من از بازگشت فن پرسی به ترکیب بیشتر استقبال می کنمنقل قول:
فالکائو بر خلاف فن پرسی خیلی دونده بازی می کنه. موردی که گزارشگر هم چندین بار به اون اشاره کرد " عدم خلق موقعیت " بود که این رو به وضوح میشه دید ! تویه این شرایط اگه مهاجم هدف هم ثابت بازی کنه تویه کل بازی شاید 2 3 بار توپ رو لمس کنه ! در صورتی که فالکائو تحرک خوبی داره و کاملا هم مشخص هست چه فشاری رو داره تحمل می کنه با توجه به جوی که براش بوجود اومده. امروز در نیمه دوم 3 تا موقعیت خیلی خوب داشت؛ یکیش که گل خالی بود و تویه آخرین لحظه مدافع توپ رو خراب کرد، تویه 2 تای دیگه هم یه قدم کم آورد، در کل بد شانسم هست ! این بازی هم بدلیل مصدومیت فن پرسی احتمالا تویه ترکیب ثابت بود، وقتی فن خال حرف از اثبات می زنه قطعا باید بازیکن فرصت داشته باشد تا خودش رو نشون بده، اگه چند تا بازی فیکس بازی کرد و عملکرد ضعیفی داشت (با آمار گلزنی فرق می کنه) اونوقت میشه گفت آره، فالکائو بازیکنی در حد منچستر نیست. وقتی تیم به طور کلی داره ضعیف بازی می کنه و موقعیت سازی نمی کنه، نمیشه همه کاسه و کوزه ها رو سر مهاجم ها شکست. امروز ویلسون بود که یه تحرکی به خط حمله ما داد وگرنه در بهترین حالت بازی مساوی تموم شده بود.
یه موقع هایی هست تیم موقعیت نمی سازه اون وقت حرف شما درسته فالکائو بیشتر به درد می خوره ولی وقتی توپا رو گل نمی کنه خیلی فایده ای نداره این تحرکش
فالکائو راحت می تونست امروز هتریک کنه در حالی که اگه فن پرسی این توپا رو خراب کرده بود الان کلی بهش انتقاد می شد
خلاصه این که فالکائو یا باید واقعا امارشو بهتر کنه یا این که 43 میلیون پوند اصلا نمی ارزه
-------------------
نمیدونم فن خال چه اصراری به این 3-5 2 داره اونم تحت شرایطی که هیچ بازیکنی سر جای خودش نیست
به قول گزارشگر بازی بعضی وقتا مربیا کار رو بیش از حد پیچیده می کنن
راستی این قسمت مصاحبه بعد بازی فن خال هم جالبه
" ما کلین شیت هایی زیادی رو مدیون دخیا هستیم... این خیلی تعریف بزرگیه و من از کسی تعریف نمی کنم "