت بسيار پايين هست و اين که رايگان اش هم به درد در کوزه هم نمي خوره و سرعت اش روزانه اش در حد 5 KB هست
و فقط يه اسمي در کرده
و ديگه مشکل ديگه اش که خوب من به همون علت دارم مي رم شاتل اين هست که صبا نت کلا سرويس نامحدود نداره و شما فقط مي توني سه ماهه بگير يک و نيم ماهه تمام کني دوباره بري سه ماهه بگيري يک ماهه تموم کني
يعني فقط ضرر هست به هر حال هر کي مي خواهد بره صبا نت به نظرم بره يه سرويس ديگه مثل لاوان يا شاتل بگيره خيلي خيلي خيلي بهتره سرعت صبا افتضاح شده شبانه اش که ديگه هر يک ساعت هم قطع مي شه و اصلا نمي شه دانلود داشت يعني کلا فقط بازيچه هست اين که بري يه چت کني و يه چهار تا سايت ببيني بياي بيرون در همين حد هم به نظرم کم مي ياره اين هم بگم که اين تجربه من مال يک سال شبانه روز توي اينترنت بودن هست و همينطوري نمي گم پيشتباني بسيار ضعيفي داره در شيراز براي همين من به محض مشکل تا مدير عامل اين شرکت در تهران هم تماس گرفتم و شاکي شدم ديگه خودتون مي دونيد به نظرم هر کي پول داد گر همه هزار تومان بايد استفاده کنه مشکل داشته باشه بايد پيگير باشه اين که بياد توي اين انجمن اون انجمن سوال کنه دردي دوا نمي کنه فقط وقتت رو تلف کردي