منظورت اینه که اگه هردو شرط باهم رخ داد هردو سلول قرمز بشه و با رخ ندادن یکی از شرط ها هیچ اتفاقی نیفته؟نقل قول:
یا نه با رخ دادن هر کدام به تنهایی قرمز بشه؟
Printable View
منظورت اینه که اگه هردو شرط باهم رخ داد هردو سلول قرمز بشه و با رخ ندادن یکی از شرط ها هیچ اتفاقی نیفته؟نقل قول:
یا نه با رخ دادن هر کدام به تنهایی قرمز بشه؟
با سلام
من يک فايل اکسل دارم که قبلا توسط شخص ديگري طراحي شده و من قراره اطلاعات داخلش رو پر کنم.
بعد از پر کردن اطلاعات ، حدود 15 سطر در print preview قابل مشاهده نيست و چاپ هم نمي شه
اين يعني اون شخص هنگام طراحي محدود کرده اين عمل رو ؟ البته من از insert/page break هم استفاده کردم و فايده اي نداشت و همچنان اون 15 سطر نه در پرينت نه در print preview قابل مشاهده نيستند.
با تشکر
:5:با سلام و خسته نباشید.:5:
من یه سوال داشتم اگه اساتید لطف کنند و جواب بدن متشکر می شم.
می خواستم بین دو تا فایل Excel از مسیرهای جدا مثلاً یک در داخل درایو C و دیگری داخل H (فرض اینکه درایو H فلاش مموری باشه) جوری رابطه برقرار کنم که به محض باز شدن هر کدام از دو فایل کلیه موارد موجود در هر دو فایل بررسی شده و جدیدترین محتویات اضافه شده به هر فایل در دیگری اضافه بشه. یعنی اگه فایل داخل درایو C رو باز کردم و تغییری داخلش دادم و ذخیره کردم به محض باز شدن فایل موجود در درایو H تمام موارد موجود در فایل درایو C داخل فایل دوم در درایو H هم کپی بشه.
خیلی متشکر.
:41::19:من تو اکسل اعداد رو که مینویسم کسری مینویسه مثلا 0.01 چه جوری این مشکلو حلش کنم
با سلام
آموزش کشیدن یک نموداری که محورهای آن از دو طرف باشد می خواستم ( یکی از راست به چپ و دیگری از چپ به راست و روبروی هم باشد )
با تشکر
با سلام و خسته ناشید؛
من قصد دارم که با If یک فرمول برای مالیات بسازم.
یک فرمول برای این برای من بنویسید البته خودم تا یک جایی یاد دارم ولی نمی دونم چرا اجرا نمیشه.
تا 2000000 ریال معاف ، از 2000000 تا 5000000 به نرخ 10%(نسبت به مازاد)،از 5000000 تا 15000000 به نرخ 20%، از 15000000 تا 25000000 به نرخ 25%؛ از 25000000 تا 30000000 به نرخ 30%
یعنی یک سلول باید باشه واسه نوشتن حقوق و یکی دیگه که فرمولش رو باید در اون بذارید
که وقتی من مبلغ حقوق رو وارد کردم و اینتر زدم بلافاصله جواب رو بنویسه
یا علی
من رو يك فايل exel كار ميكردم حالا ميخوام برگردم به 5 روز پيش راهي هست؟
لطفا سزيعتر جواب بديد دارم بدبخت ميشم:41:
من بعيد ميدونم بشه اين كارو كردنقل قول:
ولي نميتونم قطعي اينو الان پاسخ بدم
نياز به بررسي و جستجوي بيشتري داره
كه همين جا پاسخ ميدم
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر مياد كه فايل شما با استفاده از گزينه Print Area محدود شده باشه
براي رفع مشكل ابتدا محدوده مورد نظر رو انتخاب كنيد و از Page Layout/Print Area/Set print area رو انتخاب كنيد
اين كار شدني نيستنقل قول:
چون مشخص نيست كه به كدوم فايل بعنوان منبع مطلب اضافه شده كه بتونه در مقصد ما بقي رو كپي كنه
و اگه هم مشخص باشه نياز به برنامه نويسي با VBA داره
نسخه اكسل رو بهتره بيان كنيدنقل قول:
در هر صورت براي آن خانه ياخانه هايي كه اين اتفاق ميفته كافيه پس از انتخاب كليد CTRL+1 رو بزنيد و در سربرگ Number قسمت decimal place رو صفر قرار بديد
سلام دوست عزيزنقل قول:
سوالتون نامفهومه
توضيح بيشتر و حتي المقدور همراه با عكس
سلام دوست عزيزنقل قول:
من فرض رو بر اين ميذارم كه اعداد شما در خانه هاي ستون A و درصد ماليات آن در ستون B هستند
چون اگه تغييراتي در سالهاي آتي داده بشه براحتي بشه با تغيير دادن اعداد خانه ها يا نرخ ماليات اونو درست كرد
فايل پيوست رو چك كنيد
به هيچ عنوان راهي نيستنقل قول:
سلام
من با نمودار ها تو excel مشکل دارم ....
من می خوام یه نمودار بکشم که محور x شامل اطلاعاتی باشه که من تو یه ستون نوشتم و نمودار y شامل اطلاعاتی باشه که من تو یه ستون دیگه نوشتم .... منظورم اینه که حتما عدد نباشه ؛ اطلاعات مثلا text باشه ....
و نقاطی که روی این نمودار پیدا می شن دارای lable هایی باشن که من تو یه ستون دیگه نوشتم ....
یه همچین چیزی رو چه جوری بکشم....
نسخه Excel 2007
با سلام
نمودار من به شکل زیر است
چطوری می تونم اونو در اکسل نمایش بدم ؟
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/cf3b0f2344.jpg
سلامنقل قول:
نسخه آفيس ؟؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
من بعيد ميدونم بشه چنين نموداري رو در اكسل رسم كرد
این تصویری که گذاشتی یک مثال بود دیگه ؟نقل قول:
ولی چند راه پیشنهاد می کنم :
1- اگر به همین سادگی هست و نمی خواهی دقیق باشه با ابزار های کشیدن این کار را بکن
2- اگر حرفه ای تر و دقیق تر هست هر طرف را توی یک نمودار جدا بکش و بعد با روش های مختلفی می توانی کنار هم قرارش بدی
سلام دوستان
من میخوام از طریق ماکرو کاری کنم هر دفعه که روی دکمه کلیک میکنم
به مقدار یکی از خونه هام مثلا 1000 تومان اضافه کنه
چی باید بنویسم
با تشکر
اين كار قابل انجام هستنقل قول:
شما كافيه كد زير رو در VBA اكسل كپي كنيد
و پس ساختن يك دكمه اون ماكرو رو به اون دكمه نسبت بديد
مثلا با اجراي كد بالا ، به خانه A1 عدد 5 اضافه ميشهکد:Sub Macro1()
Range("A1").Value = Range("A1") + 5
End Sub
سلام
دوستان عزیز ...
فایل زیر رو ببینید ...
همونطوری که نشون دادم فرمول ها رو دونه دونه نوشتم ... چطور میتونم برای هر تعداد سطری که بخوام به صورت اتوماتیک این فرمول رو بنویسم ؟! یعنی دیگه لازم نشه برای هر کدوم خودم بنویسم ...
و در چطور میتونم طوری تنظیم کنم که با رسیدن سطر های موجود در اون ستون به جمع کل خودش اتوماتیک بره پایین و جمع ها رو هم درست همونطوری که الان هست (یعنی هر چی بالاشه رو جمع کنه) انجام بده ؟
کد:http://img5.-------------/files/2p96bv3t6qv1ov3tdeig.gif
باسلام وعرض ادب چارت من در اكسل باز نميشود ونميتوانم نمودار تهيه كنم چكار كنم كه فعال شود باتشكر
مشکل بسیار فوری و فوتی
سلام دوستان .
من یک سری داده دارم که نمودار اون ها رو رسم میکنم ، و این نمودار باید مقیاس یکسانی روی محور x و y داشته باشه ، اگر به طور دقیق بخوام بگم :
میخوام محور x ها به قسمت های 1000 تایی و باطول 1 cm (روی کاغذ) تقسیم بشه و همین طور محور Y به قسمت های 1000 تای با طول 1 سانتی متر .
یعنی یک مربع خواهیم داشت که بعد از چاپ روی کاغذ 1*1 خواهد بود و دارای اعداد 1000 در 1000 .
میدونم تنظیمات اعداد چطوره اما تنظیمات فاصله 1 سانتی متری رو نه .
خیلی فوریه ، ممنون میشم کمکم کنید .
سلام دوستان ، من در اکسل بران مشکلی پیش اومده و اون این که وقتی مثلا در یک سلولی مینویسم 05E12 به این صورت در میاد 5.00E+12 ، ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان ، من در اکسل بران مشکلی پیش اومده و اون این که وقتی مثلا در یک سلولی مینویسم 05E12 به این صورت در میاد 5.00E+12 ، ممنون میشم راهنماییم کنید
فکر کنم باید برای اون سلول این کار را بکنی:نقل قول:
Right Click -> Format Cells -> Number -> Category -> Text
بعد متن دلخواه را توی اون سلول بنویسی.
+ یک سوال!
چهطوری میشه وقتی فیلتر میکنیم، تعداد سطرهای موجود را بفهمیم چندتاست؟
نقل قول:
ممنون كه پاسخ داديد اما
ببينيد اگر بخواهم فايلي كه در آن مثلاقرار بوده 05E12 باشد و شده 5.00E+12 بايد آن را چه كار كنم تا به حالت اول برگردد
چون از اين مورد كه گفتم خيلي است و نوشتن مجدد آن هم تقريبا به علت زياد بودن غير ممكن است بايد چه كنم تا
قسمتهايي كه به خاطر وجود حرف E در آن به شكل ديگري در آمده را بازيابي كنم و به حالت اول برگردانم
ممنون اگر راهنمايي كنيد
سلامنقل قول:
شما براي اينکه فرمولها بطور متناسب براي سطرهاي بعدي کامل بشن کافيه مربع مشکي در گوشه پايين سمت چپ يا راست اون خونه رو بگيري و به سمت پايين بکشي
امکام اينکه اکسل شما ناقص نصب شده باشه هستنقل قول:
کافيه يه بار ديگه با سي دي آفيس اون تعمير (Repair) کنيد و کامل نصب کنيد
سلامنقل قول:
وقتي عرض يه خانه کم باشه براي نمايش هم ممکنه اين اتفاق بيفته
پس عرض اون ستون رو زياد کنيد
باسلام
اين چيزي که نياز دارم در عکس مشخصه، سري زماني ماهانه است
ميخام اتوماتيک اين کار انجام بشه
خواهشا اگه کسي بلده زود جواب بده
ممنونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رضا جاننقل قول:
اين كار شدني نيست مگه اينكه ماژول تاريخ شمسي رو نصب كني و بعد از اينكه تاريخ رو در يه خونه نوشتي در خانه هاي بعدي يك ماه به اون اضافه كني
سلام چطور در textboxیا chechbox اندازه فونت نوع فونت را تغییر داد متشکرم
چگونه می شود در اکسل هنگام فرمول نویسی مقدار یک سلود را ثابت نگه داشت - منظورم اینه که وقتی فرمول را می کشیم پایین در فرمول یک سلول همیشه ثابت بماند(مثلا C1=B1-A1 حال فرمول را با موس می کشیم پایین فرمول می شود
C2=B2-A2
C3=B3-A3
C4=B4-A4
ولی من می خوام خودش اینطوری پرکنه
C2=B1-A2
C3=B1-A3
C4=B1-A4
به عبارت دیگر باید در هنگام تایپ فرمول B1 را چطوری تایپ کنم؟
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم
می خواستم در اکسل به یک صفحه از help یک نرم افزار لینک بدم. که از Hyperlink استفاده کردم اما مشکلی که وجود داره اینه که در صفحات help یه سری فایل های فلش وجود داره. که وقتی که از اکسل روی لینک صفحه help کلیک می کنم صفحه در IE باز میشه نوشته ها و تصاویر صفحه میاد اما تصاویر فلش رو نمایش نمی ده. flash Player هم در ویندوز هم در IE نصب هستش و وقتی خود help رو باز می کنم مشکلی نیست ولی وقتی از لینک اکسل باز میشه تصویر فلش رو نشون نمیده. برای پیدا کردن لینک صفحه help هم از properties صفحه URL Address رو در اکسل قرار دادم.
چی کار کنم که تصاویر فلش رو نشون بده؟...
به این شکل بنویسید:نقل قول:
ممنون از wordist عزیز:31:کد:$B$1-A2
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
شما مطمئن هستيد که تاپيک درستي رو براي سوالتون انتخاب کرديد
من احتمال ميدم که سوال شما در مورد اکسس باشه و اينجا تاپيک مشکلات اکسل هست
البته اگر منظورتون در اکسل هست تا توضيح بدم
سلام
من تو اكسل 2007 هرچي نمودار ميكشم محور y سمت راست قرار ميگيرد كه قاعدتا محور yبايد سمت چپ باشد.چه تنظيماتي نياز است؟
بله دوست عزیز دراکسل مورد نظر من است متشکرم