((مثل اینکه سوال من جا موند))
ببخشید اگر میشه جواب سوال من رو بدید
نقل قول:
((مثل اینکه سوال من جا موند))
ببخشید اگر میشه جواب سوال من رو بدید
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما در دوران خدمت میتونید از محل خدمت برای کنکور مرخصی بگیرید و بیاید و کنکور بدید و برگردید. و در صورت قبولی در دانشگاه با بردن مدارک قبولی به محل خدمت تصفیه کنید و به دانشگاه بیاید و بعد از اتمام تحصیل به ادامه ی خدمت مشغول بشید .
سلام دوستان
یه سوال من قبل از این وارد دوره کارشناسی بشم مدارک رو فرستادم
و برگ سبز برام اومد ولی دانشگاه قبول شدم و برگ سبز رو دادم دانشگاه
به دلیل اینکه به خاطر چشم معاف از رزم شدم و خوب طی کردن مراحل گرفتن معاف
از رزم طول میکشه آیا بعد از فارغ التحصیلی دوباره باید همه کارهایی که برای معاف از رزم
انجام دادم رو طی کنم؟
یا اینکه برگ سبز قبلیم رو فقط ضمیمه دفترچه کنم و بفرستم تهران ؟
آیا راهی هست که دیگه دوباره کارهایی که برای معاف از رزم رو انجام دادم انجام ندهم وباهمون
شرایط قبلی برم ؟
سوال 2- آیا میشه خود شخص دفترچه رو ببره تهران و برگ سبزشو همونجا تو نزدیک ترین تاریخی
که اعزام به خدمت هست برگ سبز رو بگیره و کل کارهاشو همونجا انجام بده یا اینکه حتما باید
از طریق پست فرستاده بشه دفترچه تا اونجا بررسی بشه ؟
با تشکر از دوستان
با مشخصاتي كه اين زير نوشتم اگه دفترچه اعزام به خدمت رو 2 مرداد بفرستم اعزامم چه تاريخي ميفته و اينكه غيبت بهم ميخوره يا نه ؟
تولد : 31 شهريور 70
سال فارغ التحصيل از پيش دانشگاهي : تير ماه 87
ورودي 87 دانشگاه آزاد رشته برق
انصراف : 22 شهريور 88
----------------------------------------------------------
2 مرداد ماه امسال ميخوام دفترچه اعزام به خدمت رو ارسال كنم تا كارت اعزامم قبل از ثبت نام دانشگاه ها دستم باشه و بتونم برم دانشگاه. تو دفترچه يه قسمتي هست در مورد اطلاعات تحصيلي. با توجه به اينكه دانشجويان انصرافي بايد 4 ماه بعد از انصراف دفترچه رو ارسال كنن و من اين كار رو نكردم ، ميترسم گزينه دانشجوي انصرافي رو انتخاب كنم اگه گزينه فارغ التحصيل رو انتخاب كنم مشكلي پيش نمياد ؟
-------------------------------------------------------
نقل قول:
سلام
خیر لازم نیست مجددا مراحل معافی رو طی کنید
بله میشه خودت ببری ولی به سختیش نمی ارزه
نقل قول:
شما 31 شهریور امسال 19 سالتون تموم میشه و باید 1 ماه قبلش یعنی مرداد ماه دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین. در صورتی که 19 سال تمام داشته باشین بعد از انصراف 4 ماه وقت دارین تا دفترچه رو بفرستین
در غیر این صورت مشکلی نیست
البته بهتره گزینه ی انصرافی رو انتخاب نکنین
.
هر چه قدر فكر ميكنم ميبينم تشكر خشك و خالي اصلا كافي نيست. تا حالا هيچ كسي به اين صراحت جواب سوالمو نداده بود. بي نهايت ممنونم ازت. فقط يه سوال كوچك ديگه : اگه 2 مرداد دفترچه رو بقرستم تا 15 شهريور كارت اعزامم مياد يا امكان داره بعد از 15 شهريور هم طول بكشه تا كارتم بياد ؟نقل قول:
ممنون farshidshd جان بابت پاسختون
ولی میشه کامل تر بگین یعنی من برای اینکه دفترچه بفرستم
و معاف از رزم بشم دیگه هیچ کاری برای معافی نکنم و فقط برگ
سبز قبلی رو ضمیمه دفترچه کنم یا باید شورای پزشکی نظام وظیفه
شهرمون هم این قضیه رو تایید کنه ؟
من بهمن ماه فارغ التحصیل میشم به دلیل گرفتن امریه آیا میشه
تو همون ماه در تهران برگ سبزم رو بگیرم ؟
با تشکر
من 28 مرداد 1370 هستم.
پارسال کنکور ندادم امسال دادم و یه رشته ای هم قبول میشم.
من واسه دانشگاه رفتن امسال مشکلی دارم؟
با عرض سلام و عرض تشکرنقل قول:
توسوال قبلی منظور من از اینکه می خوام تو کنکور شرکت کنم این بود که می خوام از مرداد امسال تا تیر سال دیگه درس بخونم نه اینکه مرخصی برای شرکت تو آزمون کنکور در حد 5ساعت بلکه نزدیک یکسال و این رو هم می خوام بدونم که الان من غیبت خوردم یا نه؟و اینکه اگر این ماه دفترچم رو بفرستم ،اعزامم کی هست تا برم و یکسال تمدید کنم؟و سوال دیگم اینه که چه جوری و چه وقتی باید اینکار رو بکنم(سربازی رو یکسال به تعویق بندازم)؟
با تشکر
من متولد 3 اسفند 70 هستم
کنکور 89 خراب کردم
سال بعد می خواهم کنکور بدم
کی اعزام می شم؟
کلا باید چیکار کنم واسه سربازیم؟
سلام دوستان
من فوق دیپلم دارم مشمول هم هستم دفترچه هم فرستادم یعنی غیبت ندارم ایا می تونم سال 90 تو کنکور سراسری و کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم
مرسی:31:
اسفند امسال مشمول هستین و باید دفترچه بفرستین تا غیبت نخوریننقل قول:
اگه قبل از کنکور اعزام شدین که موقع کنکور مرخصی میگیرین و میاین برای کنکور و اگر قبول شدید میاید دانشگاه و بعد از اتمام تحصیل ادامه ی خدمت رو باید انجام بدیننقل قول:
با سلام
ببخشید دوباره پست من جا افتاد
اگر زحمتی نیست ممنون می شم جواب بدید
با تشکر
نقل قول:
سلام
من متولد 1370/07/01 هستم. آیا باید دفترچه بگیرم و پست بکنم؟ با توجه به اطلاعات سایت نظام وظیفه، تاریخ اعزامم 19 دی 1389 هستش. ولی من از اول مهر 1389 دانشجو می شم. لازمه کاری بکنم؟
ضمن این که آقا فرشید به همه می گن باید دفترچه بفرستی. مطمئنید طبق قوانین جدید دارین این حرف رو می زنید؟
جواب من جا موندنقل قول:
من 28 مرداد 1370 هستم.
پارسال کنکور ندادم امسال دادم و یه رشته ای هم قبول میشم.
من واسه دانشگاه رفتن امسال مشکلی دارم؟
بعد از اتمام 19 سالگی مشمول هستید و اگر اقدام نکنید غیبت میخورید . برای تمدید هم بعد از اینکه برگه سبز اومد باید برین نظام وظیفه شهرتون و تمدید کنید.نقل قول:
اگر از اول مهر دانشجو هستید دفترچه ای نباید پست کنید. اگر دانشجو نیستید باید تا 2 هفته قبل از 1 مهر دفترچه بفرستید تا غیبت نخوریدنقل قول:
نقل قول:
مرداد ماه مشمول میشید و اگه دفترچه نفرستید غیبت میخورد . البته اگه از زمان فارغ التحصیلی شما کمتر از 6 ماه میگذره غیبت نمیخورید.
خب خدا رو شکر! ممنون که نگفتین باید دفترچه بفرستی!:31::11:نقل قول:
من متولد خرداد 70 هستم ...ابان ماه اعذام میشم واسه سربازی
امسال هم کنکور داشتم و صددرصد میخوام برم دانشگاه
سوالم اینه اگه دانشگاهی که قبول شدم مثلا بهمن ماه کلاساش شروع بشه باید ابان ماه برم خدمت یانه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
خب اگه دفترچه نفرستم بعد دانشگاه قبول شم مهر نمیتونم برم؟نقل قول:
مرداد ماه مشمول میشید و اگه دفترچه نفرستید غیبت میخورد . البته اگه از زمان فارغ التحصیلی شما کمتر از 6 ماه میگذره غیبت نمیخورید.
منم کاردانی مثل شما بودم. مرداد مشمول بودم.مرداد دفترچه فرستادم و 1 مهر دانشجو شدم.بعد از قبولی دانشگاه خودش درخواست معافیت تحصیلی میده و اعزام کنسل میشه.ولی اگه دفترچه رو نفرستید و قبول بشید چون غیبت کردید نمیزارن برید.حتما باید دفترچه رو بفرستید.نقل قول:
آقا يه مشكلي براي من پيش اومده كه به اين سربازي لعنتي مربوطه...
به هركي كه گفتم گفت راهي نداره.
حالا شمام بخونيد ببينيد راهي ميابيد.
من 19 شهريور 18 سالم تموم ميشه.
پيش دانشگاهيمم قبول شدم.
اما امسال نميخوام برم دانشگاه(ميخوام سال بعد برم)
خوب؟
اونوقت گواهي اشتغال به تحصيل رو تا 31 شهريور ميدن.
من 11 روزه كه نميتونم گواهي نامه بگيرم.
يعني تا سال بعد براش بايد واستم؟!
خيلي اعصابمو خورد كرده.
لعنت به اين شانس...
از شانسمون همه ي درساي پيش رو هم قبول شدم!
اونوقت نمره هام بين 10 تا 13.25 هستش.يه دونه زير 10 ندارم.
حيف كه تازه فهميدم وگرنه اعتراش ميزدم و با معلمم هماهنگ ميكردم كه بندازدم.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
راستي براي اين كه سال بعد كنكور بدم بايد كار خاصي بكنم؟
اصلا من 19 شهريور مشمول ميشم يا نه؟
آقا ما اين محاسبات قرمز رو نفهميديمنقل قول:
بند 8- چاقي و لاغري مفرط با توجه به عدد A به شرح زير عمل مي شود:
A<15 لاغری مفرط
15<A<20 لاغر
20<A<25 نرمال
25<A<35 اضافه وزن
35<A<40 چاقی مفرط
A>40 چاقی مرضی
الف) اگر عدد A كمتر از 15 و بيشتر از 40 باشد معاف دائم.
ب) اگر عدد A بين 35 تا 40 باشد معاف از رزم.
مثال:
اگر وزن فرد 48 كيلوگرم و قد فرد 180 سانتي متر باشد،( 1/8) چون عدد A كمتر از 15 شده لذا فرد معاف دائم است.
A=48/(1.8)2
A=48/3.24
A=14.8
اگر وزن فرد 105 كيلوگرم و قد فرد 170 سانتي متر باشد، چون عدد A بين 40 –35 است معاف از رزم.
A=105/(1.7)2
A=105/2.89
A=36.33
اگر وزن فرد 110 كيلوگرم و قد فرد 160 سانتي متر باشد
A=110/(1.6)2
A=110/2.56
A=42.97
چون عدد A بيشتر از 40 مي شود معاف دائم.
1.8 ضرب در 2 چه جوري شده 3.24
اي بابا
جان من يكي جواب بده
قضيه ي خيلي مهميه.
اگه با محاسبات معمولي ( 1.7*2 =3.4) حساب كنيم من معافم
اما با اين حساب پيچيده كه من نفهميدم(1.7*2=2.89) معاف نيستم.
اگه معاف بشم گواهي نامم هم درست ميشه.
مردم انقدر اين صفحه رو رفرش كردم...
ببخشيد كه سه تا پست پشت هم دادم.اما از استرس دارم ميميرم
من مرداد دفترچه بفرستم اعزامم قبل از مهر نمیفته؟نقل قول:
منم کاردانی مثل شما بودم. مرداد مشمول بودم.مرداد دفترچه فرستادم و 1 مهر دانشجو شدم.بعد از قبولی دانشگاه خودش درخواست معافیت تحصیلی میده و اعزام کنسل میشه.
خودم فهميدم
اون پرانتز توان هست نه ضرب در!!!!
اگه بخوام معاف شم بايد 8 كيلو كم كنم. كه امكان نداره
ولي هنوز پست 1823 بي جواب مونده...اگه بشه كاريش كرد خيلي خوبه
نه، حداقل 4 ماهی طول میکشهنقل قول:
نه بابا.تا دفترچت بره و بیاد 1 ماه میکشه.بعدشم تاریخ اعزام میاد و تازه بعد از اونم یه برگه دیگه 2 هفته قبل اعزام.مطمئن باش راحت 5-6 ماه میکشه.واسه من که 20 مرداد دفترچه فرستادم 1 دی اعزام زده بودن.نقل قول:
من مرداد دفترچه بفرستم اعزامم قبل از مهر نمیفته؟
پس من خیالم راحت باشه برم دفترچه بگیرم؟ یهو ما رو نفرستن آش خوری:41:نقل قول:
نه بابا.تا دفترچت بره و بیاد 1 ماه میکشه.بعدشم تاریخ اعزام میاد و تازه بعد از اونم یه برگه دیگه 2 هفته قبل اعزام.مطمئن باش راحت 5-6 ماه میکشه.واسه من که 20 مرداد دفترچه فرستادم 1 دی اعزام زده بودن.
کی باید دفترچه رو بگیرم؟ من 28 مرداد 1370م.؟
سلام بر همگی دوستان!
من متولید 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی به سر میبرم!
راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
حالا سوال من اینجاست که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟
اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
سوال دومم اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
اگه پیشنهادی ترفندی چیزی به نظرتون رسید خبرم کنید؟!
نمیدونم.میتونی بری از نظام وظیفه دقیقشو بپرسی.این چیزی که من میگم واسه کاردانی و کارشناسی صادقه.مدرک شمارو نمیدونم.ولی مطمئن باشه اگه غیبت داشته باشی نمیزارن بری دانشگاه.نقل قول:
خب حالا کی باید برم دفترچه بفرستم؟نقل قول:
نمیدونم.میتونی بری از نظام وظیفه دقیقشو بپرسی.این چیزی که من میگم واسه کاردانی و کارشناسی صادقه.مدرک شمارو نمیدونم.ولی مطمئن باشه اگه غیبت داشته باشی نمیزارن بری دانشگاه.
فكر كنم سوالاي من از همه طولاني تر بود.
يعني كسي جواب براش نداره؟!
نقل قول:
آقا يه مشكلي براي من پيش اومده كه به اين سربازي لعنتي مربوطه...
به هركي كه گفتم گفت راهي نداره.
حالا شمام بخونيد ببينيد راهي ميابيد.
من 19 شهريور 18 سالم تموم ميشه.
پيش دانشگاهيمم قبول شدم.
اما امسال نميخوام برم دانشگاه(ميخوام سال بعد برم)
خوب؟
اونوقت گواهي اشتغال به تحصيل رو تا 31 شهريور ميدن.
من 11 روزه كه نميتونم گواهي نامه بگيرم.
يعني تا سال بعد براش بايد واستم؟!
خيلي اعصابمو خورد كرده.
لعنت به اين شانس...
از شانسمون همه ي درساي پيش رو هم قبول شدم!
اونوقت نمره هام بين 10 تا 13.25 هستش.يه دونه زير 10 ندارم.
حيف كه تازه فهميدم وگرنه اعتراش ميزدم و با معلمم هماهنگ ميكردم كه بندازدم.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
راستي براي اين كه سال بعد كنكور بدم بايد كار خاصي بكنم؟
اصلا من 19 شهريور مشمول ميشم يا نه؟
در مورد گواهینامه منم مثل شما بودم ولی من گواهی اشتغال به تحصیل رو که گرفتم تابستان رفتم گواهینامه ام رو گرفتم، 15 مرداد 82نقل قول:
شما باید صبر کنی تا دانشگاه قبول شی یا بری خدمت
در مورد نظام وظیقه و دفترچه هم بهتره بری نظام وظیفه تا اونا بهت بگن که خدای ناکرده غیبت نخوری که فکر نکنم امسال مشکلی داشته باشی
من 28 مرداد 70 ام.. تا کی مهلت دارم دفترچه بفرستم؟یعنی تا کی اگه نفرستم غیبت میخورم؟
عجب گیری افتادیمانقل قول:
15 مرداد خیلی خوبه
من 1 شهریور هم بودم خوب بود.
آخه 19 هم شد روز؟
شما اگه بهمن هم قبول بشی باید بعد اعلام نتیجه (آخر شهریور ) بری ثبت نام کنی و طبیعتا دیگه سربازی رفتن هم کنسل میشه ...نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد
يه سوال در رابطه با فرجه ي 6 ماه ي لعنتي که براي دانشجويان فني وجود داره داشتم....!
بنده ورودي بهمن 88 کارداني پيوسته نرم افزار در يکي از اموزشکده هاي فني حرفه اي هستم.
بنده و امثال من که ورودي نيمسال دوم هستند و تعدادشون هم کم نيست اگه نتونند کارداني رو 4 ترمه تموم کنند و 5 ترمه تموم کنند،
از کنکور هاي کارداني به کارشناسي 91 عقب ميمونند؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد
نقل قول:
تو همون فروم جوابتونو دادم.
موفق باشید
سلام رفقا اگه فرصت کردید یه نمی نگاهی به ما هم بندازید!نقل قول:
:10: