رسوایی اخلاقی ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رسوایی اخلاقی ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو باختیم ولی خوب بازی کردیم.
10 - 15 دقیقه اول واقعا عالی بود تیم و نشون میداد که کاملا واسه بازی برنامه داره ولی از بعد پنالتی ای که اوزیل از دست داد کم کم بازی افتاد دست بایرن.
بعد از مصدومیت گیبز مطمعن بودم که با اومدن ناچو اون سمت کاملا اتوبان میشه و شد.
کلا 10 نفره شدن و 2 تعویض اجباری کل برنامه هامون رو بهم ریخت و باعث شد کاملا بیایم تو دفاع.
نکته جالب واسه من بازی دادن به سانوگو بود. اوزیل هم بعد اون پنالتی خیلی بد بود.
مرته، کوش (با اینکه گل دوم تقضیر خودش بود) و فلامینی عالی بودن.
قبلا تونستیم بازم میتونیم تو مونیخ نتیجه بگیریم.
فقط نمیدونم چرا این تیم انقدر بد شانسه. هرچی اتفاق گند تو فوتبال هستش واسه ما اتفاق میوفته.
خیلی بد شناسیم .
15 دقیقه اول قشنگ بایرن رو لوله کرده بودیم . خیلی خوب و روون داشتیم بازی می کردیم ولی یه دفعه همه چی بهم ریخت
حیف می تونستیم نتیجه بهتری بگیریم .
امیدوارم برای بازی برگشت رمزی برسه
هیچ وقت از این اوزیل خوشم نیومده، به نظر من که خریدش با اون قیمت کاملا اشتباه بود. اول فصل دراکسلر رو میگرفتن بهتر بود.
خیلی بد نتیجه ای گرفتیم اگه پنالتی اوزیل گل میشد اوضاع کاملا متفاوت میشد ، حیف!!!!!!!!!!!!!!!
داداش خوشم میاد شما با همه چیز و همه کس مخالفیا ! اینور اوزیل ، اونور مورینیو . سر یه بازی بد سریع شروع میکنی و شخص رو از پایه زیر سوال می بری . اوزیل درسته خوب نبود توی این بازی ولی با توجه به این که اولین فصلشه تو آرسنال به نظر من خوب بوده تا اینجای کار . اونور هم تا چلسی یه بازی رو میبازه کل شخصیت مورینیو رو شما زیر سوال میبری .نقل قول:
15 دقیقه اول بازی نشون داد که بایرن اصلا شکست ناپذیر نیست و در بازی بعد اگه تیم مثل این بازی یهو خودشو نبازه میتونه یه برد شیرین به دست بیاره .
برای مخالفت هام دلایل کاملا موجه دارم. اوزیل رو تو رئال هم زیاد قبول نداشتم، تو آرسنال هم چند بازی اول خیلی خوب بود و من فکر کردم متحول شده ولی دوباره به همون وضع سابقش برگشت. کلا اوزیل کسی هستش که خیلی حاشیه داره و بیخود نیست که همه بهش میگن Ozil Womanizer. کلا اوزیل بیشتر از اینکه به خود فوتبال فکر کنه، به پول و این چیزهای دور و برش فکر میکنه و با این طرز تفکر بیشتر از چند سال تو سطح اول فوتبال اروپا نمیتونه بمونه. امیدوارم ونگر چند بازی بیرون بزارتش همونطور که ژیرو رو بیرون گذاشت. هر چقدر کازورلا با شخصیت و خیلی حرفه ایه، اوزیل نقطه مقابلشه.نقل قول:
مورینیو هم شخصیت نداره که بخوام زیر سوال ببرمش، کسی که راجع به یکی از بزرگترین مربی های تاریخ فوتبال جهان یعنی ونگر، اونجوری حرف بزنه، از نظر من کوچکترین شخصیتی نداره.
فک کنم در مورد بهترین پاسور اروپا حرف زده میشه.نقل قول:
برای مخالفت هام دلایل کاملا موجه دارم. اوزیل رو تو رئال هم زیاد قبول نداشتم، تو آرسنال هم چند بازی اول خیلی خوب بود و من فکر کردم متحول شده ولی دوباره به همون وضع سابقش برگشت. کلا اوزیل کسی هستش که خیلی حاشیه داره و بیخود نیست که همه بهش میگن Ozil Womanizer. کلا اوزیل بیشتر از اینکه به خود فوتبال فکر کنه، به پول و این چیزهای دور و برش فکر میکنه و با این طرز تفکر بیشتر از چند سال تو سطح اول فوتبال اروپا نمیتونه بمونه. امیدوارم ونگر چند بازی بیرون بزارتش همونطور که ژیرو رو بیرون گذاشت. هر چقدر کازورلا با شخصیت و خیلی حرفه ایه، اوزیل نقطه مقابلشه.
این دلایل کاملا موجه (!) متوجه شخص هست و هیچ ارزش فنی نداره.
دلایل فنی هم دارم، ولی اینجا که نمیشه توضیح داد، رو فیلم بازیش قشنگ تحلیل میکنم ضعف هاشو اگه بخواین. اتفاقا همون دلایل غیر فنی هم باعث شده که نسبت به چهار سال پیش، هیچ پیشرفتی نکرده باشه و فقط یه پاسور خوب مونده باشه که به نظر من تو اون زمینه هم overrated هستش و من ماتا رو بهش ترجیح میدم. شما ببین همین کروس تو این چند سال چه پیشرفتی کرده یا مولر یا مارکو رویس ولی اوزیل همونی که بود مونده. تو جام جهانی هم بعید میدونم فیکس باشه.نقل قول:
اصولا دوست نداشتن رفتار یه کسی ربطی به بازیش نداره .نقل قول:
کلا بهتره این که فلانی نمیدونم موهاش این شکلیه و فلان حاشیه داره و اینا رو ول کنیم ، زندگی شخصیشونه و به ما هیچ ربطی نداره و بهتره از زمینه فوتبالی نقد کنیم .
خوشحال میشیم بازیاشو برامون قشنگ تحلیل کنید !نقل قول: