اصلا 1 درصد فک کنین این بازی واسه PC نیاد !!!
Printable View
فکر نکنم این باشهنقل قول:
چون اگه این باشه که شهر خیلی کوچیک و خلوت میشه !!!!!!!!! باید پیچیده تر و بزرگ تر از این باشه. وایس سیتی از این بزرگتره !
تایید شده دیگه، توی لیست بازی های E3 رفته. (البته رسمی نه ولی تابلو خوب)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال آقاجون :n02:نقل قول:
حتی میانبر های راکستار هم نتوانست جلوی بسیاری از شایعات را مبنی بر وجود نسخه PC بازی GTA V را بگیرد. چرا که چندین خرده فروش معتبر و وب سایت های متفاوت، از وجود فیزیکی این نسخه اطلاع داده اند. روز گذشته نیز راکستار طی پاسخی به یکی از کاربران، به گونه ای سهوی به در دست ساخت بودن نسخه PC عنوان محبوب GTA V اعتراف کرد!بقیه در ادامه مطلب…یکی از کاربران مبنی بر وجود تضاد میان گفته های منابع خبری و شرکت راکستار، جویای دیدگاه راکستار در این باره شد که Rockstar چنین پاسخ داد:علاوه بر استفاده از واژه “احتمالی” برای نسخه PC، راکستار تاکید کرده که بیانیه رسمی دیگری در این رابطه منتشر خواهد کرد؛ از این رو جا دارد تا همچنان به وجود نسخه PC امیدوارم باشیم. به هر حال راکستار چنین تاخیر هایی را در مورد تایید نسخه ی PC بازی GTA IV هم به وجود آورده بود؛ با تکیه بر گفته های خرده فروشان معتبر از جمله آمازون و منابع خبری و البته این بیان راکستار، می توان انتظار تایید نسخه ی PC این بازی را در آینده ای نه چندان دور داشت.منبع: گیمفانقل قول:
با سپاس از پیگیری شما. ما در حال حاضر تمام تمرکزمان را بر نسخه های X360 و PS3 نهاده ایم و هنوز اطلاعاتی از نسخه احتمالی PC وجود ندارد که قصد نشر آن را داشته باشیم.
ما طبق معمول(!) پاسخ مان را طی چند روز آینده ی کاری به mouthoffs (پشتیبانی وبسایت راکستار) می دهیم.
این نقشه هم من پیدا کردم:
zoom in:
یکی از کاربرای فروم GTA نسخه جدید RDR: GOTY رو خریداری کرده که توی پک بازی عکس GTA V بوده.ایشون هم با موبایلش عکس گرفته!
محتوای مخفی: عکس
تصویر مایکی،تری و فرانکی رو درحال وارد شدن به یه بانک برای انجام سرقتی بس بزرگ نشون میده!!: )
اقا من شنیدم قراره چنتا ایرانی بعنوان خلافکار تو بازی بیان!
سلام این هم یک گیم پلی جدید از بازی