برو تو setup --usb mode--- گوشی ..گزینه mass storage رو انتخاب کننقل قول:
Printable View
برو تو setup --usb mode--- گوشی ..گزینه mass storage رو انتخاب کننقل قول:
ولی فکر کنم باید روی modem بزاری اگه می خوای motorola phone tools بشناسه...
برای من که این مشکل رو نداره !نقل قول:مدل ها ی پیشنهادیه سایت gsm اینا هستن : مدل H700 و مدل HT820 + DC800 و مدل Sunglasses و مدل H5 و مدل H500 و مدل H300 و مدل HS850 و مدل HS820نقل قول:
هنوز منتظر پاسخ هستم...:41:
نقل قول:
1. من که متنی نمی بینم!!!
2. اگه فریم ورت اصلی خوده گوشی و تا حالا فلش نکردی باید اونو فلش کنی, حالا یا فلش جزیی یا کلی..
3. به اینجا یه سری بزن مشکلت حل می شه من خودم با این برنامه کار می کنم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. این صدا تو همی فریم ورا هستش، اگه می خوای قطع شه باید بری تو real player یه آهنگ بزاری بعد صداشو کم کنی تا دیگه صدای بلوتوث نیاد...
امیدوارم مشکلاتت حل شده باشه
ar-1234 جاننقل قول:
1 فریمور گوشیت از نوع a1200E هست فکر کنم از ردهی h2 جدیدتر و با ردهی c2 اومده باشه
2 باید روی فایل هایی که پسوند pkg دارند قلم رو چند لحظه نگه داری بعد open with کنی و بعد mpkg رو انتخاب کنی
راستی a1200e رو نباید با هیچکدوم از فریمور های ردهی h2 و c2 فلش کنی اگه فلش کنی احتمال بالا اومدن گوشیت بعد فلش خیلی کمه !
می خواستم بدونم چطوری میشه بعد از فلش کردن sms هام از گوشیم پاک نشه ؟
Mr.ahad با Xp Tools , smart Assistantیا برنامه هایی از این قبیل میتونی backup بگیری و بعد فلش restor کنی ولی من خودم یه بار با xp tools این کارو کردم، از فریم ور قبلی امین فلش کردم به جدیده، بعد از restore همه چی مثه سابق شد یعنی علاوه بر مسیج و دفترچه تلفن. تم و فونت تم برگشت به حالت قبل ار فلش و همچنین برنامه ها و بازی هایی که رو فریم ور جدید بود پاک شد...!!!!
اینجا چرا اینقدر ساکته ؟!
دوست عزيز به دليل اين كه هيچ كس با موتو مشكلي نداره و همه ازش راضي هستن به اون صورت كسي اينجا سر نميزنه......
سلام من چند تا سول در مورد اين گوشي داشتم اگر اساتيدي كه اين گوشي را دارند جواب بدن ممنون ميشوم:
كدام يك از امكانات زير را آ1200 داره؟ يا با برنامه مي شه روش گذاشت
1_منشي تلفن خيلي برام مهمه
2_ضبط صداي مكالمه بدون بوق
3_خواندن ورد وپي د اف هاي فارسي حتي با حجم بالا
4_ارسال و دريافت اس ام اس فارسي ( بدون خرچنگ غورباقه شدن و تر و تميز)
5_مينيمايز پلير
6_تقويم شمسي
7_امكان جلو عقب كردن ويديوها
8_پروفايل زنگ
9_بازي هاي خوب
10_بلك ليست
بزرگترين عيبش كه همه مي نالن چيه؟
من a1200 ندارم اما در مورد سوال هاي 4 و 7 ميتونم بگم كه:
4-تموم مدل هاي موتورولا با دريافت sms و ارسال اون هيچ مشكلي ندارن به قول خودتون خيلي ترو تميز ميفرستن و ميگيرن
7-باز هم بايد بگم كه تموم مدل هاي موتو اين قابليت رو داره البته فكر كنم l6 نداره كه مدلش خيلي قديميه
سلام دوستان من امین هستم و تازه این قسمت رو پیدا کردم
میشه 1 سری برنامه لینوکس یا بازی فینگر تاچ برای آ1200
برام بزارید؟
فيريم ور جديد امين ساخته شد كه واقعا اين يكي عاليه و ضمنا تا چند هفته ديگه همين فيريم ور با منو هاي فارسي و از راست به چپ درست ميشه الان مشغول ترجمه هستيم
کد:http://rapidshare.com/files/118069404/Amin_s_Persian-Gulf_El-Dorado_LP_FINAL.rar
منبعکد:www.mobilestan.net
اينم ميرور با رسيوم
کد:http://www.staufproductions.com/forums/moto/Amin_s_Persian-Gulf_El-Dorado_LP_FINAL.rar
سلام
من مدت زیادی بود که به دنبال یک فیریم ور خوب برای a1200 می گشتم. 24p و 34p رو هم تست کرده بودم. اما آخرش دچار افسردگی شدم! هیچ فیریم وری اونی که می خواستم نبود . تا اینکه دیروز پست شما رو دیدم. تا فهمیدم فریم ور کار بچه های ایرانه معطل نکردم با Dial up توی نزدیک به ۶ ساعت دانلودش کردم (!!!!!!!) بعد از این که نصبش کردم نمی دونید چه حالی شدم! فقط میشه گفت «ذوق مرگ » شدم!
واقعا عالیه . فوق العاده است . بی نظیره ! شگفت انگیزه ! دیوانه کنندست ! :40::40::40::40::11::11::11::11:
دلم می خواد روی همه ی بر و بچ سازندرو ماچ کنم :40:
آقا خسته نباشید ! دستتون درد نکنه .
اما بعد این همه تعریف دلم نیومد مشکلات خیلی کوچیکی که داره رو نگم تا حل بشه.
* وقتی کسی گوشی شو رو ویبره می ذاره نمی خواد گوشی صدایی بده . چه خوب می شه اگه صدا هاش قطع بشه . ( مخصوصا Tap voice )
* به جای اسم اپراتور ID اونو مینویسه . مثلا به جای Irancell مینویسه ۴۳۲-۳۵
* اسم اپراتور و تاریخ خیلی وسط صفحه است . بهتر میشه اگه پایین تر باشه.
* SMTP برای Gmail درست کار نمی کنه
* چه خوب بود اگه profile ایرانسل هم به Data Networks اضافه می شد.
شدیدا منتظر نسخه بعدی هستم.
ای ملت بیایید اینو دانلود کنید !!!!!!!!
شدیدا موفق باشید
مثل اينكه اينجا كسي 1200 نداره!!! بابا سوالههم خيلي ساده هستن به خدا!!!نقل قول:
دوباره سلام
این قدر ذوق زده بودم که یادم رفت چند تا نکته مهم رو بگم
قابل توجه لینوکس دوستان عزیز:
برنامه های console و lina فوق العاده بود . من فکر کردم واقعا دارم با لینوکس PC خودم کار می کنم. رویای من به تحقق پیوست !!!
لینوکس در جیبم!
بهتره بگم چیا داره:
*یه ساختار دقیقا مثل / لینوکس . یعنی home , bin , sbin , var , dev , .... دارید
* gzip
* کنسول !!!! bash
* ....
آقا هر جور بتونم حاضرم به این پروژه کمک کنم.
اگه فارسی هم مشکلش حل بشه که دیگه فکر نکنم زنده بمونم !
دوست عزیز هیچ خودت رو ناراحت نکن. الان جواب سوالایی که میدونم رو می دم.
۱- منشی تلفنی تو بحرش نبودم . نمی دونم
۲- از این کارا تا به حال نکردم! ( کلا تو کار این حرفا نیستم! )
۳- وقتی می خونی ذوق می کنی . خیلی خوبه :)
۴- ببینیم نسخه دیگه این فریم ور چی میشه
۵- وقتی داره آهنگ پخش می کنه می تونی کار دیگه هم بکنی
۶- چه حرفا ! بگرد دنبال نرم افزار
۷- شرمنده ولی ویدیو ندیدم .
۸- داره
۹- پف! من اهل این حرفا نیستم و بگرد شاید پیدا شه
۱۰- به گزینه ۲ رجوع شود
اخ گفتی ..... این فارسی دیوونمون کرده . اگه شنیدی صداش مشکل داره باور نکن. چون اطلاعات گوینده کپک زده. ولی یک نکته این گوشی خیلیییییییییییییییییییی حساسه . ناخن هات بلند باشه خط می افنه!
اگه اهله لینوکسی بی درنگ بخرش !!!! این وصیت منه
دوستان شرمنده زیاد مزاحم می شم. ولی دیدم این آپلود روی Rapid share و این جور جاها خیلی ضایع است. اگه خواستین بگین یک عدد subdomain به همراه host و forum و Bug tracker و SVN و CVS براتون جور کنم.
منتظر جوابتون هستم .
دوست عزيز سلامنقل قول:
مورد يك رو نه اصلا نداره .
مورد سه مشكلي نداره.
مورد 4 فعلا منتفيه.
مورد پنج مشكلي نداره.
مورد هفت مشكلي نداره البته كمي سرعت پايينه.
مورد هشت هم مشكلي نيست و شما مي توانيد تنظيمات كاملي براي زنگ بدهيد.
براي مورد شماره نه هم بازي هاي خوبي وجود داره.
بزگرترين عيب به نظر من باتري ضعيفش هست البته اين گوشي رو حتما بايد دستكاريش كرد و فريمورش رو آپديت كرد تا كيفيت پلير گوشي هم بالا بره و يه تغييرات ديگه اي هم بهش اضافه بشه.
خط افتادن روي بدنه قسمت براق مشابه فلزي گوشي.
حدا اكثر تا يك ماه ديگه فيريم ور عربي فارسي با منو هاي فارسي و عربي و از راست به چپ با قابليت ارسال مسيج فارسي بصورت راست به چپ مياد
و در مورد اشكالات جزيي درسته حق با شماست و لي چند اشكال كوچلو به اين همه قابليت كه تازه در فيريم ور فارسي تمامي اشكالاتي كه در اين فيريم ور پيدا بشه حل ميشه و ميشود كامل ترين فيريم ور را داشت
هركس ميخواد هم كاري كنه بياد اينجا
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=42328
جناب Arash66 دستت شما درد نكنه.لطف كرديد به خاطر پاسخ گويي.
[quote=s-b;2461525]فيريم ور جديد امين ساخته شد كه واقعا اين يكي عاليه و ضمنا تا چند هفته ديگه همين فيريم ور با منو هاي فارسي و از راست به چپ درست ميشه الان مشغول ترجمه هستيم
این فریمور برای رده ی c2 هستکد:http://rapidshare.com/files/118069404/Amin_s_Persian-Gulf_El-Dorado_LP_FINAL.rar
سلام دوستان من همین الان فریمور جدید آقا امین رو دانلود کردم و هنوز خوب باهاش ور نرفتم اما چندتا سوال دارم که ممنون میشم اکه جواب بدین
1 lina net CTRL Console چی هستن ؟
2 چرا وقتی که میخوام تم MTF یا هر چیز دیگه ای که باید open with بشه رو میزنم هنگ میکنه و قسمت browse نمیاد ؟
3 من احساس میکنم که صداش کم شده ( نسبت به 24p یا 25p ) این طور نیست ؟
مرسی !
با تشکرنقل قول:
این کار رو انجام دادم ولی نتیجه نداد. و این پیغام ظاهر می شه:
Invalid Application file.اگر شیوه ی نصب دقیق برنامه ی mpkg رو همراه با فایل مربوطه رو در اختیار بنده بگذارید ممنون میشم.
the file can not to be used.
سلام
در پاسخ به اون دوست گرامی:
عزیز اگه با لینوکس کار کرده باشی کافیه بگم console همون کنسول لینوکسه ( خط فزمان) اگه هم کار نکردی بی خیالش شو!
lina رو من خیلی دوست دارم. یه برنامه هست که چندین ابزار جالب داره . مثل پشتیبان گیری از اطلاعات . مخفی کردن فایل ها . استفاده از swap memory ( امتحان نکردم ولی اگه کار کنه سرعت گوشی و برنامه هایی که می تونه همزمان اجرا کنه خیلی زیاد می شه) . فشرده سازی فایل ها . نمایش شاخه های سیستم عامل ( برای لینوکسی ها اگه اینو ببینن دیوونه می شن!!!!) برداشتن محدودیت دسترسی برنامه های جاوا . عکس گرفتن از صفحه گوشی و .... ( که یادم نمیاد)
net control برای فعالسازی ماژول های شبکه ( احتمالا )
تمام مشكلات پرشين گلف در نسخه دو ولي بازهم انگليسي برطرف شد سرعت گوشي با اين فيريم ور به سرعت e6 كه بسيار پر سرعت رسيده و بيش از چندين باگ برطرف شده اين ديگه نسخه فيناله و هيچ مشكلي نداره
دانلود با رسيوم و ديركت
پيشنهاد ميكنم دانلود كنيد چون واقعا اين يكي حرف ندارهکد:http://www.staufproductions.com/forums/moto/Amin_s_Persian-Gulf_ElDorado_LP_R2_A1200R.rar
بالايي براي A1200r از رده c2 بود اما اين براي A1200E هست
مستقيم با رسيوم ضمنا هيچ باگي نداره
کد:http://www.staufproductions.com/forums/moto/Amin_s_Persian-Gulf_ElDorado_LP_R2_A1200E.rar
این نسخه رفع اشکال برای A1200 معمولی منتشر نشده؟
نمی دونم اطلاعات من در چه حد درسته اما فکر می کنم سری R و E با معمولی فرق داشته باشه
منظور از پسوند r همون c2 هست براي آ1200 معمولي و فراوان در ايران
سلام.
میدونم جای پستم اینجا نیست ولی میخواستم خواهش کنم یه فریمور خوب برای e6 پیشنهاد بدین.من هنوزم عاشق a1200هستم
دوست عزيز اين نرم افزار را چطوري ميشه دانلود کرد و از کجا و همچنين بر روي گوشي ميشه نصبش کرد..؟؟نقل قول:
جواب که دادين يه سوال ديگه هم دارن
من با ايرانسل که مي خوام به اينترنت وصل بشم به مشکل مي خوره و ميگه network مشکل داره
البته با گوشي نوکيام خيلي راحت ارتباط ميده
مرسي از راهنمائي
در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که:
والا ما که هرچی گشتیم جایی رو پیدا نکردیم که lina رو جدا دانلود کنیم. شما بگرد شاید پیدا بشه .
در مورد gprs هم که من فقط همون *130*3*5# ( همون طور که می خونی از راست به چپ) رو وارد می کردم و شماره می گرفتم. بعدش چند تا اس ام اس میومد و آخرش هم دو تا گزینه Update می زدم و قضیه حل بود. فقط جناب یادت نره تو browser از تنضیماتش profile رو Irancell GPRS انتخاب کنی.
ااگه مشکل داشتی مراحل کارت رو بنویس تا ببینیم مشکل از چیه :)
دوست من-- من لينا رو پيدا کردم و البته به اين روش که شما آخرين فريمور رو که نصب کنينقل قول:
که توسط امين ساخته شده فکر کنم تو صفحه قبل لينکش هست به صورت خودکار نصب شده
اين فريمور شاهکاره و همينجا از امين تشکر مي کنم ++ سوالي دارم. به چه صورت ميشه فولدر رو با اين
برنامه هيدن کرد؟؟ و مجدد ديد به صورتي که کس ديگري نتونه دسترسي داشته باشه
دوستان متخصص پاسخ بدين لطفا
من حدود 1000 تا بازي گير آوردم که بيشتر به صورت فايلهاي(( پي ان جي )) و همچنين با پسوند (( class(( هستن
اين بازيها رو به چه صورت نصب کنم
ممنون از راهنمائيتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا برای مخفی کردن فایل ها روش به این صورته که:
اول از طریق file manager برو داخل حافظه TransFlash یک عدد شاخه می بینی به نام Amin.FW ( آقا امبن دستت درد نکنه خیلی فریم ور خوبیه ولی یه پیشنهاد از طرف من اینه که اگه می خوای یه کار جهانی تولید کنی بهتر از این جور نام گذاری شاخه ها و برنامه ها پرهیز کنی) اگه بری توش یه شاخه هست به اسم hide هرچی خواستی مخفی بشه بریز اون تو . حالا بیا lina (جون!) رو اجرا کن و Utilities و سپس Utility و بعدش hide رو بزن . حالا اون شاخه و فایل هات مخفی شدن. برو خوش باش!!!
از دوستان تقاضا دارم نام کاربری امین سازنده فریم ور رو در اینجا یا موبایلستان اگه می دونن بگن.
باهاش یه کارایی دارن ;)
دوست عزیز به احتمال زیاد فریمور شما 25p و از ردهی c2 هست شما برای نصب Mpkg باید فریمور خودت رو عوض کنی پیشنهاد من به شما فریمور 24p یا از اوون بهتر فریمور جدید آقا امین هست که بچه ها توی تاپیک لینکش رو برا دانلود گذاشتن برای باز کردن فایل های pkg در این فریمور (امین ) فقط روی فایل کلیک میکنید دیگه لازم به super man یا mpkg برای نصب فایل های pkg نیستنقل قول:
دوست من امین اینجا نمیاد ولی نام کاربریش توی موبایلستان فکر کنم void باشه . هر کاری باهاش داشتی میشه بهش بگی یه سرم به p30world بزنه مرسینقل قول: