من یه فرستنده fm stero می خولم با برد 100 متر
Printable View
من یه فرستنده fm stero می خولم با برد 100 متر
با سلام من یه مدار می خواستم که بتونم تو یه کول دیسک یه عکس از کامپیوتر بریزم بعد این و وصل کنم به avr و avr این رو رو یک lcd نشون بده با تشکر
سلام
کسی هست که یه مدار سوئیچنگ برای تبدیل 5 ولت به 12 ولت داشته باشه البته بدون تغذیه جداگانه
سلام كسي مدار براي خوندن Smart Card ها نداره يه چيزي باشه كه اين كارتهاي رو بخونه و اطلاعاتشون رو بده به كامپيوتر..
سلام:
دوستان من يك كنبع تغذيه 0 تا 30 ولت dc حداقل 2 آمپر ...
ممنون ميشم..
سلام دوستان من در حال تحقيق در مورده يه دستگاهي كه اصطلاحا بهش ريموت فون ميگن هستم هموني كه ميشه از طريق تلفن وسايل داخل خونه رو كنترل كرد
ميخواستم بدونم كسي از روند كلي كارش خبر داره مثلا چطور سيگنال هاي تلفن و ميشناسه چطور ارتباط برقرار ميكنه بين دستگاه و تلفن
و اينكه يه شكل كلي ازش به چه صورته؟
و اطلاعاتي در مورده Ic هاي tone detector
يا tone detector Ic و عملكرد كاملش و نقشش كه فكر كنم شمارش 8887 باشه مي خوام و البته مدارات جانبي ش
ممنون
لطفا اگه مداری در مورد فلومتر یا جریان سنج آب یا فشارسنج آب یا حتی امواج آلتراسونیک دارین لطفا کمک کنین این جز اولین پستهای منه لطفا ناامیدم نکنین
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدن فرماییدنقل قول:
یکی مداری داره که با یه فرستنده گیرنده (که نیاز به خط دید نداشته باشه) بشه یه رله رو قطع و وصل کرد
با سلام به همه ی بلو بچ
آقا ما یه بیسیم جمو جور (قابل حمل) با برد حدود 3 کیلو متر به همراه کد کننده نیازمندیم(نترسید بابا قضیه نظامی نیست پول تلفن بیچارمون کرده) عملیه یه همچین چیزی
پلیز سریع جواب بدین نافرم فوریه
پیشاپیش ممنونم