-
در کل ایران نتیجه خوبی گرفت
اونایی که میگن آبروی ما رفت و ضد فوتبال بازی کردیم و ... اگه ایران فرضا میومد با سه مهاجم کار می کرد و کلی هم هجومی بود ولی 2 بر صفر می باخت الان همه می گفتن وای چه قدر ایران خوب بازی کرد و خوب باخت؟! :دی
همون اول که ترکیب نیجریه رو دیدم گفتم نیجریه تیم نیست ولی بالاخره بازیکنای خطرناکی هم داشت و اگه ایران خوب دفاع نمی کرد می تونست راحت گل بخوره
اگه توی فاز حمله بیشتر برنامه داشتیم می تونستیم با یه گل یه برد شیرین بدست بیاریم ولی از چند تا ضد حمله خوب استفاده نکردیم
من از عملکرد اکثر بازیکنا راضیم و اونایی که بازیکنا رو مسخره می کنن بهتره اینو در نظر بگیرن اینجا جام جهانیه و پتانسیل ما در این حد نیست که بیایم با ترکیب هجومی بازی کنیم
در کل فکر کنم بعضی دوستان منتظر بودن که هر نتیجه ای بدست بیاد سیل انتقادها رو از ایران شروع کنن!
بهترین بازیکن زمین هم آندو بودش ولی بقیه هم وظایف خودشون رو خیلی خوب انجام دادن
نمی دونم چه فکری کردن جان اوبی میکل رو بهترین بازیکن زمین انتخاب کردن و احتمالا گشتن معروفترین بازیکن کیه همونو بهترین بازیکن انتخاب کنیم :دی
حالا باید دید بازی با آرژانتین به چه صورت میشه
ترکیب احتمالا همینه و بعیده مثلا توی هافبک گوشه از مهره های هجومی تر استفاده بشه و احتمالا باز از خسرو و حاج صفی که دفاعی تر و دونده ترن استفاده میشه
یه نکته جالب هم دوندگی بالای بازیکنا بود و واقعا فکر نمی کردم خسرو بتونه برای خودش 11 کیلومتر رو ثبت کنه!
-
ولی حال نیجریه دیدین اخراش خسته و داغون چهرشون میگفت چرا هر کار می کنیم نمیشه (گل)؟:n02:
-
اوایل بازی تیم استرس داشت و خدارو شکر تو دقایق اولیه گل نخوردیم و کم کم خودمون رو جمع کردیم .
میتونستیم در ضد حملات بهتر کار کنیم و ضربه نهایی رو به نیجریه بزنیم .خط دفاع وهافبکشون پر اشتباه بودن ولی متاسفانه تا توپ رو میگرفتیم سریع یا میزدیم زیرش یا اینکه به کناره زمین میبردیم تا وقت تلف بشه .
پولادی بهترین بازیکن ما بود و دژاگه ضعیف ترین .دژاگه حداقل تو یکی دو صحنه میتونست پاس به خسرو بده و صاحب موقعیت بشیم .
در کل باید راضی باشیم از نتیجه وامیدوار به آینده !!!
-
ایران همینی که هست
فکر کردید کره رو چطوری بردیم رفتیم جام جهانی ! با همین بازی ....
-
منم با نظر بردیا و وحید موافقم، چه خوشمون بیاد و چه خوشمون نیاد، ما تیم 4 ام این گروهیم و بالاتر از خودمون سه تیم قوی تر میبینیم. این موضوع شوخی یا حرف اشتباهی نیست. وقتی موقع قرعه کشی تیم ها خصوصا قدرتمند هاشون دعا میکنن با ما هم گروه بشن یعنی تیم ما در سطح پایینیه از لحاظ فنی.
ضمن اینکه با وقفه ای که در رفتن مستمر ما به جام جهانی پیش میاد، (نرفتن در 2010) باعث میشه کلی از بازیکنانی که تجربه جام جهانی دارن کنار برن و کسانی که الان باید تجربه یک یا دو جام جهانی داشته باشن، برای اولین بار بیان تو ورلد کاپ بازی کنن. همین موضوع تجربه رو تو بازی دیشب هم دیدیم که بازیکنای ایران تا 30 دقیقه اول تو جو بود. من قیافه حقیقی رو دیدم کپ کردم، رنگش بنده خدا پریده بود!
در کنارش به نظر من این منصفانه نیست که بگیم خوب بازی نکردیم... شاید فوتبال زیبایی به نمایش نذاشتیم، ولی بازی فوق العاده ای در دفاع از خودمون نشون دادیم که نیجریه و چند ستاره ش نتونستن کار خاصی رو انجام بدن.
+ مطمئن باشید الان دیگه بوسنی و نیجریه با نتیجه دیشب، ایران رو هم به عنوان رقیب برای صعود به عنوان تیم دوم میشناسن. در صورتی که قبل جام جهانی، مهمترین بازی این گروه برای مشخص شدن صعود بازی بوسنی - نیجریه بود.
وای اگه بتونیم صعود کنیم...:n12:
-
حسن روحانی رئیس جمهور ، در زمان پخش مسابقه فوتبال تیم ملی برابر نیجریه در منزل درحالی حالی به تماشای بازی شاگردان کروش نشست که ست کامل لباس تیم ملی را بر تن داشت. این شاید یکی از معدود عکس های رئیس جمهور باشد که لباس ورزشی به تن دارد. روحانی در صفحه تویتر خود در کنار این عکس نوشت:« به بازیکنانمان افتخار میکنم که توانستند اولین امتیاز را در جامجهانی کسب کنند. امیدوارم این اولین امتیاز از چند امتیازی باشد که آنها در این مسابقات به دست خواهند آورد.»
-
دوستان بازی تیم پرتغال رو دیدید اسپانیا نیمه دوم چطور؟؟؟ نتیجه هاشون چی؟؟؟
خداییش با توجه به وضعیت کلی فوتبال تو کشورمون من که فکر کنم خیلی هم خوب بودیم.
-
اگه دوستان از این بازی شاکی هستند یه نگاهی پرتغال و اسپانیا و فرانسه و ... بندازن که الان قلبشون افتاده تو دهنشون که اگه صعود نکنن چی میشه !
باز ما شانس صعودمون رو از دست ندادیم !
انشالله که صعود میکنیم .
-
تا قبل از جام جهانی همه آرزوی یه امتیاز از 3 بازی رو داشتن یا می گفتن از نیجریه نبازیم اما طبق روال همیشه حالا مصاحبه ها و صحبت ها یه جور دیگه شده .. جلالی که می گفت بجای این همه کار کردن رویه دفاع باید رویه حمله هم کار می کردیم ! در نظر بگیرید تیم ملی با اون وضع بدنی ، بازیکن ها ، اردوها و 1001 مشکل دیگه ، تا همینجا هم کیروش معجزه کرده !
وضعیت بدنی بازیکنان رو همه دیدیم ، طوری بود که تا آخر بازی اصلا کم نیاوردن اونم مقابل چه تیمی ! نیجریه ! آمار دوندگی هم که مشخصه. اینا همش نتیجه اردوها بود.
حتی اگه یه کم شانس داشتیم یکی از ضد حمله ها یا اون ضربه سر گوچی گل میشد و اونوقت دیگه هیچ حرفی باقی نمی موند. دیشب دژاگه اون اشکان همیشگی نبود. اگه زودتر جهانبخش اومده بود شاید شانس بیشتری برای گل زدن داشتیم.
در مجموع باید از این بازی راضی بود، ما هنوز تویه جام هستیم و این خودش امید بزرگیه. اگه این سبک بازی براساس واقعیت تیم ملی ما نبود همین الان هم جام برای ما تموم شده بود، خیلی ساده، بازی با نیجریه رو باخته بودیم ، بازی با آرژانتین هم که تکلیفش معلومه و بازی آخر هم یا پله بوسنی واسه صعود میشدیم یا یه بازی تشریفاتی داشتیم؛
اما حالا :
با روحیه ای عالی به مصاف آرژانتین میریم. خیلی راحت تر بازی می کنیم چون همه می دونیم در چه سطحی مقابل آرژانتین قرار داریم و چیزی برای از دست دادن نداریم. با فرض باخت مقابل آرژانتین که محتمل ترین نتیجه هست، باید نیم نگاهی به نتیجه بازی نیجریه و بوسنی داشته باشیم که شاید بتونیم با یه برد حماسی در بازی آخر به مرحله بعد صعود کنیم، چیزی که حالا میشه گفت اصلا دور از دسترس نیست.
-
بازی خیلی خوبی بود دقیقا به سبک چلسی دفاع کردیم فقط تو ضد حملات ضعیف بودیم(هیچ نبودیم) که اون هم به دلیل استرس بالای تیم بود تو خونه هم بازی رو میدیدم گفتم اگه تا دقیقه 20 گل نخوریم اون استرس بچه ها کمتر میشه و میتونن یکم بهتر بازی کنن .
تنها ابهام برای من تو این بازی حضور حقیقی به عنوان دروازه بان بود که به نظر من اگه توپ میومد طرفش گل بود و به هیچ توپی نه نمیگفت .
از اون طرف خط دفاع خیلی خوب و کم اشتباه بود فقط صادقی اوایل بازی یکم استرس داشت چند تا لگد(شوت) به توپ زد خسرو هم اصلا به درد بازی نمیخورد چند بار هم جلوی سرعت نیجریه ای ها کم اوردش و تو فاز حمله هم جز دوتا سانت تو دست های دروازه بان نیجریه ای کار دیگه نکرد.
در کل همه خوب بودن من جمله اندو و پولادی.
فقط اونایی که اومدن تو خیابون دقیقا فازشون چی بود؟