سلام
مقدار دقیق حافظه ی کارت گرافیک GTX 675M چقدره؟ چقدر توی لپتاپ gt60 msi حافظه ی اشتراکی داره؟
سلام
مقدار دقیق حافظه ی کارت گرافیک GTX 675M چقدره؟ چقدر توی لپتاپ gt60 msi حافظه ی اشتراکی داره؟
Beats عالیه :n12:
اما من کلا نفهمیدم منظورش از اون 70% و 90% چی بود:n13: من دو تا ریویو از N550 خوندم، هر دو گفته بودن اسپیکراش خیلی خوبن، اگه ساب ووفر وصل باشه که فوق العده ست، تو ریویو اولی داشت با N56 مقایسه ش میکرد و تو دومی با لنوو G550!
شایدم این درصد ها رو به اونا دادن، یعنی 90 % به N56 و 70% لنوو :n13:
(یکم باید بیشتر زبانم رو قوی کنم :n02:):n16:
اسم این تاپیک کم کم باید به (خریداران خیلی صبور)باید تغییر کنه
حالا باز وضعیت خیلی ها مشخصه که مثلا میخوان لپ تاپ بگیرن،من متاسفانه سیستم کامپیوترم قدیمی شده و باید ارتقا بدم،ازینورم دو به شک موندم،این n550 گرون میاد،ارزون میاد،خلاصه میترسم این همم صبر کنم آخرشم همین مدلهای فعلی رو بگیرم.نقل قول:
پ.ن : ولی قدر شرکتهای لپ تاپ رو بدونین قیمتهاشون واقعا خوبه.
کارت گرافیک 260 دلاری رو اینجا میدن 1200 !!!!:n09:
سلام
مقدار دقیق حافظه ی کارت گرافیک GTX 675M چقدره؟ چقدر توی لپتاپ msi gt70 حافظه ی اشتراکی داره؟
والا مقایسه نکردم اما برای یه لپ تاپ عالیهنقل قول:
2 گیگابایت حافظه اختصاصی کارت GTX 675M هستش. حافظه اشتراکی هم نداره.نقل قول:
آره خدائیش بچه ها خیلی صبورند. خوبه که گفتیم از اواخر شهریور منتظر ورود مدلهای معرفی شده باشین.:12:نقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه بجای gt70 نیو gt70 رو گذاشتند.اما تو لپتاپ msi gt60 بالای صفحه واسه کارت گرافیک نوشته gtx 670m با 4 gb حافظه ی ddr5?????
اما وقتی به بخش مشخصات فنی gt60 هم نوشته gtx 675m 4GB GDDR5???????
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که گفتید حافظه ی این کارت گرافیک 2gb هست و حافظه ی اشتراکی نداره؟
تا اونجائیکه من دیدم 680 دارای 4 گیگ رم اختصاصی بود نه 675.
درمورد حافظه اشتراکی هم شاید من اشتباه کرده باشم و بتونه 2 گیگ دیگه رو از سیستم اشتراک بگیره که بشه کلا 4 گیگ. اما خیلی مسخره ست اونوقت! 2 گیگ رم gddr5 در کنار رم اشتراکی سیستم که خیلی کنده! مثل اینکه بگند لامبورگینی شما رو سقفش پنل خورشیدی هم داره که اگه خواستین به کمکتون میاد!