در تایید صحبت شما بهترین کار ترکیب بازیکنان اصلی و ذخیرست.... تیم دوم میتونه فاجعه به بار بیاره... اختلاف زیاد بین اصلی و ذخیره داریم متاسفانه و این اصلا خوب نیستنقل قول:
Printable View
در تایید صحبت شما بهترین کار ترکیب بازیکنان اصلی و ذخیرست.... تیم دوم میتونه فاجعه به بار بیاره... اختلاف زیاد بین اصلی و ذخیره داریم متاسفانه و این اصلا خوب نیستنقل قول:
فردا 4 شنبه ساعت 9 شب با خیخون بازی داریم... ترکیب اصلی و ذخیره بهترین کاره تا قبل ارسنال
بله قطعا ریسک بزرگیه ، ولی اگه قرار باشه به خاطر خستگی بازیای لیگ و حذفی ، سی ال رو از دست بدیم من ترجیح میدم انریکه این ریسک رو بکنه.نقل قول:
آردا که بازی رفت با آرسنال محرومه میتونه این دو تا بازی فیکس باشه.
شانس بد ما بین بازی رفت و برگشت با آرسنال باید با سویا بازی کنیم و دو تا بازی بیرون خونه با رایو و ایبار! خداییش همچین برنامه وحشتناکی رو برای هیچ تیمی به یاد ندارم:n04::n02:
معرفی میکنم فوتبال باشگاهی در انگلیس رو حضور شما.نقل قول:
لیگ انگلیس به طور کلی فشرده تر هست ولی کدوم یکی از تیمای انگلیس برنامش به سنگینی بازیای بارسا بوده؟ اونو معرفی کنید:n02:نقل قول:
از ابتدای ژانویه تا حدود یک ماه دیگه اصلا استراحتی نداشت و نداره. هر سه روز یا نهایتا 4 روز یک بازی. بدون بازی آسون:n04:
رونالدوی پرتغالی: می دانم چرا مسی این کار را کرد، ولی حرف بیشتری ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرایف: فوتبال برای سرگرمی است و مسی باعث تفریح همه می شود. من خیلی خوشحال شدم. با بازیکنانی که جرئت انجام چنین کارهایی را دارند هم عقیده ام.
:n12:
و درباره مبارزه با سرطان
احساس می کنم 2-0 در نیمه اول بازی ای که تمام نشده جلو هستم. ولی مطمئنم که در پایان خواهم برد.
این فصل واقعا به دفاع از چمپیون لیگ امیدواریم ، میتونیم اولین تیمی بشیم که از عنوان قهرمانی تونسته دفاع بکنه . انصافا هیچ تیمی هم به اندازه ی ما خوب نیست . پیش بسوی تمرین با آرسنال ... :n26:
نکته مهم در مورد بارسا زدن گل اوله .. اگه در یه بازی گل اول بازی بزنه عالی بازی میکنه ولی برعکسش خیلی خطرناک میشه مخصوصا در UCL
دقایق بعد از گل اول هم خیلی مهمه. (مثل بازی با خیخون)نقل قول:
فکر میکنم سخترین بازی برای هر تیمی دقایق بعد از زمانیه که گل اول رو زده. البته در صورتی که رقیب قدر باشه. چون اولا غرور طبیعی در بازیکنان زننده گل ایجاد میشه و ثانیا تیم مقابل جریح خواهد شد. پس باید خیلی مراقب بود.