ریلوود اینجوره اسامی ساختگیه
Printable View
ریلوود اینجوره اسامی ساختگیه
از کرکی که اینجاس استفاده کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان کسی لیگ ایران رو نداشت؟
بی زحمت نحوه استفاده ش رو هم توضیح بده !نقل قول:
copy کن و برو اینجا paste کن !!!
C:\Users\Your Computer Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\editor data
خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزرگترین عیب بازی هوش مصنوعیشه
خیلی اعصاب خورد کنه کلی تنظیمات انجام میدی بعد بازیکنت تو موقعیت عالی سانتر فقط میخواد کرنر بگیره ( کدوم ابله اینو به بازی اضافه کرده )
اگر هر 11 بازیکن تیمت رو برای مارک کردن یک نفر بگذاری تنها بازیکن حریف که بهت گل میزنه همون یک نفره
حیف نیست بازی به این خوبی این عیب های اعصاب خورد کن رو داشته باشه
كلا عيب داره بازي به نظر من
چرا من با اينكه بازيم اصله crush dump ميشم؟
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چندساله که فیفا منیجر بازی میکردم ولی فیفا که اعلام شد قراره آخرین نسخش باشه تصمیم گرفتم بیام سراغ فوتبال منیجر.
چندتا سوال؟
مث فیفا قابلیت تکست پلی رو داره؟یعنی بازیا رو در قالب گزارش متنی ببینی؟چون من حوصله دیدن خود بازی رو ندارم به طور کامل و گزارش دقیقه به دقیقه رو ترجیح میدم.
کادر فنی تیما تو لیگای معتبر اسامیشون درست هست یا مثل فیفا منیجر(به جز لیگ برتر) اسامی الکیه؟
کدوم نسخه رو باید دانلود بکنم؟نسخه ریلودد؟
اره بردیا جان. تکست پلی هم داره.نقل قول:
کادر فنی فقط اسامی سر مربی هاشون درسته. اسامی مربی دروازبانا و اسکات و ماساژور و .. رو نمیدونم. اما من اکثرشون رو تغییر دادم و مربی های با قابلیت های بهتر رو جایزگزینشون کردم
همه چی درسته فقط قیافه بازیکنان درست نیست. البته بعضی تیم ها قیافه هاشون درسته
بازی هم اصلا سخت نیست. فقط کافیه براش وقت بگذاریم. نه اینکه یک فصل رو توی یک هفته تموم کنیم