اگر مخابرات زرنگ باشه و این کار نکنه به راحتی میتونه کل بازار ایران بگیرهنقل قول:
چونکه خیلی میتونه روی شبانه رایگان به تنهایی مانور بده و کلی مشتری جمع بکنه
Printable View
اگر مخابرات زرنگ باشه و این کار نکنه به راحتی میتونه کل بازار ایران بگیرهنقل قول:
چونکه خیلی میتونه روی شبانه رایگان به تنهایی مانور بده و کلی مشتری جمع بکنه
یه سوال:راهی هست که بودن خاموش کردن مودم میزان حجم مصرفی رو ببینم؟چون وقتی مودم رو خاموش و روشن می کنم،IP عوض می کنه و پینگ خراب می شه.
اینکه شد چوب دوسر ... هی
آقای God Pin چی ...
اومدی نوشتی تغیـــــــــــــــیر در هــــــــــدیـــــــــه شبـــــــــانــــــــــــ ـه
یعنی ما تا الان بهتون حال می دادیم دیگه دلمون نمی خواد
به شعور کاربر توهین کردی
حالام اومدی پول دادی به زومیت واست پست بذاره چرندیاتتو پشت میکروفون گفتی
دیگه همرو هالو دیدی هـــــــــــــــا ؟؟؟!!!!
محققیــــــــــــــــــــ ــــن نیـــــــــــــــــــــــ ـمه شـــــــــــب ؟؟؟؟؟!!!!
بنابراین این اقدام در راستای احترام به آن دسته از مشتریانی که ساعاتی از شب را به کارهای ضروری یا تحقیقاتی خود میپردازند، صورت گرفته است.
انقدر بدبختید که به جای افزایش کیفیت سرویستون دنبال ایننید که کی پای کامپیوتر نبود وقتی داشت دانلود می کرد ؟؟؟؟!!!!!!!!!
اکثر کاربران ساعاتی از شب را که سرویس اینترنت به شکل رایگان در دسترس است، برای دانلود فیلم و سریال اختصاص میدهند و فقط از ساعت مشخص شده، کامپیوتر خود را روشن میکنند، روی کلید دانلود فیلم و سریال یا برنامه مورد نظرشان کلیک کرده و تا ساعت مشخصی این کار ادامه پیدا میکند، بدون اینکه کسی پشت این سیستم نشسته باشد.
در نهایت این طرح به سود افرادی است که قصد دارند شب هنگام به استفاده از اینترنت برای وب گردی، مطالعه و امور جدی بپردازند و به ضرر علاقمندان فیلم و سریال که در بعضی اوقات حتی فرصت نمیکنند فیلمهای دانلود شده را تماشا کنند.
یا اینکه کــــــــــــــــــــی فیـــــــــــــلمی رو کـــــــــــــــــــــه دانـــــــــــــــلود کرده حتــــــــــــــی نــــــــدیده ؟؟؟؟!!!!
دنــــــــــــــــبــــــ ــال خــــــط چهار آدیــــداسی ؟؟؟؟؟
یـــــــا فضولی ؟؟؟؟؟ دوست داری بیای آلبوم عکسامم تو کامپیوتر ببینی ؟؟؟؟؟؟؟ به تو چه ربطی داشت که کی چیکار میکرد شبا ؟؟
بهونه مسخره تر از اینا پیدا نکردی ؟؟؟؟
به جرات میگم هیچ وقت اونقدری که روزا با اینترنتم مشکل داشتم شبا نداشتم ساعت اوج مصرف ساعت اداری هست (سرعت به مراتب پایینتر . تایم اوت . دیس کانکت )
تــــــــــــو علنا ااا داری دروغ میــــــگی
البته در راستای احترام به مشتریان، کسانی که تا قبل از تاریخ تعیین شده، مشترک پارس آنلاین شده یا قرارداد مدتدار دارند، مشمول این قانون نمیشوند.
یعنی من که 10 ساله از پارس سرویس میگیرم مشمول این طرح نیستم !!!
شمارو نمیدونم
اگه اینترنت 10000000000 مگابایت بیارن مفتی در خونمون
من دیـــــــــگه نیـــــستم
سرعت نتمم بچه ها تو این تاپیک دیدن می دونن چیه !
چون من جز اون دسته ایی که شما پیش خودتون تصور کردین نیستم
اقا شنیدم شاتل هم میخواد برای سرویس شبانه اش پول بگیره ،همون 3500 که برای سرویس های 128/256/512 میگرفت!ولی الان برای همه ی سرعت ها!
شاتلی ها قضیه درست هست؟!:n27:
بلی :n15::n03:نقل قول:
پس خوب شد که ماه پیش تخلیه کردم:n02:نقل قول:
اگه بخواد ماهی 3500 برای شبانه بگیره و تازه محدود هم کنه که دیگ صرف نداره:n27:
شنیدن کی بود مانند دیدن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نگرانم نکنه یدفعه مخابرات هم شبانه رایگانو برداره:n37:
مخابرات برداشته دیکه الان . واسه هر چند کیک که میخری دو برابرشو میدن برای دانلود شبانه و بقیه پولی حساب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت زومیت هم خبر درج کرده کلی کامنت گذاشتن فعلا بهترین چیز همین خبر گزاری بیان موضوع روش ویراژ بدن :n02:
همه این اتیش یه سرش مخابرات چسبیده فعلا یکسری یوزر با کمپین دادن ساکت گذاشتن :n10: فقط نمیدونم بعد کمپین زمستانه اسمشو چی میزارن ؟! :worried:نقل قول:
خیلی نگرانم نکنه یدفعه مخابرات هم شبانه رایگانو برداره
پ.ن : خیلی دوست داشتم تو صفحه وزیر فوش بزارم ولی وجدانم نمیزاره :n03: