سلام.
داخل منوی مودم اگر گزینش رو دارید روش کلیک کنید و اول نوع و سپس آدرس سرور و یوز و پسورد رو بزنید و تیکش رو هم بذارید. به بقیه چیزا کاری نداشته باشید. اگر همه چیز درست باشه می نویسه کانکت. برای قطع و وصل کردنش هم کافیه تیک رو بردارید یا بذارید.
Printable View
سلام.
داخل منوی مودم اگر گزینش رو دارید روش کلیک کنید و اول نوع و سپس آدرس سرور و یوز و پسورد رو بزنید و تیکش رو هم بذارید. به بقیه چیزا کاری نداشته باشید. اگر همه چیز درست باشه می نویسه کانکت. برای قطع و وصل کردنش هم کافیه تیک رو بردارید یا بذارید.
حذف - باگ سایت
من فریمور 196 ایرانسل رو نبب کردم،ولی فقط برای ایرانسل میره رویه حالت 4g+،علتش چیه؟
رامی هست که چنین مشکلی نداشته باشه؟
درود این مودم 4g پلاس نیست دوست عزیز و اون نماد معمولاً وقتی ظاهر میشه که روی حالت td ادغام اتفاق افتاده که بازم نهایت سرعت در حد همون 120 مگابیت در خوشبینانه ترین حالت هست !نقل قول:
سایر توضیحات راجب این علامت روی توی این تاپیک دوستان و اساتید مطرح کردن فقط شماره صحفش یادم نیست :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیتتت.......
من با سیگنال -108 روی TD و ca فعال 13مگ دانلود میکنه...نقل قول:
در مورد 4.5g هم که داره میفروشه پس خیلی دزد تشریف داره ایرانسل
برادر دزد نیست یا اطلاعات اشتباه نمیده ملت سواد ندارن یا عقلشون به چشمشون هست این مودم cat6 هست و 4.5 هم محسوب میشه برا tdd گزینه ca تجمیع میکنه حالا یا به صورت تجمیع دو باند مختلف مثل : 42+43 یا همون 42+42 یا 43+43 و برا fdd هم گزینه mimo4*4 که یکی از روش ها و قراردادهای cat6 و شبکه 4.5 هست برا افزایش سرعت و ظاهر شدن علامت + بنده خودم هر دو مورد رو تست زدم و برام ثابت شده که ایرانسل هیچ دروغی به هیچ کسی نگفته تکنولوژی استفاده شده در این مودم به این صورت هست .نقل قول:
دوستان فرکانس TD آسیاتک چیه؟
چون مودم با فریمور 196 ایرانسل آنلاک شده رایتل و همراه اول و امتحان کردم میشناسه ولی آسیاتک رو پیدا نمیکنه
3500 همون ایرانسلهنقل قول:
شما بزارش روی اتوماتیک
آقا صابر اینکار تست شده هست مشکلی پیش نمیاره ؟ باید به صورت لوکال آپدیت بزنم ؟ الان 195 هستم.نقل قول: