R@R#M@N جان یاد بگیر.... با n73 اینجوری عکس میگیرن نه اونجوری که تو گرفتی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
R@R#M@N جان یاد بگیر.... با n73 اینجوری عکس میگیرن نه اونجوری که تو گرفتی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rjoun
دمت گرم برا عکست. یاد بگیرین
من جفت حالتا رو روی کلوز آپ گذاشتم (مال ک800 روی داکیومنت و ن73 روی کلوز آپ)نقل قول:
طوری میگه این همه وقت انگار دو سه تا گزینه عوض کردن چه قدر طول میکشه.... ببین عزیز من اون مقایسه تو واقعا مزخرف بود نه آپشن های n73 ....
خوب تو باید شرایط رو واسه هر دو مساوی کنی. ممکنه یکی با دو تا تغییر بره رو حالت کلوزآپ و یکی دیگه با 5 تا تغییر ...
حالا تو میگی چون اولی رو دو تا چیزشو تغییر دادم دومی هم باید با دو تغییر عکس بگیره ؟
کلآاین عکسها رو گذاشتم که متوجه آپشنهای دقیق و سرعت عکاسی در ک800 بشید
مثلآ تو میخای از یه مورچه عکس بگیری اونم تو شب با ن73 تا بری تنظیم کنی مورچه ه رفته خونشون
یا یه مثال دیگه
کلی گفتم بدونید که ک800 یه کمرا حرفه ای هست
این بحث رو هم همینجا تموم میکنم
به نظر من بهترين گوشي 3 مگا پيكسلي مال ان95 است شك نكنيد:27:
ضمنا يادتون باشه 5 منهاي 2 مساوي است با 3:27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27:
چاكرتيم داش Actors!نقل قول:
دوستان تنظيمات دوربين k800 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا شما بگو k800 چطور خودش فلاش ميزنه اونم به صورت اتوماتيك!؟n73 روي حالت كلوزاپ بود فلاشش اتوماتيك بود معلومه كه عكست خراب ميشه!
ولي k800روي حالت ماكرو بود و فلاشش هم اتوماتيك بود ولي روي حالت داكيومنت بود! اون گزينه اخري كه توي هيچكدوم از عكساي بالا نيست! ما خودمون هم k800داشتيم! اگه k800داكيومنت شده ISO ,N73هم بايد تنظيم ميشد! كه من كردم و عكس گرفتم!
از شما به خاطر عكسات ومقايسه ات ممنونم موفق باشي!:11:
متوجه منظورت نشدم ؟نقل قول:
كلوزاپ بود فلاشش اتوماتيك بود معلومه كه عكست خراب ميشه!
ولي k800روي حالت ماكرو بود و فلاشش هم اتوماتيك بود ولي روي حالت داكيومنت بود! اون گزينه اخري كه توي هيچكدوم از عكساي بالا نيست! ما خودمون هم k800داشتيم! اگه k800داكيومنت شده ISO ,N73هم بايد تنظيم ميشد! كه من كردم و عكس گرفتم!
از شما به خاطر عكسات ومقايسه ات ممنونم موفق باشي!
اگه منظورت اینه که ک800 حالت داکیومنت نداره که باید بگم اگه خودت این گوشی رو داشته باشی میدونی که داره
عزیز دلم من از وقتی این گوشی رو خریدم از خودم دو سه تا بیشتر عکس نگرفتم حالا تو میگی از یه مورچه تو شب عکس بگیرم ؟نقل قول:
مثلآ تو میخای از یه مورچه عکس بگیری اونم تو شب با ن73 تا بری تنظیم کنی مورچه ه رفته خونشون
یا یه مثال دیگه
در ضمن بره خونشون کاری نداره که در میزنم میگم یه لحظه تشریف بیارین دم در یه عکس ازتون بگیرم.!!!
نه بابا منظوره من اين بود كه گزينه داكيومنت توي اين عكس هايي كه گذاشتم نيست! وگرنه k800داكيومنت داره! ولي انصافا تنظيماته k800رو با n73 مقايسه كن! ببين n73 با اون تنظيمات اماتوريش چطور پابه پا k800مياد!نقل قول:
دوست من توي قدرت عكاسيه k800هيچ شكي نيست ومن يكي واقعا اين گوشي رو قبول دارم!
بابا ما اينقدر بيكاريم كه از اون سوژه به اون ريزي عكس بگيريم!؟:18:نقل قول:
حداقل يه مثال بهتري ميزدي! مثلا ميگفتي از يه پرنده كه ميخواد پرواز كنه عكس بگيريم!:10: