با سلام خدمت اساتید موبایل :
دوستان در تنظیمات اس ام اس ، بخشی داره برای شماره خدمات ، اون رو پاکش کردم الان هم نمی دونم اون شماره چنده . باید اون شماره رو چه جوری گیر بیارم ؟؟؟؟ الان هر اس ام اسی هم می فرستم قبول نمی کنه و بر می گردونه ؟
با سلام خدمت اساتید موبایل :
دوستان در تنظیمات اس ام اس ، بخشی داره برای شماره خدمات ، اون رو پاکش کردم الان هم نمی دونم اون شماره چنده . باید اون شماره رو چه جوری گیر بیارم ؟؟؟؟ الان هر اس ام اسی هم می فرستم قبول نمی کنه و بر می گردونه ؟
سلام عزيزمنقل قول:
نوشته شده توسط shervin0311
اصولا شماره 9891100500+ هستش برا هر شهر هم فرق مي كنه اخر اين شماره رو مي توني 510 برا تهران امتحان كني 505 هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط hrm
سلام دوست عزيز
تنظيم كردي كه صداش هنوز ضعيف هستش؟
عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط Sony_Ericsson
نه دوست من هنوز نيومده و به نظر من تو مايه هاي 450-500 مي ارزه البته اولش كه بياد خيلي بيشتر از اينه در ضمن گوشي مورد علاقه من هم هست ;)
دوست من در خدمتيم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط hrm
والا چون در حال حاضر گوشي ندارم نميتونم كمكت كنم ولي فكر ميكنم داشته باشه :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط boob
نقل قول:
نوشته شده توسط sahl
سلام
بستگي به اين داره كه چقدر ازش كار مي كشي
با گوشيت اهنگ گوش مي دي ؟
يا زيادي روشن هستش ؟
دوست عزيز عضويت جديد شما رو هم تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط sahl
اگه راستش رو بخواي تقريبا تمام مدلهاي سوني مشكل شارژ و باطري دارن چون حالت مولتي مديا هستن مصرفشون زياد هست و اين دليل خوبي براي زود تموم شدن باطري هست :)
با اينحال اين دوتا كار رو بكني يه كمي كمكت ميكنه
1- اسكرين سيور ساعتت رو خاموش (غير فعال) كن
2- كنتراست نور گوشيت رو هم روي 50% بزار
3- در ضمن بلوتوثت هميشه خاموش باشه مگر موقعيكه ميخواي ازش استفاده كني
و اينكه گوش كردن آهنگ با صداي زياد هم باطري رو زود ميخوابونه
موفق باشي :)
براي تهران 511 هم فكر كنم جواب ميده :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط jaafar
نقل قول:
نوشته شده توسط jaafar
دوست عزیز ممنون که جواب سوالم رو سریع دادی .ولی آیا توی هزینه اس ام اس هم تاثیری می زاره ؟؟؟؟؟
نمي دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط shervin0311
فكر نكنم تاثير زيادي داشته باشه
من وقتي كه اس ام اس نمي فرسته معمولا اخر شماره پشتيبانيرو عوض مي كنم تا با يكي از اونا بفرسته
سلام ...
آقايون يه سوال ساده ... چه جوري ميشه يه فولدر جديد براي اس ام اس ها درست كرد ... يعني چند تا فولدر درست كرد و اس ام اس هاي مختلف رو تو اونا دسته بندي كرد ... ممنون مي شم اگه منو كمك كنيد ...
نقل قول:
نوشته شده توسط jaafar
گلم ممنون درست شد . فقط اگه در مورد قیمت فهمیدی به ما یه اطلاعی بده . ممنون