من 695 ، 6960 و 6260 رو کنار هم دیدم که 6960 از نظر کیفیت و روشنی برتری داشت.نقل قول:
دوست عزیز همه میدونن که پلاسما تصویر مات تری دارد.
Printable View
من 695 ، 6960 و 6260 رو کنار هم دیدم که 6960 از نظر کیفیت و روشنی برتری داشت.نقل قول:
دوست عزیز همه میدونن که پلاسما تصویر مات تری دارد.
وقتی معیار سنجش شما مقایسه تصاویر توی فروشگاه های مختلف ایرانی باشه مطمئناً همچین نتایج عجیب و غریبی بدست میاد.نقل قول:
شما توی هر فروشگاه که میرین از کجا میدونین تنظیمات تصویر تلویزیون ها مناسبه؟ یا این فروشگاه از چه سورسی استفاده میکنه و اون فروشگاه از چه سورسی؟ یا همینطور کابل.
شما با اون نور فروشگاه ها و با شرایط کاملا متفاوت تلویزیون ها، چطور میتونین اینا رو مقایسه کنین، خدا میدونه!!
این گفته تا سال 2009 درست بود . ولی پلاسماهای 2010 پاناسونیک به خصوص مدلهای VT20/25 ، V20 ، G20/25 از تمام ال سی دیها براق ترن .نقل قول:
سپاس :10:
سلامنقل قول:
دوست عزیز پیک برایتنس پنلهای سری C6xx سامسونگ بالاتر از LED ـهای سری C6xxx از همین برند هست در نتیجه تصویر براقتری داره منم خودم شخصا این دوتا رو در کنار هم دیدم وقتی تنطیمات هر دو پنل روی مد داینامیک باشه و بک لایت روی بالاترین درجه ست شده باشه پنل C6xx از LED C6xxx به مراتب براقتر هست شاید اونجایی که شما این دو پنل رو دیدین تنظیمات متفاوت بودن.
در مورد مات تر بودن تصویر پلاسماها نسبت به LCD ـهای معمولی هر پنلی یک پیک برایتنس داره یک اوریج برایتنس معمولا پیک برایتنس پلاسماها پائینتر از LCD ـهای معمولی هست چون بالا رفتن برایتنس در پلاسماها با مصرف برق و تولید حرارت رابطه مستقیم داره ولی اوریج برایتنس این پنلها نزدیک به هم هست در کل برایتنس بالا در محیطهای پرنور میتونه مناسب باشه ولی برای اتاقهای کم نور و معمولی برایتنس بالا مزیت محسوب نمیشه بنابراین فاکتور برایتنس در سنجش کیفیت تصویر پنلها فاکتور مهمی نیست ولی در اغوا کردن خریداران پشت ویترین مغازه ها میتونه تاثیر گذار باشه.
راجع به بازتولید رنگ مشکی بازهم مسئله مهم میزان نوری هست که از پیکسلهای پنل متصاعد میشه تو پلاسماها نور پیکسل توسط خود پیکسل تولید میشه بنابراین وقتی یک پیکسل خاموش باشه رنگ مشکی نمایش داده میشه ولی در LCD پنلها لامپهای CCFL یا LED ـها برای مرئی شدن تصویر دائما باید از پشت نور بتابونن در یک محیط روشن که میزان نور محیط بالاتر از میزان نور بک لایت هست شما متوجه نور تابیده شده از پشت موقع نمایش رنگ مشکی نمیشید ولی در محیطهای کم نور مثل نور اغلب منازل و یا هنگامی که تو تاریکی فیلم تماشا میکنید نور بک لایت به طور کامل بلاک نمیشه و باعث میشه رنگ مشکی به رنگ آبی تیره تمایل پیدا کنه.
در کل پلاسماها تکنولوژی مناسب برای محیطهای کم نور و تاریک هستن و به واسطه کنتراست بالا تصویر زیباتری تو این محیطها دارن و شما میتونید از مزایای اونها مثل وضوح حرکتی بهتر و زاویه دید وسیعتر بهره مند بشید.
موفق باشید
در یک فروشگاه با یک سورس و در کنار هم دیدم، البته مدل های سام با هم سونی با هم و پانا با هم.نقل قول:
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
کنار وی بیست یه ال سی دی پانا یو بیست یا یه همچین چیزی بود که به طور آشکاری ال سی دی روشنتر و براقتر بود.نقل قول:
هم از دور هم از نزدیک، این در مورد جی 10 و ال سی دی پانا کناریش هم صدق میکرد.
من فکر میکنم V20 از نظر برایتنس پیشرفت خیلی زیادی کرده و در محیطهای پر نور تصویر فوق العاده POP و تاثیرگذاری ارائه میده ولی وقتی در کنار LCD G10 یا V10 یا S10 این پنل رو ببینید متوجه میشید که برایتنس پنل پائینتر از LCD ـهایی که گفتم هست ولی مجموعا برایتنس قابل قبولی داره ضمن اینکه بازتولید نور توسط پیکسلهای پلاسما به نظر من زیبایی خاصی به رنگها و اشباع اونها میده و برایتنس این پنل رو زیبا تر جلوه میده البته بازم سلیقه ای هست ولی تصویر V20 از نظر من واقعا زیبا بود حتی تو محیط پر نور چون من این پنل رو حول حواشی ساعت 10.5 تا 11 صبح دیدم و نور خورشید هم به طور مستقیم به مغازه میتابید.نقل قول:
----------------------------------------------
@Artam01
در کل اگر مهمترین معیار برای شما برایتنس تصویر هست بهترین انتخاب برای شما قطعا LCD هست.
من وی 20 رو کنار یه پلاسما و یک ال سی دی دیگه دیدم، یه پلاسما اچ دی کنار وی 20 بود که به نظر رنگ هاش پر رنگ تر و مشکیش بیشتر به چشم می اومد اول فکر کردم اون مدلش بالاتره چون رنگاش بیشتر به چشم می اومد به خاطر همین در مورد اینکه کناریش آیا وی 20 ه تردید داشتم که از فروشنده پرسیدم.
اما یه نکته ای هم بگم که دوستان گول رنگ بیشتر رو نخورند، رنگ باید طبیعی باشه نه بیخودی پر رنگ، اینو وقتی فهمیدم که توی تی وی ها داشت تصویر طلا و جواهرات رو نشون میداد.
در وی 20 رنگ طلا کاملا طلایی و با تللالو و طبیعی تر بود ولی تو دو تا تی وی کناریش رنگ طلا بیشتر به نارنجی می خورد،برای همین دوستان توجه کنند که تصویر باید علاوه بر کنترست و براقیت دارای رنگ های طبیعی تری هم باشد.
من در مقایسه دو مدل سام ال سی دی C650 و ال ای دی C6960 باز به همین نکته پی بردم.
سلام
دوستان آیا VT20 هم در فروشگاه موجود بود؟ قیمت؟
ممنون
Koh, من که ندیدم.
Alucard, من چندین معیار دارم ازجمله: برایتنس، کیفیت، رنگ های طبیعی تر، قیمت مناسب و البته بودجه که مهمتر از همه هست که بالای دو تومن نمی تونم هزینه کنم.
خواهشان شماره نمايندگي رو براي من هم بفرستيدنقل قول: