لطفا كسي نحوه نصب و ريختن بازي از Pc به Psp را با جزئيات براي من توضيح دهد.
ممنون
:41:
لطفا كسي نحوه نصب و ريختن بازي از Pc به Psp را با جزئيات براي من توضيح دهد.
ممنون
:41:
3روز تو مسافرت بودم با psp كلي حال كردم تو راه برگشت تهران هم يك فيلم ديدم باش اما با اين جاده هاي صاف و بدون چاله مگه ميشه با خيال راحت psp كار كرد !:24:
آره اما سرعتش پاييتنه دليلشم اينه كه مفتيهنقل قول:
اميررضا از كجا ؟ بعدش اگر تست كردي خوب بود اطلاع بده آخه چند روز پيش يكي از دوستام 2گيگ sandisk گرفت 40 تومن ...;)نقل قول:
[quote=J A V I D;1753855]فورمت Cso فشرده شده همون Iso واسه همين كمي سنگين تره البته تو بازي هاي معمولي نشون نمي ده ولي تو بازي ها سنگين مثل جي تي اي يا سيصد اگه بازي رو Cso كنيد بازي پرش داره ... وگرنه از نظر گرافيك اينا اگه منظورتونه هيچ فرقي وجود نداره ...
خب من gta cso رو اجرا كردم بدون پرش ...براي همين به بقيه هم اين پيشنهاد رو كردم ...تازه مال داداشمم بدون اينكه فشرده بشه بازم پرش داره =>.:42:=owned
بيت ريت ربطي به power output نداره .نقل قول:
پست هاي قبل رو نگاه كن !;)نقل قول:
در ضمن يك ----- شكن قوي و ساده كه بدون هيچ تنظيم خاصي كار ميكنه(البته خودش تنظيمات را انجام ميده مثل ست كردن localhost=127.0.0.1 براي ------ pc ..+ سرعت بالا كه روي خط dial-up هم جواب ميده
حجم=105kb virus free
اينو گفتم شايد بعضي از دوستان به دردشون بخوره .
اگر كسي ميخواد پيغام بگذاره :46:
ربط نداره ولي تاثير داره !نقل قول:
بيت ريت ربطي به power output نداره .
خوش به حالتون !نقل قول:
مثل جي تي اي يا سيصد اگه بازي رو Cso كنيد بازي پرش داره ... وگرنه از نظر گرافيك اينا اگه منظورتونه هيچ فرقي وجود نداره ...
خب من gta cso رو اجرا كردم بدون پرش ...براي همين به بقيه هم اين پيشنهاد رو كردم ...تازه مال داداشمم بدون اينكه فشرده بشه بازم پرش داره =>.=owned
من مي گم گرافيكش از پي اس دو كمتره ولي بعضي ها بازي ها شو با پلي استيشن سه مقايسش مي كنن (كه يك مقايسه احمقانس به نظر من ) در كل به نظر من گرافيك كنسول يه چيزي بين پلي استيشن يك و دو يعني اگه اين دو تا كنسول بخوايم بگيم وسطش چيزي اومده اون PSP !!! ولي گرافيك راضي كنندس .. بله نيد فور اسپيد رو مي شه چند نفره بازي كرد ...نقل قول:
ممنون . من به گرافیک پی اس تو عادت کردم . میخواستم ببینم اگه با پی اس پی بازی کنم احساس کمبود شدید گرافیک و کیفیت نمیکنم ؟ ( یعنی گرافیک و کیفیت پی اس پی در حد پی اس تو راضی کننده هست یا نه ؟ ) . راستی بازی NFS Most wanted ماله پی اس پی رو میشه چند نفره بازی کرد یا نه ؟ ( پی اس پی به پی اس پی )
خیلی ممنون .نقل قول:
?Psp az lahaze gerafic be paye PS2 mirese..bazihash ke kartooni nistan
منظورم از owned =داداشم بود ...نقل قول:
ما چاكريم ...:31:
دوست عزيز لطف کن فارسی بنويس و اون عکس امضات رو بردار . اگر نه شکايت ميکنم.نقل قول:
?Psp az lahaze gerafic be paye PS2 mirese..bazihash ke kartooni nistan
و اما در مورد سوالت. :
اینارو بخون. خودت نتيجه گيری کن. قبلا هم گزاشته بودم
مشخصات پلی استیشن 2سی پی یو :خروجیه سی پی یویه پلی 2 بصورت 128 بیتی هستش (حتی از سی پی یویه کامپیوتر من هم بیشتربرای اطلاع بیشتر سی پی یوی من (amd athlon 64 bit fx 62) و فرکانس سی پی یویه پلی 2 300 مگا هرتزهست برای دونستن فرکانس سی پی یو یه کامپیوتر خودتون رو قسمت مای کامپیوترکلیک راست کنید اونجا مقدار رم وفرکانس سی پی یو نوشته شده.مقدار حافظه ی سی پی یو (cache) لول 1 :24 کیلو بایت و بقیه 16 و 8 و 32 کیلوبایت برای دونستن کش سی پی یویه خود نرم افزار cpu z رو نصب کنید .سی پی یویه پلی دو میتونه 450 میلیون دستور العمل رو در ثانیه انجام بده. پهنای باند داخلی سی پییویه پلی 2 :2.4 گیگا بایت در ثانیه و 1.2 گیگا بایت برای دستور العمل های گرافیکی و پهنای باند برای حافظه ی سی پی یو 3.2 گیگا بایت در ثانیه و 6.2 جی اف الاوپی اس ( انجام عملیات ریاضی اعشاری شناور) . و اخر اسم سی پی یویه پلی 2 ( emotion engine ) هست.
گرافیک پلی استیشن 2 (GPU): فرکانس گرافیک پلی 2 150 مگا هرتز هست.وقادره 66 میلیون پلی گان (کوچکترین واحد تشکیل دهنده ییک کاراکتر گرافیکی ) رو در ثانیه رسم کند.و حالت ماکسیموم اون 75 میلیون هست.پهناباند رم گرافیک پلی دو (dram) دی رام 48 گیگا بایت در ثانیه هست .ترکیب بندی رنگ و پیکسل پلی 2 بصورت 32 بیت و
RGB:Alpha:Z Buffer هست.و حافظه ی جازسازیشده در اون (ویدیو مموری) 4 مگا بایت هست.و پهنای باند پردازنده ی گرافیکی 1.2 گیگا بایت در ثانیه .
ram :حافظه ی اصلی سیستم پلی 2 32 یا 128 مگا بایت هست (طبق گفته های سایت های مختلف) و پهنای باندحافظه 3.2 گیگا بایت درثانیه.
sound : فرکانس سمپلینگ صدا 41 و48 کیلو هرتز هست و اسم پردازنده یصدا spu2 هست.و دارای 2 مگا بایت حافظه جاسازی شده .و 48 کانال روی cpu2
تجهیزات:دارای دو اسلوت مموری کارد و خروجی تصویر PlayStation2 AV Cable و دو عدد پورت یو اس بی
Universal Serial Bus (USB) و فیش IEEE1394 (i.LINK) Port در جلوی دستگاه وقابلیت بازی کردن شبکه
Network Terminal (100 Base-T/10 Base-T) .و خروجی موس Optical Digital Out و سیستم ir reciever برای استفادی از ریموت (کنترل پلی 2).
قدرت پی اس پی
سی پی یو :سی پی یویه پی اس پی قادره 2 میلیون دستور العمل رو در ثانیه انجام بده .و خروجیه سی پی یو
بصورت 32 بیتی کار میکنه .و مدل سی پی یو اون R4000 هست.فرکانس سی پی یویه پی اس پی 333 مگا هرتز
هست.و دارای 2.6 جی اف ال او پی اس (انجام عملیات ریاضی اعشاری شناور).
گرافیگ:فرمت تصویر ی پی اس پی بصورت MPEG4 هست (ماله پلی 2 MPEG2 هست)و هسته ی گرافیکی اون
اشکال سه بعدیه خمیده ی مسطح و پلی گان های سه بعدی رو ساپورت می کنه. و تکسچر های فشرده شده
(تکسچر عکسی هست که روی مدل سه بعدی را می پوشاند) بدون اینکه سرعت پردازنده ی گرافیک پایین بیاید
و استخوان بندی کاراکتر تا 8 تا. پردازنده یی گرافیکی پی اس پی دارای 2 مگا بایت VRam (ویدیو مموری) است و پهنا
باند اون 5.3Gb/s هست.گرافیک پی اس پی قادره در حد ماکسیموم 33 میلیون پلی گان رو در ثانیه رسم کنه. ترکیب
بندی رنگ و پیکسل پی اس پی بصورت 24 بیتی و RGBA هست.
sound: مدل پردازنده ی صدای پی اس پی VME (reconfigurable DSP) هست و پهنای باند اون 128 بیت هست.
و ولتاز کاری صدا 1.2 ولت هست. فرمتهای قابل اجرای صدا توسط پی اس پی عبارتست از:ATRAC3 plus, AAC,
MP3 پردازنده ی صدای پی اس پی دارای 7.1 کانال هست.
ram: پی اس پی دارای 3 مگا بایت رم و 4 مگا بایت رم جاسازی شده هست.که پهنای باند اون 1.2 گیگا بایت در ثانیه
هست.
دو کنسول پی اس پی و پلی 2 متعلق به شرکت سونی هست. همنطور هم که میدونید بازی هاییاز رده یپلی 2 برای پی اس پی زده می شه .که پلی 2 طرفداران خودشو با اون بازی ها بدست اورد.مثل god of war ,
gran turismo,سری need for speed ,وخیلی چیزهای دیگه که من الان تو نظرم نیست .طوری شده که دیگه همه پلی 2 رواز یاد بردن .و فکر مکنن که قدرت پی اس پی از پلی 2 بالا تره البته تقصیری هم ندارنهاچون بازی ها باگرافیک بالاتری اجرا میشن و دلیل اون هم اینه که پردازنده ی گرافیکی پی اس پی ازفرمتهای جدید و فشرده و با کیفیت تکسچرها و افکتهای گرافیکی جدید پشتیبانی میکنه و هم چنین صفحه ی نمایشگربا کیفیت.من تو این مقایسه نمیخوام پی اس پی و پلی 2 رو در مقابل هم قرار بدم . بلکه می خوام تعیین کنم که این دو کنسول از نظر قدرت در چه رده ایی قرار میگرند .حالا بگزریم از این حرفاقابل توجه همه ی دوستان همونطور که میبینید و میخوانید قدرت سخت افزاری پلی 2 بالاتر از پی اس پی هست . فقط یکمی توجه کنید به این موضوع پی میبرید .ماهیت پی اس پی از نظرمن اینه که باید دو کنسول پلی 2 و پی اس پی با هم باشند.اینطور فکر نکنیدکه چون پی اس پی بهتره یا پلی 2 پس اون باید خریده بشه .از نظر من این دوکنسول باید با هم خریده بشن .چرا؟چون در مواقعی که نمیشه از پلی 2 استفاده کرد .باید از پی اس پی استفاده کردبه هنگام سفر ها و مسافرت ها (این یکی از مزیت های پی اس پی نسبت به دیگر کنسولهاست).
از نظر من علت اینکه پی اسپی طرفداران زیادی پیدا کرده اینه که نسبت به کنسولهای دستی دیگه از قدرت سخت افزاری بالا تری بهره میبره.
موفق باشید.
اگر امكان دارد كسي به من نحوه نصب بازي روي PsP را توضيح دهد
PsP دارم ولي نميتونم از روي DvD روي آن بازي نصب كنم
بگوييد در چه فولدري بايد كپي كرد
ديروز رفتم وست گيم شعبه آرياشهر كه بازي بگيرم گفت دموي قابل بازي god of war اومده .
بازي رو تو پوشه Iso كپي مي كنيد ...نقل قول:
وست گيم كه ماشالله دمو همه چي رو داره !!! من هميشه تو شعبه وليعصر هستم !نقل قول:
ديروز رفتم وست گيم شعبه آرياشهر كه بازي بگيرم گفت دموي قابل بازي god of war اومده
1- دی وی دی رو بزار تو دستگاه.نقل قول:
2- پی اس پی رو با USB 2.0وصل کن به کامپيوتر.
3- از تو پی اس پی بورو به شاخه ستينگ و بعد USB mode
4- وقتی کامپيوتر پی اس پی رو شناخت بورو تو دی وی دی و فايلی با پسوند isoرو کپی کن
5- بورو تو درايو پی اس پی و بعد تو پوشه iso
6- فايل isoرو که کپی کرده بودی حالا پيست کن.
7-برای اینکه پوشه های لازم در مموری کارت بوجود بيان از خود پی اس پی مموری رو فرمت کن. setting > system setting > format
مرسی از اقا مازیار و اقا جاوید که در نبود ما به سوالات ÷اسخ میدن شرمنده من یه چند روزی کمتر میام تو فکر فروش psp هستم تا یه ps3 بخرم.فعلا
جاويد جان يعني كار ميكني تو شعبه وليعصر ؟. آخه من يكي دو بار از اون پسره كه موهاشو ميبنده گيم پي سي گرفتم ولي چون شعبه آرياشهر باز شد و نزديكه خونمونم هست ديگه وليعصر نرفتم .نقل قول:
ببین همه ی کد های مخفی رو پیدا کردی ؟ باید 4 تا پیدا کنی بعدش با چراغ قرمز ماموریت ها رو دنبال کننقل قول:
چرا کسی جوابمو ندادنقل قول:
وقتی psp رو به pc وصل میکنی تو شاخه ی اصلی یه فولدر به نام ISO وجود داره بازی رو کپی کن توش :20:نقل قول:
اقا رسول اگه تونستی با قیمت خوب psp تو بفروشی ما رو هم خبر کن
من بازی کردم 278 mg هست 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه از نظر گیم پلی خیلی خوب بود ولی تو بعضی از جاها افت فریم شدیدی داره البته در حد 2 ثانیه از نظر گرافیکی باید بهتر بشه زیاد خوب نبود در حد بازی های معمولی psp بودنقل قول:
دو سوال:قیمت slim standard تو بازار جهانی چنده؟
اگه اسلیمو از خارج بگیرم خوبه؟
من فقط يه دونه از اون هيدن ها رو پيدا كردم . پس واسه همينه كه نميشه ادامه داد ديگه ؟ ( همون مرحله ايي كه بايد زنرو از تو يكي از اتاق ها نجات بديم رو ميگم )نقل قول:
در ضمن لوازم واسه اسليم نيومده . نه كابل tv اومده . نه head phone البته كابل اومده ولي گرونه .
40 دلار از فت گرونتر. حدود 170-180 دلار. اگر اشتباه نکنم. دقيق نميدونمنقل قول:
دو سوال:قیمت slim standard تو بازار جهانی چنده؟
اگه اسلیمو از خارج بگیرم خوبه؟
پيشنهاد من اینه که اصلا از خارج نگير هيچ سودی برات نداره.
این همين ایران عزيزمون !! بگير خيالت راحت تره.
آقا بهم تبریک بگین ، بالاخره پس از عمری حرص و جوش خوردن منم پی اس پی اسلیم خریدم . هوووووووورا .
واقعا از اون چیزی که فکر میکردم بهتره . گرافیکشم که تا حد زیادی منو راضی کرده . واقعا به قول آقا رسول یه هیولای کوچیکه ، چه سرعتی داره ناقلا . راستی برای شبکه بازی کردن باید چیکار کنم ؟ باید از تو بازی وصل بشیم یا اینکه اول وصل میشیم بعد میریم تو بازی ؟لطفا به مناسبت خریدم به طور کامل کمکم کنید . واینکه پی اس پی یه اسمی داره که میشه عوضش کرد ، اگه اونو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ (نوشته nick name بعد جلوش نوشته GrOoSs ، عوض کنم یا نه ؟ مشکلی پیش نیاد ؟ )
به به بابا ترکوندی!!. آفرين. اگه این اینقدر راضيت کرده پس اگه ایکس باکس رو ببينی سکته ميکنی!نقل قول:
آقا بهم تبریک بگین ، بالاخره پس از عمری حرص و جوش خوردن منم پی اس پی اسلیم خریدم . هوووووووورا .
واقعا از اون چیزی که فکر میکردم بهتره . گرافیکشم که تا حد زیادی منو راضی کرده . واقعا به قول آقا رسول یه هیولای کوچیکه ، چه سرعتی داره ناقلا . راستی برای شبکه بازی کردن باید چیکار کنم ؟ باید از تو بازی وصل بشیم یا اینکه اول وصل میشیم بعد میریم تو بازی ؟لطفا به مناسبت خریدم به طور کامل کمکم کنید . واینکه پی اس پی یه اسمی داره که میشه عوضش کرد ، اگه اونو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ (نوشته nick name بعد جلوش نوشته GrOoSs ، عوض کنم یا نه ؟ مشکلی پیش نیاد ؟ )
من که تاحالا شبکه بازی نکردم اما تا اونجايی که ميدونم اول بايد Wi-Fiرو فعال کنی. تو فت کنارش سمت چپ يک کليدی هست که اگر بدی بالا فعال ميشه.نگاه کن بايد باشه.
بعد از اینکه روشن کردی اگر بازی مورد نظر از قابليت شبکه بازی کردن پشتيبانی بکنه بايد باقی مراحل رو بری.
اسمشو هرچی که دوست داری بزار. هيچ مشکلی پيش نمياد. ميگم به خاطر ما فعلا اسمشو بزار : P30world
راستی چند خريدی . با چی خريدی؟
رسول حتما قبل از خريد بورو کامل تحقيق کن. اینجا جاش نيست اما .......نقل قول:
مرسی از اقا مازیار و اقا جاوید که در نبود ما به سوالات ÷اسخ میدن شرمنده من یه چند روزی کمتر میام تو فکر فروش psp هستم تا یه ps3 بخرم.فعلا
همونطور که ميدونی پلی 3 هنوز کپی خور نشده. هيچ خبری از کپی خور شدنش هم نيست. برای همين هم خود کنسول گرونه هم بازی هاش. فيفا 08 دونه ای 100 تومان.
بازی هاش هم خيلی کمه . فکراتو بکن تا مجبور نشی اون رو هم بفروشی. رو ایکس باکس هم فکر کن. هيچ مشکلی نداره اگر باهاش مدارا کنی.
رسول حتما قبل از خريد بورو کامل تحقيق کن. اینجا جاش نيست اما .......نقل قول:
همونطور که ميدونی پلی 3 هنوز کپی خور نشده. هيچ خبری از کپی خور شدنش هم نيست. برای همين هم خود کنسول گرونه هم بازی هاش. فيفا 08 دونه ای 100 تومان.
بازی هاش هم خيلی کمه . فکراتو بکن تا مجبور نشی اون رو هم بفروشی. رو ایکس باکس هم فکر کن. هيچ مشکلی نداره اگر باهاش مدارا کنی.
نقل قول:
اقا رسول اگه تونستی با قیمت خوب psp تو بفروشی ما رو هم خبر کن
ببخشيد اما ديگه اینقدر این حرفا رو نزنيد هرکی بياد ببنينه ميگه همه که دارن ميفروشن پس ما هم بفروشيم.
حداقل دليلتون رو بگيد تا طرف نا اميد نشه. بد ميگم؟
یکی می شه یه جای معتبر رو معرفی کنه که Psp رو واستون پست کنن ؟ دیگه صبرم سر اومده شدید...
تبريك ميگم مباركه . بهت كه گفتم از اون چيزي كه فكر ميكني هم بهتره .نقل قول:
مبارک باشه عزیز:46:نقل قول:
من وقتی رسیدم به اون اتاقه که زنه میاد 3 تا کد پیدا کرده بودمنقل قول:
توجه:اونا یی که logans shadow بازی میکنند برن تو منوی option و subtitle رو فعال کنند خیلی بدرد میخوره(من اینو چند مرحله مونده به اخر بازی فهمیدم :13:)
اقا مهدی بعد از این که زنرو نجات دادی یه جا میرید تو یه تونل (البته شبیه به تونل ) اونجا باید چراغ قوه رو برای زنه روشن کنی تا جلوشو ببینه و بتونه بپره (من یه روز تو این گیر کرده بودم بعد با subtitle فهمیدم:31:)
من قبلن دلیلمو گفته بودم البته قطعی نیست اگه بتونم خوب بفروشم بعد میرم یه slim میخرم من که از psp زده نشدم وقتی slim رو دستم گرفتم خیلی خوشم اومدنقل قول:
کد:http://www.futureshop.ca/catalog/subclass.asp?catid=22438&logon=&langid=EN
دوستان لطفا این صفحه رو نگاه کنین و بگین کدوم مدل و چرا؟؟؟؟
ممنون.
ممنون از همتون . ایشالا به هر چیزی که میخواید برسید . اون موقع که گفتم 192 اشتباه شده بود ، چون یارو شاگردش بود فرق اسلیمو با فت نمیدونست براهمین گفت 192 تومن . معضرت . من پی اس پی رو 205 ، رم رو 27 ، محافظ LCD رو 3.500 ، دو تا دی وی دی بازی 3000 تومن خریدم . از رمم خیلی راضیم سه صوت بازی ، موسیقی ، فیلم و... رو میریزه و به سرعت هم پاک میکنه تو بازی prince of persia revelation , mostwanted یه ذره هم پرش نداره و تیک نمیزنه آخرشه . راستی سرعت CPU رو باید رو چی تنظیم کنم ؟ لطفا در مورد منوی select که میزنم کاملا توزیح بدید . خیلی ممنون .
کاملا بهت حق میدم واقعا اسلیم یه چیز دیگس .نقل قول:
دوستان لطف کنن جواب منم بدن!!
برای اجرای بازی های کپی باید umd بزاریم؟:13:
حالا شد.!نقل قول:
من قبلن دلیلمو گفته بودم البته قطعی نیست اگه بتونم خوب بفروشم بعد میرم یه slim میخرم من که از psp زده نشدم وقتی slim رو دستم گرفتم خیلی خوشم اومد
خوبه خوب خريدی.نقل قول:
ممنون از همتون . ایشالا به هر چیزی که میخواید برسید . اون موقع که گفتم 192 اشتباه شده بود ، چون یارو شاگردش بود فرق اسلیمو با فت نمیدونست براهمین گفت 192 تومن . معضرت . من پی اس پی رو 205 ، رم رو 27 ، محافظ LCD رو 3.500 ، دو تا دی وی دی بازی 3000 تومن خریدم . از رمم خیلی راضیم سه صوت بازی ، موسیقی ، فیلم و... رو میریزه و به سرعت هم پاک میکنه تو بازی prince of persia revelation , mostwanted یه ذره هم پرش نداره و تیک نمیزنه آخرشه . راستی سرعت CPU رو باید رو چی تنظیم کنم ؟ لطفا در مورد منوی select که میزنم کاملا توزیح بدید . خیلی ممنون .
به سرعت CPUچيکار داری؟ به اون چيزا دست نزن که ضرر ميکنی.
در مورد منوی سلکت هم منظورتو نفهميدم بيشتر بتوضيح!
نقل قول:
دوستان لطف کنن جواب منم بدن!!
چشم عزيزم چقدر عجله داری. ما که صبح تا شب تو اینترنت نيستيم!
ببين دوست عزيز تو این سايت مدل های مختلف پی اس پی معرفی شده. البته فقط از نظر امکانات و نه از نظر سخت افزار.
1- اوليش که يک پی اس پی معمولی رو معرفی کرده. البته به قيمت ها توجه نکن. تو ایران فرق ميکنه.
2- دوميش پی اس پی اسليمه که مدل معموليش هست
3- سوميش پی اس پی اسليمه با بازيه داکستر که خيلی قشنگه . و رنگIce Silver
4- چهارميش پی اس پی اسليمه با بازی استار وارز با رنگCeramic White
5- پنجميش هم پی اس پی معموليه مدل وليو پک با رنگ سياه.
برای بيشتر بازی ها لازم هست.نقل قول:
برای اجرای بازی های کپی باید umd بزاریم؟
حذف شد-تکرار