بابا مگه مگا هرتز نیست پس تو چی میگی؟نقل قول:
در ضمن واسه ما هم اون روش (ستاره 3 سبز رو میگم...) کار میکنه... یدفه فقط تو امتحان کن!!!
Printable View
بابا مگه مگا هرتز نیست پس تو چی میگی؟نقل قول:
در ضمن واسه ما هم اون روش (ستاره 3 سبز رو میگم...) کار میکنه... یدفه فقط تو امتحان کن!!!
----------------------------------نقل قول:
از رهنمایت حمید جان ممنون برای من که مفید بود
بر و بچ کسی تو جمهوری قاب ندیده؟
راستی بچه ها این امضای کم حجم کوچیک چطوری هستش کمی از امکانات این گوشی رو می گه قشنگه
-------------------نقل قول:
ممل جان پرسیدم خیلی گرونه ولی خیلی خوشگل بود تو جمهوری از یک مغازه به نام موبایل بابک 10.000 تومان ولی اصلی نبود دکمه هاش بعد از 5 ماه پاک می شه یکمی دندون رو گوشت بذار کمی ارزون بشه بعد مدل های قشنگ تر هم میاد
----------------------------نقل قول:
به گوشی من که 5700 هست کار نکرد ماله بچه ها هم این جوری هستش یانه
چه رنگی بود؟نقل قول:
ارزونتر نبود؟
شوخی کردم جیگرنقل قول:
تازه وقتی با اون کد میشه این کار رو کرد چرا بری یه هشت پا قرض کنی که دکمه ها رو برات نگه داره؟
-----------------------نقل قول:
نه
2 رنگ بود ابی و نانجی وی ماله خودمونو بچسپ
انصافن راست میگی...نقل قول:
-------------نقل قول:
نه بابا باهات شوخی می کنه حمید جدی نگیر
راستی تو قسمت تنضیمات ویدیو این contrast چی تا 100% داره برای چی هستش توقسمت تنضیمان ریال پلایر توقسمت سیتینگ
کانترست یا همون تضاد و وضوح تصویر رو مشخص میکنه (تصویر همون فیلمی که از تو ریل پلایر پخش می کنه)... هر چی این عدد بیشترباشه تفاوت بین رنگ سیاه و سفید رو بیشتر درک می کنی تو فیلم...نقل قول:
روبروی پاساژ علاالدین یه پاساژ دیگه هست فرمز داره میده 8.000 تومن.نقل قول:
راستی دوستان آیا عوض کردن قاب ارزش داره ؟؟
یعنی ارزش داره قاب فابریک رو باز کرد و عوضش کرد ؟؟؟
فکر کنم قاب خود گوشی بهتر باشه
من که دیگه دنبال قاب نیستم(مگر اینکه قابش خیلی خوشکل باشه)
راستش خودم قرمز رو انتخاب کردم(چون میتونستم سیاه هم انتخاب کنم)
سیروان جان امضات خوبه اما !!!
میلیون رو اشتباه نوشتی !!!
من اين كار رو كردم گوشي ريست شدنقل قول:
اما وقتي ميخواهم گوشي رو باز كنم از من Memory Card Password ميخاد
اما من هيچ پسوردي روي مموري نزاشتم
و اگه پسورد رو نديد ديگه نميتوني از مموري استفاده كني :13::18:
كمك كنيد لطفا ! :18::18:
قاب محافظ هنوز واسش نیومده ؟
اصلا به نظرتون در کل به علت چرخشی بودن پایین گوشی قاب کریستالی محافظ میاد براش یا نه ؟؟
من که فکر نکنم براش قاب کریستالی درست کنن
ولی برا 3250 قاب کریستالی ساختن !!!!!!!!!!!!!!
اميدوارم قابش هر چه سريع تر بياد
البته از نوع كريستالي
قاب کریستالی ژله ایش اومده من الان دارم استفاده میکنم ازش...نقل قول:
نقل قول:آره قاب میاد واسش...نقل قول:
واسه 3250 هم ساخته بودن درسته...
البته من هر جا رفتم کریستالی ژله ای داشتن... فکر کنم نتونن کریستالی خالی بسازن... چون خیلی ظریف و شکننده میشه... من خودم از زیر زمین علاالدین گرفتم... ولی به نظرم کریستالی ژله ای خیلی بهتره چون دیگه به هیچ جای گوشی امکان آسیب رسیدن و خط افتادن نیست....
قاب کریستالی معمولی هم هست طبقه 5 علائدین البته من 2هفته پیش خریدم
آقا علی رضا جون این قاب اصل یا نیست؟ اگه نیست قیمت مشکی صلی رو بدید چون مال من رنگ رمزه وکنارهنقل قول:
های گوشیش تیره شده می خوام عوضش کنم لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من که میاد تو بازار !!!! حتما میاد چون خیلی لازمهنقل قول:
:11::11::11::27:چند خریدی جیگر !!!!!؟؟؟؟؟؟:10::10::10::5::5::8::19:نقل قول:
حمید جان سلام !!!نقل قول:
مگه ژله ای گوشیو بی ریخت نمی کنه ؟؟؟؟
اگه مال تو خوبه بگو از کجا خریدی جیگر ؟؟؟؟:11:
کریستالی ژله ای ؟؟؟ دوست عزیز اگه میشه کمی بیشتر توضیح بده آیا lcd هم میپوشونه:5::5::5:نقل قول:
آره راست میگی هانقل قول:
هااااااا ایکه وگفتی یعنی چه ؟؟؟؟؟:27:
من یه نمونه قاب دیدم که خودش کریستالی هست همه جاش و روی HCD ولی رو صفحه کلید یه پوشش ژله ای هست.البه اینو برای 6300 دیدمنقل قول:
نقل قول:سلام عزیز... این از اون نوع ژله ای ها نیست که روی گوشی های دیگه می بینی... جدیدا یه نوع قاب هایی اومده که کریستالی با ژله ای قاطی هستن... یعنی تمام جاهای استاتیک (ثابت) گوشی به وسیله ی کریستالی پوشیده میشه و تمام جاهای دینامیک (مانند دکمه ها) با ژله که این نوع ژله از اون ژله سفید رنگ ها نیست که گوشی رو بیریخت میکنه و ژله ی براق هست... آره lcd رو هم توسط کریستال میپوشونه ... من خودم 2000 تومن خریدم از زیر زمین علا الدین... من خودم دارم ازش استفاده میکنم...نقل قول:
اینم عکس از قاب خودم البته من یکم داغونش کردم.... مخصوصا ژله ی دور جوی استیکش رو...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------نقل قول:
این قاپ 3 تا اشکال داره یکی اینکه لایه های که دو تا قاپ رو به هم وصل می کنه زودی می شکنه اشکال دومی خیلی سنگین می شه اشکال 3 کناره جوی استیکش خیلی ازیت می کنه زود می شکنه
---------------------------------
به نظر من خود گوشی محکمه ول کنید این قاب گوشی رو خیلی زشتش می کنه و خیلی هم سنگین می کنه
---------------------------------
دوستان توجه کنید 3 تا صفحه فقط بخاطر این قاب هستش بنظر من این گوشی به هیچ قابی نیاز نداره به اندازه کافی محکمه چرا این قدر بحث رو کش می دید ول کنید بابا مشکلات این گوشی رو حل کنید بهتر ........
اگر نارحت شدید ببخشید
------------------------------نقل قول:
دوباره نگاه کن درست نوشتم فونتش یکم ناجوره دوست عزیز راستی اسم اصلی تو چی خیلی سخته بنویسم MR_K2 اسمتو چی
دیگه چه مشکلی مونده؟؟؟نقل قول:
دوست من اسمم علی هست.نقل قول:
تو را به خدا ببینید...چند صفحه دارید فقط از قاب حرف میزنید!!!بابا دست بردارید دیگه!!!!