ولی انصافا اگر ما به جایه برزیل بودیم با این بازی چه فکری میکردیم ؟ کاملا مشخص بود دو تیم از نتبجه راضی هستند ..البته خودم هم دوست دارم لهستان بیاد بالا ...
این چیرلیدر لهستان مثل اینکه خیلی دوستان صدا و سیمای رو اذیت کرده :دی
Printable View
ولی انصافا اگر ما به جایه برزیل بودیم با این بازی چه فکری میکردیم ؟ کاملا مشخص بود دو تیم از نتبجه راضی هستند ..البته خودم هم دوست دارم لهستان بیاد بالا ...
این چیرلیدر لهستان مثل اینکه خیلی دوستان صدا و سیمای رو اذیت کرده :دی
حتی با این باخت هم برزیل میاد مرحله بعد !!
در صورتی که فردا 3-0 هم ببیازیم و برزیل 3-1 ببره بازهم برزیل میاد بالا !!!!
درصورتی برزیل صعود نمیکنه که ببازه یا 3-2 ببره !!!!
برزیل اگه 3-0 و 3-1 ببره بعدش لهستان هرنتیجه ای بگیره بازهم برزیل صعود میکنه !!
:n04::n13::n29:نقل قول:
+
اقا این موسوی این چه وضعیه چرا با اعصاب ملت بازی میکنن؟ سرویس آخرش رو به تور میزد بهتر نبود؟:n21:
اصلا عبادی پور خوب نبود چقدر هم که بهش بازی دادن:n30:درسته دفاع عقب میرزاجانپور ضعیف تر از عبادی پور هست اما انصافا امتیازگیری در اسپک میرزاجانپور و اعتمادبه نفسش در سرویس ها خیلی بهتر از عبادی پور هست ((اگر دقت کنید بین بازیکن های امروز ایران میرزاجانپور و قائمی کمترین خطای سرویس پرشی رو داشتند!))
کلا فکر کنم مهدوی و عبادی پور را اوردن تا کار لهستان آسون بشه:n23:
کلا مشخص بود این بازی رو خود ایران عمدا شل گرفته ولی این کار واسه صعود اهستان واقعا ریسکیه چون اگه برزیل بازی بعدیشو سه امتیاز بگیره با هر نتیجه ای لهستان حذف میشه و برزیل میاد بالا
دوست عزیز شما موقعیتی بهتر برای بازی دادن به جوانان مستعد سراغ دارید که میگید نباید عبادی پور بازی داده میشد ؟ صعود ما قطعی شده و نتیجه بازی هم هیچ اهمیتی واسمون نداره / چنین تجربه ای در 20 سالگی به هر والیبالیستی نمیرسه ...نقل قول:
ضمن اینکه مهدوی هم واقعا پاسور خوبیست و امروز هم اصلا نمایش بدی نداشت .
ولی واقعا در مورد سرویس موسوی من هم با شما موافق هستم و درک نمیکنم چرا اینجوری زد !
جدا امیدوارم این توپ جمع کن ها در مرحله نهایی پسر باشند تا اعصاب ما 2 ساعت مداوم نابود نشه . شرت پوشیدن این توپ جمع کنا هم واسمون مایه شکنجه شده . . .
:|
واقعا نشون دادن بازی افتضاح بود خیلی عوضیا هی به ملت میگن تصویرخراب شده ارتباط قطع شده خنده داره برزیل وبه اون راحتی فوتبالشو نشون میده ولی لهستان به این نزدیکی ارتباط خوب نیست اصلا بازی ندیدیم هی صحنه تکراری دیدیم لاکردار همه زناشون لباساشون ناجوربود بازتوایتالیا یه شورت بلند زناشون داشتن میومدن زمین تمیزکنن ولی لهستان اصلا شورت نداشتن بایه شورت کوچیک ولباس ناجوربودن بعضی هاشون هم اون گوشه زمین داشتن میرقصیدن
اوف من فکرکنم تیم ملی به فکراونا بودتابازی اصلا تلویزیون بازی نشون نداد اصلا تکرارصحنه بازی ازصدتافحش هم بد تربود یانشون ندن یانشون هم میدن خوب نشون بدم من فکرکنم توبازی هایه نهایی توایتالیاهم همین وضع باشه
بازی های دور نهایی رو خدا رو شکر که rai نشون میده
داداش انگار شما کلا فقط داشتی زنا رو نگاه میکردیا:n02:نقل قول:
من که ایمان دارم این بازی رو خود ایران عمدا وا داد حالا دلیلش چی میتونه باشه یا میخواستن یجوری بازی تدارکاتی باشه یا واسه صعود لهستان
اگه اینجوری بخوایم ادامه بدیم که فاتحه این تیم خوندس
در كل فكر ميكنم تيم ملي ظرفيت بردن در بازي هايي را كه براش تشريفاتي شده نداره و اين هم يكي ديگه از جنبه هاييه كه ميشه توش تجربه كسب كرد و بهتر شد. بالاخره بايد چنين وضعيتي هم برامون پيش بياد تا بتونيم درست درمورد ايتاليا و برزيل قضاوت كنيم. حالا حال ايتاليايي ها را درك ميكنم و معلوم شد چرا از بازيكنان اصليش در بازي دوم با ايران و لهستان استفاده نكرد.
اين چيرليدرها احتمالاً باعث ميشن ما در جام جهاني لهستان هم مشكل تصوير داشته باشيم:n02:
من كه بازي را از شبكه سه ميديدم واقعاً كفرم در اومده بود. در امتيازات حساس پاياني سانسور ميكردن. ديگه من نميدونم چه اتفاقي بايد بيفته كه اين سانسورچي نسبتاً محترم از رو بره؟ اون لحظه كه تيممون ست را از دست ميده كي به تصوير تماشاگرها نگاه ميكنه كه اينها اينقدر تو حول و خوف ميفتن؟
از خنده موسوی بعد از اخرین سرویسی که خراب کرد و ایران بازی رو واگذار کرد مشخص بود که همه چیز از عمد اتفاق افتاده .
من نمیدونم چرا اصلا با این فیاضی و عبادی پور حال نمیکنم !
امیدوارم تو فینال به برزیل نخوریم . همین لهتان رو اگه بچه ها بازی واقعی شون رو انجام بدن مطمئن باشید 3 0 میزنیمشون .
تکبیر