سلام
دوست عزیز میشه لطف کنید راجع بع نحوه تنظیم ر س ی و ر یه توضیح بدین من هیچ رقمه نتونستم حتی یه ماهواره رو پیدا کنم بطور مثال میشه روش اضافه کردن ماهواره یاه ست رو توضیح بدین خیلی خیلی ممنون میشم
Printable View
سلام
دوست عزیز میشه لطف کنید راجع بع نحوه تنظیم ر س ی و ر یه توضیح بدین من هیچ رقمه نتونستم حتی یه ماهواره رو پیدا کنم بطور مثال میشه روش اضافه کردن ماهواره یاه ست رو توضیح بدین خیلی خیلی ممنون میشم
آقا فرمت ضبط کردن باهاش چیه
من که از ر س ی و ر این دستگاه ضبط میکنم فقط تو خودش میتونیم ببینم
سلام خدمت دوستان اول از قسمت پروگرام تیونر و ستینگ از قسمت پروگرام مود ستلایت رو انتخاب میکنید بعد از قسمت ستلایت ستینگ قسمت بالا سمت راست گزینه دایره ای شکل علامت +داره اون رو انتخاب کنید بعد لیست م اه واراه ها میاد از اونجا مورد دلخواه رو انتخاب کن حتما لازم نیست اسم همون موردی که میخوایین باشه اگه تو لیست نبود یکی دیگه که خودتون دوست داشتین رو انتخاب کنید و از قسمت ترانسپورتر ادیت فرکانسها رو اضافه کن البته اگه از گردون استفاده نمیکنی مهم فرکانس هستش و اسم م ا ه واره مهم نیستنقل قول:
فرمتش به صورت چند فایله هستش و کانورتور مخصوص خودش رو میخواد پیشنهاد میکنم برای دیدن در به غیر از خودش روش حساب نکنید.نقل قول:
به دوستان توصیه میکنم ماهوار شو نصب نکنید علت رفتن تصویر و هنگ کردن تلویزیون من همین موضوع بوده.نقل قول:
دوست عزیز حالا من این مدل رو هنوز تو دراز مدت تست نکردم ولی واسه سریهای قبل ال جی الان چندین ساله دارن از موردی که شما گفتی رو دارن استفاده میکنن و تا حالا مشکلی نداشتننقل قول:
دوست عزیز لطف میکنی نحوه ورود به منو مخفی این مدل رو شرح بدی؟نقل قول:
این مورد رو هم توضیح میدی؟ بنده متوجه نشدم! سپاسنقل قول:
دوستان هربار که جستجوی کانال انجام بشه حالا داخلی یا ر س ی و ر لیست کانالها بهم میریزه؟
برای ورود به منو مخفی یا باید کنترل سرویس ال جی رو داشته باشی یا با گوشی و نرم افزار ریموت کنترل البته گوشی باید اینفراد داشته باشه یا با راهکارهای دیگه که دوستان تو گروه توضیح دادن و برای مورد دوم که پرسیدید یک جور ریست فکتوری کارخانه ای هستش که تلویزیون رو مثل روز اول ساخت کارخونه میکنهنقل قول: