اقا من دارم به گوشیت زنگ میزنم میگه مقدور نمیباشد .
برات پی ام میدم .
Printable View
اقا من دارم به گوشیت زنگ میزنم میگه مقدور نمیباشد .
برات پی ام میدم .
دوستان یه ÷یشنهاد/!!!!!!!!!!!!!!!
اقا بنزین که داره گرون میشه میگم جای بنزین اگه الکل بریزیم سنگین تریما !!!!
هم شتاب بیشتری میگیریم هم اینکه از بنزین ازاد مناسب تره !!!!!
روش حتما فکر کنین
داریوش جان هم که تشریف اوردن الان انلاینه
حمییییییییییییییییییییییی ییید الان بوق خوردی کسی جواب نداد !!!
دوستان شب خوش
یا علی
بحث سوخت شد! اين روزا تو خيلى از كشورا برنامه اينه كه اتانول رو جايگزين كنن. مثلا تو برزيل، اين كار تو مقياس وسيع داره انجام مىشه... تو مجله ماشين نوشته بود كه انرژى يه ليتر اتانول از يه ليتر بنزين بيشتره! جالبه.
اما، استفاده از الكل چه اثرى روى موتور و ساير قطعات داره؟، مزايا و معايب كار چيه؟، و سؤالات ديگه...
بياين روش بحث كنيم بچهها و به نتيجه برسيم. چون واقعا نيازه.
سلام به همه
حميد جان ما که مثل هميشه پايه اين برنامه ها هستيم ماکه ميايم . ايول چي جوري ماشينارو گرفتي؟
سهيل جانم مثل اينکه حضور نداره خيلي دوست داشتم که سهيل هم بود.
حميد الان ميخام بهت پي ام بدم ولي پيامم ارسال نميشه!!
ديدي حميد چي شد نميدونم چرا 4 تا پيام خصوصي برات ارسال شده !!!!!! فکر کنم سرور ايراد داشت.
با اجازه لامبو بازها ما آواتار خودمونو عوض کرديم
مدل جديد وانت تويوتا كه بسيار بزرگ و طراحي آن كاملا آمريكايي است، معرفي شد.
شركت تويوتا مدل جديد خود با نام تندارا را معرفي كرده است كه تا حدود زيادي شبيه خودروهاي وانت بزرگ شركتهاي فورد و جنرال موتورز است كه در بازار آمريكاي شمالي تقاضاي زيادي دارند، اما با افزايش مصرف سوخت تا حدي از تقاضا براي آنها كاسته شده است.
اين خودرو جديد تويوتا از موتور شش ليتري بهره ميبرد كه با آرايش هشت سيلندر خورجيني 350 اسب بخار قدرت دارد و با استفاده از گيربكس شش سرعته اتوماتيك نيرويش به چرخها منتقل ميشود. البته در آن از موتور شش سيلندر 4 ليتري و هشت سيلندر 4.7 ليتري نيز استفاده شده است.
شركت تويوتا با ارائه اين محصول سعي دارد بازاري كه تا پيش از اين در اختيار جنرالموتورز و فورد بوده را بهدست آورد و اين در حالي است كه تويوتا به وسيله فروش مدلهاي لكسوس و كمري هم اكنون بزرگترين فروشنده خودروهاي خارجي در ايالات متحده است
اين خودرو گران قيمت كه بهايي بيش از 250 ميليون دلار دارد!!!!!!!، با موتور 12 سيلندر 500 اسب بخار قدرت توليد ميكند.
اين شركت انگليسي كه تحت مالكيت فورد است، هچنان بر طراحي دهه اخير خود پايبند بوده و تنها تغييرات اندكي در بدنه مدل جديدش ايجاد كرده است.
گفتني است، اين خودرو از يك موتور 8 سيلندر خورجيني نيز بهره مي برد كه 380 اسب بخار قدرت دارد.
مدل جديد استون مارتين كه يك خودرو دو در است، داراي سقف متحرك و بدنه آن نيز عضلاني است. اين خودرو تا حد زيادي خوابيده شده تا قدرت مانورپذيري زيادي داشته باشد و جلوي آن نيز نوك تيز است كه قابليت ايروديناميك آن را افزايش ميدهد.
با ورود اين مدل جديد، شركت جگوار و مدل جديد آن به رقابت كشانده شده كه اين كه براي كمپاني فورد كه مالك هر دو كارخانه است شايد چندان خوشايند نباشد.
موفقيت مدل Z4 بي.ام.و اين شركت را بر آن داشته تا دراين كلاس حضور جديتري داشته باشد و حضور مدل جدي بي.ام.و Z9 در اين راستاست.
و خودرو همچنان دو نفره و كوپه است و بيشتر طول آن را نيز كاپوت در بر گرفته است. موتور 12 سيلندر خورجيني 12 سيلندري اين خودرو 605 اسب بخار قدرت توليد ميكند.
اين خودرو سوپر اسپرت كه در آمريكاي شمالي توليد ميشود، تيراژ سالانه 15 هزار دستگاهي دارد و قيمتش نيز بيش از 100 هزار دلار خواهد بود
مدل جديد بنتلي با قيمتي بيش از 300 هزار دلار وارد بازار ميشود
مدل جديد بنتلي كه سازنده خودروهاي لوكس است، داراي موتور 6.7 ليتري هشت سيلندر خورجيني است كه 530اسب بخار قدرت توليد ميكند.
اين خودرو كه هنوز طراحي سنتي انگليسي بنتلي و قديمي بودن و اشرافي بودن در آن رعايت شده، داراي بدنه كشيده و عضلاني بوده و تايرهاي 20 اينچي دارد و از يك جلو پنچره كشيده بهره ميبرد و با وجود اينكه خنككاري موتور را افزايش مي دهد ولي سبب كاهش ايرودينامك خودرو مي شود و به نظر مي رسد همچنان به دليل نحوه طراحي، بيشتر مشتريان آن در بريتانيا باشند.
اين خودرو كه قرار است سال 2008 وارد بازار شود 329 هزار دلار قيمت دارد.
گفتني است، بنتلي كه 100سال قدمت دارد، يك شركت انگليسي است كه پس از افول صنعت خودرو انگلستان و فروش شركتهاي خودروساز اين كشور به ديگر كشورها مالك اروپايي فولكس واگن آلمان شده اتس
مدل جديد بي.ام.و سري 3 داراي طراحي بدنه جديد و عضلاني است و طراحي چراغهاي آن نيز تا حدودي تغيير كرده است. بدنه خودرو كشيده شده و خودرو تبديل به يك خودرو جوان پسند شده است. از طرفي روي بدنه كناري خودرو نيز مجاري براي خنككاري لنتهاي ترمز تعبيه شده است.
اين محصول جديد داراي موتور 8هشت سيلندر است و خودرو كوپه دو نفره جديد بي.ام.و محسوب ميشود و داراي چندين حالت رانندگي از جمله رانندگي به صورت اسپرت و يا اقتصادي است كه بنابه سليقه راننده انتخاب ميشود. در حالت اقتصادي سيستم فنربندي خودرو بر اساس رانندگي معمولي تعيين ميشود و پاشش سوخت نيز بر اساس معيارهاي كاهش مصرف است؛ اما در حالت رانندگي ورزشي اين خودرو به گونهاي فنرهايش سختي مييابند كه رانندگي حالت ورزشي داشته و هندلينگ خودرو افزايش يابد؛ از طرفي پاشش سوخت نيز براي افزايش قدرت افزايش مييابد.
گفتني است، محصول جديد بي.ام.و سري سه با توجه به ورود مدل جديد كلاس C بنز و در رقابت با آن احتمالا به زودي وارد بازار ميشود
شركت خودروسازی Bmw كه حائز عنوان بزرگترین تولیدكننده خودروهای مجلل در جهان است از سال ۲۰۰۹ میلادی محصولات خود را با قوای محركه دیزلی در ایالات متحده عرضه میكند.
شركت خودروسازی Bmw كه حائز عنوان بزرگترین تولیدكننده خودروهای مجلل در جهان است از سال ۲۰۰۹ میلادی محصولات خود را با قوای محركه دیزلی در ایالات متحده عرضه میكند.
رابرت ریشوفر، مدیرعامل Bmw اخیرا در حاشیه برگزاری نمایشگاه خودرو ژنو اعلام كرد ۱۴۰درصد محصولاتی كه Bmw سال گذشته میلادی عرضه كرد قوای محركه دیزلی داشتند و این شركت خود را برای فروش محصولات دیزلی در آمریكای شمالی از سال ۲۰۰۹ میلادی اماده میكند.خودروهای دیزلی در ایالات متحده هواداران زیادی دارند اما به دلیل قوانین زیستمحیطی سرسختانه در این كشور اكثر خودروسازهای بزرگ خارج از آمریكا تاكنون موفق به حضور در این بخش از بازار ایالات متحده نشدهاند.
شركت خودروسازی فوردموتور كه با توجه به زیان سنگین سال گذشته خود مترصد تولید محصولات جدید با هدف جلوگیری از كاهش تولید خود است با كمك شركت مزدا و روی پلتفرم یكی از محصولات مزدا خودرویی كوچك تولید میكند.
لوئیس بوث، مدیرعامل فورد اروپا اعلام كرد این ساب كامپكت كه با همكاری طراحی شركت مزادا آماده تولید خواهد شد برای عرضه در بازارهای اروپا روی خط تولید قرار میگیرد.
علاوه بر این نمونه ارتقایافتهای از آن برای عرضه در بازار اروپا و ایالات متحده تولید میشود كه احتمالا از سال ۲۰۰۸ میلادی روزانه بازار میشود.
فورد با هدف فاصله گرفتن از استراتژی سنتی خود كه به تولید محصولات پرمصرف و بزرگ استوار است به دنبال تولید خودروهای كوچك در سالهای آتی است
محققان آمريكايي موفق به طراحي يك روش ساده و كم هزينه براي -------- سوخت ديزلي شدهاند كه به اين ترتيب مانع از استفاده از سوخت گران قيمت پرهزينه و ناپايدار در ارتش ميشود.
ارتش آمريكا بزرگترين مصرف كننده سوخت در جهان است اما ناپايداري در سوخت ذخيره شده مشكل اصلي براي مقامات دفاعي اين كشور است.
در حالي كه سوختهاي شهري طي چند روز يا چند هفته از توليد مصرف مي شوند اما سوختهاي نظامي معمولا مدتهاي طولاني ذخيره مي شوند.
تركيب سوختها با ويژگيهاي شيميايي مختلف موجب ناپايداري و تشكيل ناخالصيها در سوخت ميشود كه به موتورها آسيب ميرساند. با اين روش جديد محققان ميتوانند سوخت ديزل را با هزينه پايين و به روشي ساده ----- كنند.
اين خبر فکر کنم تکراري باشه ولي واقعا ارزش تکرارو داره
شركت بنز مدل جديد Slr را معرفي كرد كه بيش از 600 اسب بخار قدرت دارد و بيش از 70 درصد طول خودرو را كاپوت آن تشكيل داده است.
اين مدل جديد كه سال جاري وارد بازار شده است 480 هزار يورو قيمت دارد و موتور هشت سيلندر خورجيني 5 ليتري آن 600 اسب بخار قدرت توليد ميكند كه ميتواند خودرو را در مدت 3.6 ثانيه از حالت سكوت به سرعت 100 كيلومتر بر ساعت برساند.
اين خودرو كه از يك جعبه دنده 5 سرعته بهره ميبرد، در طول مدت 28 ثانيه به سرعت 300 كيلومتر بر ساعت ميرسد.
موتور اين خودرو كه جزو موتورهاي پر دور محسوب ميشود، در دور 6500 دور عملكرد بهينه دارد. بدنه اين خودرو تا حدودي تغيير شكل داده شده و داخل آن نيز به صورت كاملا اسپرت طراحي شده است.
خودرو دو نفره جديد بنز داراي مجاري در بدنه براي خنك كاري لنتهاي ترمز است و درهاي آن نيز به سمت بالا باز ميشود
زیرمجموعه شركت خودروسازی جنرال موتور در هند از رشد ۸۱درصدی فروش خود در این كشور طی ماه فوریه سالجاری میلادی در قیاس با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
زیرمجموعه شركت خودروسازی جنرال موتور در هند از رشد ۸۱درصدی فروش خود در این كشور طی ماه فوریه سالجاری میلادی در قیاس با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
در حال حاضر محصولات جنرالموتورز هند در تاسیسات این شركت در ایالت گجرات تولید شده و روانه بازار داخلی میشود. اگرچه تولید در این واحد در ماه فوریه از ۲۵ هزار دستگاه فراتر نرفت اما به گفته پی. بلندرای، مدیرعامل جنرالموتورز، عضو توسعه این واحد در دستور این شركت قرار گرفته و عملیات اجرایی طرح توسعه شروع شده است.با پایان این طرح ظرفیت تولید واحدگجرات به ۸۵هزار دستگاه در سال افزایش پیدا میكند. علاوه بر این احداث یك واحد تولیدی دیگر با ظرفیت ۱۴۰هزار دستگاه خودرو نیز در دستور كار جنرال موتورز هند قرار دارد.
احمد بداوی، نخست وزیر مالزی روز گذشته با اعلام به نتیجه نرسیدن مذاكرات پروتون و شركت پژو سیتروئن فرانسه برای واگذاری بخشی از سهام پروتون به طرف فرانسوی از ادامه مذاكرات با فولكس واگن پرده برداشت.
احمد بداوی، نخست وزیر مالزی روز گذشته با اعلام به نتیجه نرسیدن مذاكرات پروتون و شركت پژو سیتروئن فرانسه برای واگذاری بخشی از سهام پروتون به طرف فرانسوی از ادامه مذاكرات با فولكس واگن پرده برداشت.
پروتون كه با مشكلات مالی و كاهش مداوم فروش روبهرو است از مدتها قبل مذاكراتی را با خودروسازهای بزرگ جهان برای مشاركت در تولید آغاز كرده بود كه البته این مذاكرات تاكنون نتیجهای در بر نداشته است.
دولت مالزی كه مالك ۵۹درصد سهام پروتون است از مدتها قبل آمادگی خود را برای واگذاری سهاماش در این شركت به خریداران بالقوه اعلام كرده بود. گفته میشود شركت آمریكایی جنرال موتورز هم از جمله طرفهای مذاكره پروتون است.
جنرال موتورز تاكنون این خبر را تایید نكرده است.
حميد جان منتظرت هستم
کم کم بايد پيشاپيش فرا رسيدن سال نو را تبريک بگم .
يک گام به جلو
همگي موفق باشيد
سلام کجایی حمید تلفون جواب نمیدی قرار نبود بزنگی برام
سلام به همه
آرش تو شرکت بودم
شرمنده باید 20 تومن داشته باشی تا کمری برات جور کنم
در مورد 4شنبه باید حداقل 6نفر باشیم تا کل بندازیم منم بیارم
موفق باشید
سلام
EVEN WHEN HE ISN'T DRIVING,DARRELL'S TRUCK MOVES FAST
تندرا در لغت به دشت هاي بي درخت پوشيده از گلسنگ نواحي قطبي ميگن
تويوتا تندرا در 4 مدل پايه ارائه ميشه كه كمترين قيمتش از $16,155 واسه مدل 4x2 V6 Regular Cab 6-speed manual شروع ميشه و تا $33,575 واسه مدل 4x4 V8 Double Cab Limited 5-speed automaticادامه پيدا ميكنه
قبل از اينكه بريم سراغ مشخصات فني دو تا نكته رو بگم :
اول اينكه تويوتا تندرا به عنوان Best Overall Truck Value Of The Yaer 2006 انتخاب شده
و دوم اينكه از طرف IIHS براي Safty برگزيده شده
حالا مشخصات فني:
از نظر فني تندرا به سه قسمت عمده تقسيم ميشه
اول 4x2 ها كه ميشه اين مدل ها:
Regular Cab Base V6 & V8 4x2 و Access Cab SR5 V6&V8 و StepSide V8 4x2 و Access Cab Limited V8 و StepSide V8 4x2 :
موتور 4 ليتري DOHC به همراه 24 سوپاپ EFI و 6 سيلندر VVT-i با حداكثر قدرت 236 اسب بخار در 5200 دور در دقيقه به صورت استاندارد براي مدل هاي Regular Cab و Access Cab SR5
موتور 4.7 ليتري DOHC به همراه 32 سوپاپ EFI و 8 سيلندر VVT-i با حداكثر قدرت 271 اسب بخار در 5400 دور در دقيقه به صورت استاندارد براي مدل هاي Access Cab Limited و StepSide
سيستم انتقال قدرت 6 سرعته دستي براي مدل هاي Regular Cab و Access Cab SR5 و 5 سرعته ي الكترونيكي براي مدل هاي Access Cab Limited و StepSide
اما ساختار بدنه:
كابين از فولاد جوش خورده و چهار چوب بدنه از قاب يك تكه به همراه اعضاي 9 لايه و زير سازي كاملا بسته شده
سيستم تعليق :
فنر پيچشي دو جناقي مستقل به همراه ضربه گير هاي گازي و متعادل كننده براي جلو و فنرهاي صفحه اي به همراه ضربه گير هاي گازي براي عقب
و ترمز ها :
سيستم abs براي 4 چرخ ترمز هاي ديسكي خنك شونده در جلو و ترمز هاي لنتي 4 پيستونه در عقب
بعد مدل هاي Double Cab كه ميشه اين مدل ها :
Double Cab SR5 V8 و Limited V8 4x2 و Double Cab SR5 V8 و Limited V8 4x4 :
موتور 4.7 ليتري DOHC به همراه 32 سوپاپ EFI و 8 سيلندر VVT-i با حداكثر قدرت 271 اسب بخار در 5400 دور در دقيقه به صورت استاندارد براي تمام مدل ها
سيستم انتقال قدرت 5 سرعته ي الكترونيكي براي تمام مدل ها
بقيه ي مشخصات فني مثل مدل قبلي
و دسته ي سوم مدل هاي 4x4 كه ميشه اين مدل ها :
Regular Cab Base V8 4x4 و Access Cab SR5 V8 و StepSide V8 4x4 و Access Cab Limited V8 و StepSide V8 4x4 :
موتور 4.7 ليتري DOHC به همراه 32 سوپاپ EFI و 8 سيلندر VVT-i با حداكثر قدرت 271 اسب بخار در 5400 دور در دقيقه به صورت استاندارد براي تمام مدل ها
سيستم انتقال قدرت 5 سرعته ي الكترونيكي براي تمام مدل ها
و بقيه ي مشخصات فني مثل مدلهاي قبلي
و در آخر از حجم باكش براتون بگم كه 120 ليتر گنجايش داره
جزیره عشق...دستت درد نکنه بابت تاپبک اما اگه منبعش رو هم ذکر می کردی بد نبود.منبعش همون بزرگترین فروم مرتبط با خودرو و تیونینگ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باز هم مطلب از اونجا Copy و Paste شده .نویسنده مطلب هم آرشه با آی دی A R A S H
اینم لینک مستقیم مطلب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حميد جان بي خيال حد نصاب 6 نفر شو.
هر طور شده برنامه رو رديف کن.
جمشید جان من از دوستام قول گرفتم اگر 6 نفر برای کل انداختن بودیم
اونه 2تا مرچیه لگو بیارن از اونور هم گالاردوی من رو آزاد کنن
واگر نه من بدون سهیل مجاز نیستم
ممنون متین جان
آرش منبع رو هم ذکر کن
راستی اقا حمید شما این شرکتتون (hpower) ماشین شور نمیخواد . یا یه ابدارچی اگه خواست منو خبر کن.:31: :5: :20:
خیلی دوست داشتم باهاتون باشم و کل انداختنتون رو میدیدم . البته فقط میدیدم چون من که رانندگی حرفه ای بلد نیستم . مثلا تو عمرم نه دریفت کشیدم نه دیدم کسی دریفت بکشه . :19: :6: :44: :42: :37: :45:
یه سوال دیگه از حمید جون:شما رانندگی حرفه ای هم اموزش میدید؟اگه بله چقد اسکن میخواد؟
البته اگه باشه تابستون بعد از کنکور میام تا رام بندازی.:10: :11:
به عکسای نمایشگاه
ارش کاشکی لینک میزاشتی بهتر بود
فرشاد جان در مورد رانندگی
من باب والاسی همه چی رو بهم یاد داد
حالا بیا یه کارش میکنیم
فرشاد جان شما بزرگتر از این حرف هایی
راستش گروه فردا تکمیل میشه
ببین در چه زمینه ای میتونی کمکمون کنی
ما در خدمتیم
اقایون و خانما سلام
بالروگ جان یعنی علی جون
بحث خوبی رو شروع کردم با طنز . خوشم اومد که خیلی نکته سنجی
راستش من زیاد از الکل استفاده کردم.رو کاغذ فکر میکردم که الکل رو بیش از حد خاصی نمیشه استفاده کرد و اگه هم بکنی از عمر مفید کم میکنه ... اما
با داداشم که صحبت کردم گفت :1-در عمل مشکلی برا ماشینم پیش نمیاد و حتی میشه کل باک رو از الکل پر کرد خوب الکل سوخت بسیار مفید تری از بنزینه . شاید به این دلیل که الودگی بسیار کمتری نسبت به بنزین داره و از قدرت احتراق خیلی بیشتری برخورداره .
به نظر من ما که واردکردن بنزین برامون پرهزینست و تکنولوژی تولید بنزین رو نداریم میشه با تولید زیاد و صنعتی الکل یه سوخت مناسب از هر لحاظ نسبت به بنزین برسیم .ولی:
با این رژیم موجود در ایران هرگز همچین چیزی عملی نخواهد شد .
دوستان / :
جمشید تو مثل اینکه این جاسوست رو چند روز گرفته بودن اومد بیرون عقده کرد کلی خبر اورد !!!!دمت گرم بابت اخبارت
اون دوستی که عکسای نمایشگاه رو گذاشته بود تشکر
و سایر دوستان
اقا من از همه زود تر گفتم سال جدید مبارک ها میتونین 10 صفحه قبل رو بخونین !!!
حمید من ماشین رو برا 5 فروردین میارم.بینم میخوای چی کار کنی .!!! میگم مجانیه دیگه !!! پولی که نیست ؟؟!!!!!!
دوستان شب خوش
یا علی
سلام به دوستای خوبم.
برای بار چندم هست که خواهش می کنم که عکس ها رو به صورت لینک قرار بدین.(اگه مدیر بودم یه اخطار می
دادم).
در مورد الکل باید بگم رژیمه دیگری هم بود این کارو نمی کرد.بهتره از کشورهای اطراف(نه جهان اول) یاد بگیریم.
الان خیلی جاها موتور های انژکتور گازوئیلی تولید میشه.گازوئیل هم که الان قیمتش رو تصویب کردن لیتری 45 تومان.
فکر کنم یه جورایی بشه توسط Hpower یه موتور انژکتور گازوئیلی وارد کرد.بررسی کرد.بعد از یه مدت بشه رو یه
ماشین نصب کرد من هم توسط رابطه ها سعی می کنم قضیه رو به صدا و سیما بکشونم تا مردم هم یه چیزایی
بفهمند.بعدشم که باید برنامه ریزی برای آینده این پروژه انجام بگیره.
تازه بهتره یه فکری هم بشه تکنولوژی ماشین های هایبیرید از لحاظ تئوری به دستمون برسه.الان که دیگه تویوتا و
هیوندایی و... دارن از این ماشین ها تولین انبوه میکنن.(البته برای امریکا و اروپا).
اینم از نظریات بنده.موفق و مقاوم باشید.
بهنام جون، همون راه حل الكلى براى ما صرفش بيشتره! :happy:
اينم يه كليپ جالب براى انبساط خاطر دوستان!
این عکس یکی مونده به آخری جزیره عشق خیلی برام آشناست نمیدونم کجا دیدمش...
ادامهی بحث سوخت ها :::
داریوش جان سلام .
ببین عزیزم این موضوع که چی استفاده کنیم به نظر من به دو چیز بستگی داره / یکی سبک رانندگی ادمه و دیگری لطف پول شمردن طرف .
راه دور نرو . سوخت الکل هیچ وقت برای یک رانندگی استاندارد مناسب و مقرون به صرفه نیست .
شما اگه دنبال رانندگی استاندارد هستی هیچ وقت دنبال موتور های گازوییل سوز نباش.
یه راه بهتر با هزینه ی مناسب تر هست !!!
برو ماشینت رو گاز سوز کن . این کار چه از بعد اقتصادی چه نیازی که ادم از یه رانندگی استاندارد داره رو براورده میکنه .
در مورد اتومبیل های هیبریدی !!!! داداش بچه های ایران خودرو طراحی کردن !!! قراره از سال دیگه وارد بازار شه!!!!
خوب من به شخصه اگه بخوان بنزین رو سهمیه بندی کنن برا هفته برنامه ریزی میکنم که 4 یا 5 روز از گاز استفاده کنم و اون دو روز دیگه رو با سوخت های دستی ای که حمید صحبتش رو کرده بود ماشین رو تغذیه کنم . اینجوری در مدت زمان زیاد از پرفورمنس ماشین کم نمیشه .
راستی جمشید جان :
در مورد اون خودروی استون مارتین !! اقا فکر نمیکنی اون عدد 250 میلیون دلار رو اشتباه نوشتی !!!!
اخه تا جایی که میدونم طرف اگه یک کم بزاره روش میتونه یه هواپیمای جت بخره تو گاراژش نگه داره !!! 250 میلیون دلار یعنی اون ماشین یه چی در حدود 620 برابر یک مرسدس ویژن اس ال ار قیمت داره .
فکر کنم یک کم اشتباه شده ( البته یک کم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییی زیاد !!!)
یا علی
سهيل جان منم خودم تعجب کردم که قيمتش اينقدر بالا هستش به هر حال من به نوعي منتقل کننده خبر هستم و بايد عين آن خبر را منعکس کنم هر چند اگه اشتباه کرده باشند شايدم 25 ميليون بوده . نه؟
مرسي از توجهت
حميد جان قرار ملاقات چي شد؟