نه والا مال من اینجوری نیست ...ببر گارانتینقل قول:
.
Printable View
نه والا مال من اینجوری نیست ...ببر گارانتینقل قول:
.
خوب کاری کردی.حالا سرعتش چجوریه چه تغغیری کرده؟ویندوز چند ثانیه میاد بالا؟
رابط رو چند خریدی؟؟؟
سلام دوستان خسته نباشید
یه مشکل کوچیک ولی بزرگ برخوردم با لپتابم
دو روزه کلا در همه حالات داغه میشه بدنش، مخصوصا سمت CPU :-|
اول فک میکردم مثلا چون دو مانیتوره ازش استفداه میکنم داغ پردازش گرافیکیش زیاد میشه داغ میشه، اونو جدا کردم دیدم نه تأثیری نذاشت
بعد گفتم شاید از usb ها و اینا باشه، همرو جدا کردم ولی بازم تأثیری نداشت
بعد گفتم شاید ویندوزم مشکلی پیدا کرده، درگیری داره، چیزه خاصیم نصب نکرده بودم، گفتم ویندوزو عوض کنم، ولی بازم تأثیری نداشت، حتی موقع ویندوز عوض کردن هم لپتاب کاملا داغ بود!
الان تست کردم سیستم رو همون اول f12 زدم تا توی صفحه انتخاب بوت گیر کنه، حتی توی این حالتم داغ میکنه :-|
آقا چیکار کنم ؟ Fanش که درست کار میکنه مشکل از چیه آیا >؟ نظری دارین ؟
بامنی؟!نقل قول:
رابطش حدود80 بود،ظاهرا سرعت پورت دیویدی رایتر،ساتا2هست.فقط روپورت داخلی ساتا3جواب میده ولی فرق آنچنانی نداره حدود12ثانیه ای ویندوز کاملا بالا میاد!اگر رو ساتا3نصب بشه حدود8-10ثانیه بوت شدنش طول میکشه(البته بمحض اینکه وارد ویندوز میشه میتونی با سرعت کامل هر برنامه ای رو لود کنی(مثلا فایر فاکس با 50تا تب بدون هیچ مشکلی همون اول بازمیشه)
سلام
یکی بگه بین این دو چه تفاوت بزرگی داره،کدومو بگیرم؟
1. رم 8 با هارد 8 گیگ اس اس دی با مانیتور اچ دی و ویندوز
2. رم 16 بدون اس اس دی با مانیتور فول اچ دی بدون ویندوز
با صفحه hd اصلا نگیر چون براقه و نور را انعکاس میده و کیفیت خوبی نداره....ولی fhd بگیر با ssd بهتره.........نقل قول:
مگه این کانفیگم هست؟!نقل قول:
قیمتش چنده؟
مانیتورش خیلی اذیت می کنه و داغونه؟واسه گیم نمی خوام
آره hd داغونه.......ولی fhd خوبه....آره بگرد تو بازار fhd با ssd بگیر.....نقل قول:
سلام به همه
من این لب تابو خریدم و درایور اینتلو نصب کردم حالا که می خوام درایور جیفورسو نصب کنم پیام This graphics driver could not finf compatible graphics hardware می ده.ویندوز 8 64 بیتی ورژن درایور 311.41
تو قسمت منیجر: جلوی Microsoft Basic Display Adapter علامت تعجب زرد داره
می شه راهنمایی کنین؟
به نظرتون چنتا پارتیشن(درایو)چقدی بذاریم بهتره؟
در ضمن در مورد شارژ اولیه و استفاده های بعدی در مورد باتری هم توضیح بدین.
سلام
بله با شما بودم
خیلی ممنون
خب ردیفه دیگه من الان بدون اس اس دی 1 دقیقه بوت میشه یه دقیقه هم طول میکشه تا ویندوز بفهمه دنیا دست کیه.
فقط اگه یه لطف بکنید آدرس شرکتی که رابط رو میفروشه بنویسید یا تلفن بدید.
رابط ساتا 3 هم پیدا میشه؟؟؟؟