اونوقت چه جوری وصلش کنیم به مودم، یعنی چه جوری یه سرش وصل کنیم به مودم و یه سرش به برق، باید یه سرش مادگی باشه؟نقل قول:
نقل قول:
Printable View
اونوقت چه جوری وصلش کنیم به مودم، یعنی چه جوری یه سرش وصل کنیم به مودم و یه سرش به برق، باید یه سرش مادگی باشه؟نقل قول:
نقل قول:
خوب برای 3372 یدونه روتر بخر از اون وایرلس یا لن بگیر. بزارش کنار پنجرهنقل قول:
برای 8372 هم که وای فای داره با شارژ موبایل بزار کنار پنجره اگرم وای فایش ضعیفه می تونی وای فای اکستندر بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کابل 20 متری معمولی استفاده میکنم برق کم نمیاره سرعتشم خوبه کابلو 26 خریدم. ولی کابل 10 یا 20 متری هم با تغذیه هست که تا 100 تومن پولشه. تجربه من بود.نقل قول:
من عین همین کابل شما رو ده متریشو گرفتم جواب نداد. هی قطع و وصل میشه. آخرین firmware و webui رو هم دارم رو مودم.
کابل های اکتیو ده متری قیمتش حدود 40 تومنه.
خوب معمولا پورت های usb پانصد میلی امپرند . مال من یو اس بی تریه و 900 میلی امپره. شایدم بیشتر. من مشکلی ندارم. البته به پورت معمولی هم زدم مشکلی نداشتم. ببین چطور میشه برق رسوند بهش حتما تو نت هست. نمیدونم شاید بشه سر راهش ی هاب و ادابتور یا شارژر موبایل رو سری یا موازی کرد.اگه تست کردی به ما هم بگو. مثلا هاب یو اس پی رو بیاری مودم و شارژر رو بهش بزنی و بهد وصلش کنی به کابل افزایش طول یو اس بی
درود بر دوستان عزیز
من می خوام یه مودم 4g برای استفاده از سیم کارت ایرانسل بگیرم.
کاربریم هم هم توی خونست هم بیرون خونه.
1- سوالم اینه بهتره از مودم های خود ایرانسل خرید کنم یا از بازار مودم بگیرم؟
2- و اینکه چون بیشترین استفادم تو خونست فکر کنم مودمی اگه باشه که باتریش جداشدنی باشه که وقتی تو خونه مدت زیادی تو برقه باتریش خراب نشه بگیرم بهتر باشه.
اصلا مودم با قابلیت باتری جدا شونده و کار بدون باتری با اداپتور وجود داره؟
ممنون
سلام دوستان
من یک مودم 3g هدیه از رایتل دریافت کردم
متوجه شدم روی سیمکارت رایتل فقل شده.
ولی میخوام ازش با سیمکارت ایرانسل استفاده کنم.
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم انلاکش کنم؟
Mark: T&W
Model : wu260
اینم عکسش:
Sent from my iPhone 6s+
انلاک نمیشه. لااقل تو منابع فارسی که نیست. تو خارجی هاشم چیزی ندیدم. رایتل از دانگلی استفاده کرده که شناخته شده نیست و به همین دلیل چیزی تو نت واسش نیست. ی دانگل 8231 یا 3372 ایرانسل میگرفتی انلاکش میکردی. لااقل 100 تا 150 به صرفت بود ی مودم توپم داشتی. البته من چیزی پیدا نکردم. دلیل نمیشه روشش نباشهنقل قول:
:n31:
البته اسم این مودم سرچ میکنم این صفحات میاد که احتمالا فریمور اصلی این مودم رو پیشنهاد میده. اگه بشه فریمورشو اپگرید یا دانگرید کنی شاید بشه خودت چک کن
اگه انلاک کردی به روشی به ما هم بگو
کسی تجربه کار کردن با مودم tp-link mr200 داره ؟ میخوام ببینم سرعت دانلود و تست سرعتهای که گرفتین راضی بودین و در کل از کیفیت این مودم راضی هستید؟