کلید جدید لطفا ؟
Printable View
کلید جدید لطفا ؟
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز وارد لینک زیر بشو و فایل دانلودی که نوشته بدون اتصال اینترنت که حجمش 98 مگ هست رو دانلود
کن و اون فایل رو ذخیره کن گوشه هاردت هر وقت خواستی با همون فایل دوباره نصبش کن تو ویندوز جدید یا هرجای ،
دیگر سیستم دوستان، بدون نیاز به اینترنت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
با سلام (کمک فوری)
من می خوام رو یک سیستم که به اینترنت دسترسی نداره اویرا نصب کنم
و اپدیت کنم در ورژن 2012 در صفحه اصلی اویرا در قسمت اپدیت گزینه اپدیت دستی رو انتخاب میکردیم
و فلی اپدیت و که از مسیر زیر گرفته بودیم بهش میدادیم و خودبخود اپدیت میشود بدون مشکل ولی در ورژن
2013 اپدیت دستی کار نمیکنه چکار باید کنم.
من روش زیر رو دیدم ولی سردر نیاوردم در صورت امکان کامل توضیح دهید
پوشه یا فایل fusebundle.conf را از کجا پیداکنم
روش حل مشکل آپدیت آفلاین ورژن 2013 اویرا:::::
روش حل کردن مشکل آپدیت آفلاین نشدن نسخه 2013 با فایل ساخته شده آپدیت ساز خود اویرا یعنی--fusebundle :
توی فروم خود سایت اویرا جواب منو سریع دادن که اونو براتو ترجمه کردم و میذارم امیدوارم مفید باشه.خودم روی 4 تا سیستم که اویرا 2013 داشتن امروز تست کردم و جواب داد.حالا روشش ::::::::::>>>>>>>>
1- پوشه fusebundle.confرا با برنامه note pad باز میکنیم. ----اگه باز نشد وپنجره اخطار اومد تیک دوم پنجره اخطار ویندوز رو که بزنید و برنامه نوت پد رو انتخاب کنید باز میشه--
2-خط آخر آخر نوت پد را که نوشته platform=win32 پیدا کنید.
3- نوشته win32 را بهwin_av13 تغییر دهید و تغییر زیر save کرده و از نوت پد خارج شوید.
4-برنامه fuebundles را اجرا و اونو آپدیت کنید و اویرا را باز کرده و اونو manual update کنید.
5-بعد از آپدیت تقاضای ریستارت میکند که حتما ریستارت کنید.توی فروم اویرا هم تاکید به ریستارت در همون لحظه کرده برای امنیت سیستم.
================================================== ===========================================
امیدوارم مورد استفاده بوده باشه.به راحتترین راه نوشتم که کسانی که مثل خودم مبتدی هستن بتونن مشکل آپدیت آفلاین ورژن 2013 رو حل کنن.
.................................................. .................................................. .................................................. .......................................
با تشکر از همه دوستان فهمیدم اپدیت باید از طریق فایل فیوز بندل انجام بشه اینطوری مشکل حله اینم لینک صفحه ویوز بندل برای کسانی که نیاز دارن
باتشکر از همه دوستان
avira desktop reports that it is turned off
سلام با این پیغام جیکار کنم
دوستان من چند سالی هست که از اویرا استفاده می کنم و لی جدیدا می شونم میگم اویرا سرعت اینترنت رو پایین میاره ! و حتی راهکار هایی برای درست کردن و تغییر تنظیمات اویرا میدن!
من همچین چیزی رو درک نمی کنم می خواستم ببینم نظر شما چیه؟
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟نقل قول:
بعد شما که تو سرعتت اینترنت مشگلی ندیدی چی رو میخوای بفهمی؟
من از نسخه 2010 به این طرف رو همیشه استفاده کردم و نسخه ها رو به روز می کردم الان هم 2013 اینترنت سک.ریتی دارمنقل قول:
می خواستم ببینم وجود این مشکل رو دوستان تایید می کنند یا نه؟
نگاه کن دوست عزیز همه از یک کامپیوتر با مشخصات یکسان استفاده نمیکنند همه از یک ویندوز یکسان استفاده نمیکنند همه از یک نوع سرعت اینترنت استفاده نمیکنند همه از یک نرم افزار یکسان استفاده نمیکنند. همه از یک نسخه یکسان انتی اویرا استفاده نمیکنند . خیلی ها کار با کامپیوتر و.... رو بلد نیستننقل قول:
احتمال داره برای یکی سرعت اینترنت رو کم کنه ولی برای یکی رو نکنه این برای همه انتی ها صدق میکنه
مثلا کمودو تو یک کامپیوتر عالی جواب میده تو یکی دگه هنگ میکنه دیر باز میشه و انواع مشگلات
یک بیت نصب میکنه میگه خیلی از اینترنت استفاده میکنه و سرعت کامپیوتر رو کم میکنه نمیزاره دانلود کنم یکی دیگه میگه نه سرعت رو کم میکنه و نه از اینترنت مصرف زیاد میکنه و نه مشگلی تو دانلود دارم
و همینطور بقیه انتی ها
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
درود ..نقل قول:
بله اویرا بخاطر وب پروتکشن و میل پروتکشن کمی از سرعت نت شما کم میکند اما زیاد محسوس نیست ولی خود اویرا هم به این نکته اذعان میکنه و ازون به عنوان گارد قوی یاد میکنه که کمی کاهش سرعت برای حفاظت بیشتر منطقیه (اویرا میگه نه من ) اما من به شخصه اینو یه ضعف میبینم
اویرا نگفته چطوری غیرفعال میشه؟همون تیک وب پروتکشن رو ور داریم بسه؟نقل قول:
من وب پروتکشن رو هم غیرفعال کردم سرعت دانلودم فرقی نکرد!