دي دي ريفيق؟ آمدي و نساختيي. تعصب الكي
Printable View
دي دي ريفيق؟ آمدي و نساختيي. تعصب الكي
همين بلا ها رو سر گوشي بدبخت ميارين كه هنگ ميكنه ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد ميگين گوشيم فلان شد...
اگه اين كارا رو رو سر گوشيتون نيارين هيچيش نميشه
در ضمن اگه موزيك اديشن ميخواي برو تو بازار پلمپشو بگير:46:
قابل توجه ساسان جوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????نقل قول:
ببین شما گوشی قبلیتون چی بوده ؟ یادت باشه یه اسمارت فون دستت گرفتی و طبیعیه که سرعتش مثل گوشی های معمولی نباشه ...
نقل قول:
اگه شماره سریال توی گوشی+پشت گوشی(زیر باطری)+روی کارتن باهم می خونه و سیم کارتir-tci انداختی قانونیه!نقل قول:
اقا یه سوال داشتم
من گوشی N73 دارم حالا از کا باید بفهمم که رجیسترش قانونیه یا نه؟؟؟
لطفا" جوابما بدید
تبدیل n73 معمولی به میوزیک ادیشن هیج مشکلی ایجاد نمیکنه .... چون از لحاظ سخت افزاری کاملا یکی هستن. در ضمن رنگ نقره ای خیلی قشنگتر از مشکیه ... در مورد پلمب این حرفا هم باید بگم نوکیا هر دو سه ماه داره ورژن جدید فریمور معرفی میکنه... شما گوشیت فریمور فابریک هم باشه بالاخره باید آپدیتش کنی. نمیتونی که با فریمورد قدیمی کار کنی ... مثلا فریمور جدید n73 اومده با اسم اینترنت ادیشن که پلیر میوزیک ادیشن رو داره و همینطور پلیرش همیشه در حال اجرا نیست و باطریش هم خیلی دوام بیشتره داره فقط فعلا عربی نداره... منتظر هستیم تا ورژن عربیش هم بیاد تا آپدیت کنیم.
رزولوشن هر دو یکی هستن... تو تاریکی k800 بهتر عکس میگیره چون فلش زنون داره ... اما تو نور کافی n73 بهتر عکس میگیره نمیدونم مشکل ماله شما چیه ... تو همین فروم تاپیک 3مگاپیکسلی ها بچه های عکس از n73 و k800 گذاشتن برو ببین ...نقل قول:
تشکر از دوستان :20:
يه سوال از بچه هايي كه موزيك اديشن رو نصب ميكنن دارم
اين برنامه تم سبز هم به شما ميده؟!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اين يكي كه دارم توش يه تم سبز قشنگه كه اون معمولي ام نداشت