مقاله اي بسيار خوب براي مقايسه ي انواع دوربين دوچشمي هاي موجود در بازار بخصوص دوربين هاي دوچشمي صاايران
برای مقایسه و انتخاب دوربین دوچشمی و اطلاع از کیفیت دوربین های دوچشمی ساخت صاایران ، این مقاله که در سایت فروشگاه آسمان شب پارسه موجود است بسیار مفید به نظر می رسد :
لینک مقاله :
http://www.telescope.ir/?siteid=1&pageid=321
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
تلسکوپ مناسب برای رصد از درون شهرهای بزرگ و پوشش آینه های تلسکوپ های بازتابی
برای رصد از درون شهرهای بزرگی مثل اصفهان چه نوع تلسکوپی را پیشنهاد می کنید؟
تلسکوپ های بازتابی که توسط فروشگاه های ابزار نجومی مثل آسمان شب پارسه فروخته می شوند آیا بعد از مدتی آینه ی آنها نیاز به پوشش آلومینیومی دادن دوباره است؟ یا بدون پوشش دادن دوباره می توان به صورت مادام العمر از آنها استفاده کرد؟
:11::11::11::11:
نظر درباره تلسکوپ شکستی آکروماتیک 120 میلیمتر با پایه سمت ارتفاعی
من مدت هاست که دنبال یک تلسکوپ با گشودگی زیاد و پایه ای ساده (بدون نیاز به موتور ) و تصویر مستقیم و همچنین بدون نیاز به تعمیر و تنظیم و همچنین قیمت مناسب می گشتم که در نهایت تلسکوپ شکستی آکروماتیک با پایه سمت ارتفاعی اسکای واچر با قیمت 500 هزار تومان را در سایت فروشگاه اسمان شب پارسه پیدا کردم.
لینک تلسکوپ :
http://telescope.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=229&proid=26
از کلیه دوستان که این تلسکوپ را در اختیار دارند یا با آن کار کرده اند تقاضا دارم در مورد کیفیت آن اظهار نظر کنند؟
از نظر ابیراهی رنگی و میزان گشودگی برای تماشای اجرام اعماق آسمان و بزرگنمایی برای رصد سیارات و همچنین استحکام و در مورد هرز روی پیچ های تنظیم دقیق پایه سمت ارتفاعی ( آیا بر اثر زمان دچار هرز روی نمی شود؟)
ازهمین نوع تلسکوپ چه نمونه دیگری را پیشنهاد می کنید؟
با تشکر:40::40::40::40:
كمك در مورد تقويت نور با عدسي
با سلام:11:.[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User/Desktop/showthread.php_files/N_aggressive%252017.gif[/IMG] من به شدت به روشي براي تقويت نور احتياج دارم. مي خوام نور يه چراغ رو از 70 تا 100 متري بگيرم و تقويتش كنم اونقدر كه وقتي به من ميرسه بتونه تقريبا يه كف دست جا رو روشن كنه [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User/Desktop/showthread.php_files/N_aggressive%252024.gif[/IMG]. بايد از چه نوع عدسي هايي استفاده كنم و اصلا چي بسازم،[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User/Desktop/showthread.php_files/N_aggressive%25204.gif[/IMG] مشخصات كامل بدين. خيلي لازم دارم لطفا اگه كسي ميدونه كمك كنه مرسي.[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User/Desktop/showthread.php_files/N_aggressive%252026.gif[/IMG]:20:
فكر كنم يه نكته رو نگفتم من اين سيستم رو براي شب لازم دارم. ببينيد من يه لامپ دارم حدود 100 وات و نورش تو 100 متري منه حالا من ميخوام اين نورو نزديك كنم اونقدر كه يه كف دست و روشن كنه من به اون لامپ دست رسي ندارم كه كاسه ايش كنم تا قوي بشه . فكر كنم با يه چيزي شبيح تلسكوپ بشه اين كارو كرد همونطور كه تلسكوپ اشياي دور را نزديك مي كنه ميتونه اون نورو هم نزديك كنه بعد كه اين كارو كرد چطور مساحت اون نور يا تصويرو بزرگتر كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشخصات اون عدسي ها رو ميخوام و اينكه اين راه واقعا جواب ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User/Desktop/showthread.php_files/N_aggressive%252026.gif[/IMG]:19: