آقا چطوری میشه زبان انجمن رو کرد انگلیسی؟اصلا میشه؟
Printable View
آقا چطوری میشه زبان انجمن رو کرد انگلیسی؟اصلا میشه؟
سلام
امکانات کاربران فعال یا بقیه کاربران چیه؟
نقل قول:این رو ندارهنقل قول:
- امکان ساخت آلبوم تصاویر در پروفایل خود
درسته؟
یک سوال دیگه:
من تا چه حجمی می تونم آپلود کنم؟
امکان آپلود فایل یا همون ضمیمه کردن برای کاربران عادی هم هست؟
بله پیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلودسنتر اختصاصی انجمن، بخش ارسال عکس (چه بصورت پیوست و چه بصورت آلبوم) بخاطر عدم فشار مضاعف به سرور برای برخی گروه های کاربری غیر فعال شد.نقل قول:
این رو نداره درسته؟
نه همۀ کاربران امکان ارسال ضمیمه رو ندارند، امکان پیوست کردن برای کاربران فعال به بعده...که البته در هرگروهی اختیارات پیوست کردن متفاوته.نقل قول:
امکان آپلود فایل یا همون ضمیمه کردن برای کاربران عادی هم هست؟
محدودیتهاون در ارسال یکی در نوع فایلهاست، امثال RAR و ZIP و MP3 و... مجازند، و نمیتوانید برای مثال فایل EXE آپ و استفاده کنید.نقل قول:
من تا چه حجمی می تونم آپلود کنم؟
و دیگری تاجایی که به یاد دارم برای یک فایل از هرنوع تا یک حجم مشخص بیشتر نمیتونید آپ کنید( برفرض MP3 بیشتر از ده مگ)
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی آرش جاننقل قول:
محدودیتهاون در ارسال یکی در نوع فایلهاست، امثال RAR و ZIP و MP3 و... مجازند، و نمیتوانید برای مثال فایل EXE آپ و استفاده کنید.
و دیگری تاجایی که به یاد دارم برای یک فایل از هرنوع تا یک حجم مشخص بیشتر نمیتونید آپ کنید( برفرض MP3 بیشتر از ده مگ)
یعنی محدودیتی در ضمیمه های کل ندارم
مثلا هر چه قدر که بخوام می تونم آپلود کنم؟
مثلا فضا اختصاصی نداره؟بگه تا 100 مگ می شه آپلود کرد
امضا هم میشه آپلود کرد؟
سلام بچه ها
این سوال رو تو پیگیری مشکلات مطرح کردم ولی خوشبختانه تاپیک کلا 2 بار بیشتر بازدید نشد :31: (مرسی رسیدگی:31: )
سوال:
من نمیتونم برم صفحه اول گروه های اجتماعی :|
با کروم که میرم این پیغام رو میده
با بقیه مرور گر ها هم که میرم هیچی نشون نمیده :\کد:Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 82 bytes) in /home/forump3/public_html/includes/functions_user.php on line573
از دوستان کسی نمیدونه که چرا همچیه؟
حالا خویه sql نیست :31:
ممنون
من یادم میاد این مشکل رو داشتم ولی نه تو گروه های اجتماعی زمانی که تو انجمن متفرقه پستی رو میفرستادم این پیغام میومد ..
ولی نمی دونم مشکل از انجمن بود یا مرورگر من بعدا مشکل حل شد ...
خواهش میکنم، بله بنظر محدودیتی وجود نداره، اگر داشت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید ذکر میکرد...نقل قول:
البته رعایت انجمن رو بکنیم خوبه...:n02:
برای امضا در محل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به Signature Permissions نگاه کنید، ببینید Can Upload Images for Signature براتون فعاله یا نه. اگر هست میتونید برای امضاتون عکس آپلود کنید، فایل ضمیمه نمیتونید برای امضاتون بطور مستقیم قرار بدهید.
سلام ، این که از اون اررورهای کهنه انجمنه...من از تغییر ورژن دیگه ندیده بودمش.نقل قول:
اگر میتونی کل هیستوری و کش و کوکیهات رو پاک کن. اگر هم نمیخواهی از دستشون بدی با یک مرورگر جدید که تا حالا با اون انجمن نیامدی امتحان کن.
حل نشه ادمین باید در سرور روی اون فایلPHP عملیات انجام بده.:n02:
سلامنقل قول:
من 2 تا عکس برای امضا گذاشتم جالب نبود و یکی دیگه آپلود کردم
ولی هنوز اون دو تا عکس تو سرور دخیره هست
نمیشه پاکشون کرد؟