کامل که نه چون یکی از Pci-e هاش 4X هست رو بردهای X38 به بالا CrossFire توصیه میشه چون دو تا Pci-e 16x واقعی هست اونجا .نقل قول:
Printable View
کامل که نه چون یکی از Pci-e هاش 4X هست رو بردهای X38 به بالا CrossFire توصیه میشه چون دو تا Pci-e 16x واقعی هست اونجا .نقل قول:
سلام
ببینید از لحاظ گارانتی و طول عمر بالا کدوم بهتره ؟
p5k یا p35-ds3l ؟؟؟؟:46:
بله درستهنقل قول:
ولی p35-ds3l کلا فقط یکی داره
تقریبا مثل هم هستننقل قول:
ولی به نظرم گارانتی اواژنگ ( گیگا ) معتبر تره
به نظر من ASUS بگيرنقل قول:
آخه مين هاي جديد گيگا و كارتاي گرافيكيش از نظر كيفيت ظاهري زياد جالب نيستن من اينطور ديدم
برای همچین سیستمی چه مادر بردی بگیرم؟
vga:inno3d 9600 gt
ram:pariotep seris cl4
hard:max 500 gb sataii 32 mb
cpu: intel core 2 quad q 6600
ببین عزیز ظاهرش به چه درد می خوره کارایی مهمه !!نقل قول:
چقدر میتونین هزینه کنین؟نقل قول:
حدود 100 تومننقل قول:
من راهنمايي ميخوام
راستيتش تازه كار هستم ميخوام ببينم توي بازار چي تو بورس وبه مردم بيشتر مي فروشند
يعني كلا فروشگاه ها وشركت ها براي مردم واداره جات چه قطعاتي رو ميبندند چه مدلي توي مد است
براي مادربرد چه مدلي خوب است از Asus و گيگا
AMD & Intel
4و5 مدل رو بگيد با حدود قيمت كه اونها رو برم تهيه كنم
اگه قصد خرید مادربرد با چیپست p35 را دارید :نقل قول:
asus p5k حدود قیمت 135 تومان کمی بالا پایین
p35d3l با قیمت حدود 125 تومان:10:
والبتهنقل قول:
abit ip35-e
حدود 105
و
msi p35 neo f
حدود 90
سلام دوستان.
بهترین مادربورد با چیپ x48 چیه؟
قیمت مهم نیست.
به نظر شما GIGABYTE P35-DS3R بهتر نیست؟نقل قول:
قیمت GIGABYTE P35-DS3R چنده؟
تو این سایت میگه 'گیبایتگا بهتره
کد:www.avajang.com/
\نقل قول:
مادربردی که شما معرفی کردید باس رم اورکلاک شده 1200 را ساپورت میکنه و قیمت باید حدود 140-150 کمی کم و زیاد باشه که به نظر خود من ارزش خرید نداره
سایتی هم که شما معرفی کردید سایت گارانتی گیگابایت هستش و مسلما از گیگا تعریف میکنه
اما روی هم رفته گیگابایت هم گزینه مناسبی واسه خرید هستش
اطلاعات کاملتر این مادر برد در لینک زیر:
[HTML]http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2746[/HTML]
دوستان سلام
هر انجمني رفتم همه از asus p5k صحبت ميشه آيا مادربردي هست با تمامي خصوصياتp5k ولي سي پي يو amd ساپرت بكنه؟
البته asus باشه. ممنون
دوستان عزيز قصد خريد مادربوردي از برند گيگابايت را دارم.قيمت مدنظر من در حدود 250000 ميباشه.آيا دوستان مدل خاصي را كه كارايي خوبي هم داشته باشه پيشنهاد ميكنند؟
GA-P35-DQ6نقل قول:
این MSI - P35 Neo-F رو من دیروز 110 تومان قیمت گرفتم ! شما کجا قیمت داری !؟نقل قول:
من چند تا سوال داشتم
1.با 14000چه مادربوردی بخرم؟
2.فرق مدلهای GA-EP35-DS3L و GA-P35C-DS3R و GA-P35-DQ6 چیه؟
3.ایا مادربوردasus p5k خوب هست یا نه؟
من با کلمه بهترین خیلی موافق نیستم به خصوص در مادربورد!نقل قول:
ASUS P5E3 Premium یکی از موفق ترین مادربورد های این رده است که البته فقط از رمهای DDR3 پشتیبانی می کنه.
با 250 هزار تومان از گیگابایت نمیشه سراغ مادربوردهای X38 رفت ولی می تونید به ASUS P5E یا Abit IX38 QuadGT فکر کنید.نقل قول:
اگه حتما می خواهید گیگابایت باشه می تونید X38-DQ6 رو خریداری کنید با قیمت 280 یا سراغ P35-DQ6 برید با قیمت 210.
سلام
من تو لیست خریدم برای مادربورد X48-dq6 رو انتخاب کرده بودم
اما حس کردم قیمتش یک کمی زیادی گرونه:46:
وقتی با مدل P35-dq6 مقایسش کردم دیدم تنها تفاوتش توی چیپست های اون هاست
حالا سوال من اینه که آیا این تفاوت 150 هزار تومانی بین چیپست X48 و P35 به صرفه است؟
تفاوت چیپست X48 با P35 چیه؟
متشکرم:11:
منم بین این دو مین مونده بودم کدوم رو بگیرمنقل قول:
به منم هم همه پیشنهاد p5k رو دادن
اگه بخوای نسبت به اور کلاک بسنجی اینجا رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید به فکر crossfire & over clock هم بود 100%
الان قیمت p5k چند شده؟
یه سوال کوچولو :46: بعد تعطیلی مدارس به دلیل بیشتر شدن تقاظا قیمتای قطعات بیشتر میشه یا نه؟
سلام دوستان من می خوام یه مادربرد P5e3 بخرم که قیمتش حدواً 250تومنی هست.
حلا می خواستم شما راهنمایی کنید که آیا تواین رنج قیمت مادربردی هست که بهتر از این باشه .( قیمتش بیشتر از 250 نباشه )
اينها ركورد هستند بحث من ركورد نيست اين فركانس 3600 يه فركانس استيبل براي كار دائم هست با يك فن خوب(نه كولينگ زير صفر) و بدون مود كردن مادربرد.نقل قول:
یعنی شما منبعی رو میشناسی که عدم پایداری فرکانس 3.6ghz رو برای q6600 رو با ASUS P5K تایید کند ؟نقل قول:
Asus P5e بگیر یا Maximus Formula . البته اگر بیشتر هزینه کنی شاید بتونی یه برد X48 بگیری مثل DFI X48-T2R .نقل قول:
ایا این مادر بورد با این سیستم میخونه کلا تمام سیستم با هم می خونه
نظر بدین
Intel Pentium 4 - 3.2GHz - 800 - 2MB Cache
MainBoard ASUS - P5K
ram GEIL- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
hard Western Digital - SATA 2 - 500GB +
vga ASUS - GeForce 8500GT - 512MB
Power GREEN - GP580B-EPS
عزیز من فقط یه سوال داشتم . پاور به این قدرت برای چی می خوای ؟ این سیستم شما که با یه پاور 430 هم به راحتی کار می کنه و کلی هم اضاف می آره . حالا خیلی دس بالا 480 . ( به خاطر EPS ؟)نقل قول:
این سیستم برای یکی هست که میخواد پاورش بالا باشه نمیدونم می خواد چیکار کنه با هاش من هم به هش گفتم زیاده بقیه قطعات چطوره خوبه با هم مچ هست ایا فردا بازار ایران باز هست یا رضا
یه مادربورد خوب واسه بازی معرفی کنید تو رنج 100 تا 150 هزار تومن در ضمن با کارت گرافیگ 8800gt مشکلی نداشته باشه
:40::40::40::40:نقل قول:
ببین دوست گرامی
سی پی یو 3200 از دور خارج شده گرافیک هم فقط برند هست میتونی بجاش 8600 INNO3D بگیری پاور هم که ولش کن ........ چی بگم و رم باز هم این بازاری ها میخوان جنسشون رو بندازن بجاش کرسیر بگیر
:40::40::40::40:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
عزيز وقتي لوازم قطعات مصرفي رو برد وسيله از كيفيت پائيني برخوردار هست يعني امكان ريسك اون قطعه در طولاني مدت بيشتر هستنقل قول:
نظر دوستان كارشناس در خصوص مادربورد Gigabyte - X38t-dq6 چيه؟تصميم گرفتم يك مادربورد جديد با پشتيباني Ddr3 و نيز Sli تهيه كنم.آيا دوستان آشنايي با اين مادربورد دارند؟آيا با توجه به قيمت حدود 360000 ارزش خريد داره؟از طرفي قصد دارم از رم Ddr3 روي سيستم استفاده كنم.
با تشكر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و ادب و احترام حضور دوستان فرهیخته
من عضو جدید هستم و مهندسی نرم میخونم
میخواستم سیستمم رو تعویض کنم
من یه سیستم میخوام که:
ADSLرو خوب جواب بده
از لحاظ گرافیک زیاد اهل بازی نیستم ولی کار طراحی و وب میکنم تو کار کم نیاره
چه قطعاتی انتخاب کنم که جواب بگیرم.
و 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه سیستم قدیممو حدودا"قیمتش چند میشه؟
pentium R 4 cpu1.70GHZcpu:INTEL
a80856motherboard:gigabyte
4r060JOHARD:maxtor
ممنون.:11:
راستی منکه میخوام سیستم جدید ببندم چیکار کنم یعنی برای هر قطعه جداگانه باید بپرسم؟؟؟:41::13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X38T-DQ6 از SLI پشتیبانی نمی کنه. در کل مادربورد خوبیه ولی توی رده قیمت 350.000 شاید بهترین گزینه نباشه!نقل قول:
سلام دوستان در حال ارتقا دادن سیستمم هستم البته مین بردم سوخت وگرنه اصلا قصد این کار رو نداشتم.
من نهایت میتونم 200 خرج کنم.
و باید مین برد.سی پ یو -رم و کارت گرافیک بخرم.
بیشتر دوست دارم واسه بازی باشه پس مین برد و سی پی یو زیاد ارزش واسم ندارند.اما میخوام از سی پی یو قبلیم بهتر یا در همون حد باشه یعنی 2.4 اینتل فول کش.
سیستم جدیدم رو میخوام Amd2 ببندم.چه مین برد سی پی یو همراهش توصیه میکنید نمیخوام زیاد گرون در بیادچون میخوام خرج کارت گرافیک و رم بکنم.
سلام دوستان
من میخوام مادربورد و کارت گرافیک و رم عوض کنم
واسه مادر بورد ماکزیمم 80 تومن
واسه کارت گرافیک ماکیمم 50 تومن
سیپیو 3.2 فول اینتل دارم 2مگ کش
1گیگ رم دیدی آر 1 دارم
میخواستم راهنمایی منین مادر بورد و سیپیو چی بخرم که مثل خز جواب بده
بیشتر کار کانورت فیلم و تصویر و ضبت و خلاصه کارای سنگین میکنم با پیسی
مادر بورد الانم ازراک هست پارسال 45 تومن دادم مفت هم نمیارزید
1 کارت کپچر بهش زدم هنگ کرد دیگه نتونست ویمدوز رو بالا بیاره
پيشنهاد شما در اين خصوص چيه؟واقعا خريد هريك از قطعات كامپيوتر كار مشكليه.با توجه به حضور برندهاي مختلف و محصولات متنوع در هر زمينه انتخاب محصولات كار بسيار مشكلي شده.نقل قول:
نمیدونم والااا یکی میگه ایسوز یکی میگه گیگا ....
نمیدونم اصلا موندم چی بگیرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
قیمت این برد چنده؟
مدل بهتری هم با چیپ x48 میشناسی؟
من دوبار درباره این چیپ سوال کرده بودم ولی مثل اینکه کسی اینجا تا حالا باهاش کار نکرده!