نقل قول:
سلام
قیمت حدودا 1400 هستش که اگه galaxy fit که به همه میدن رو بفروشی میشه 1100 تقریبا.
اگه نوت رو هم ببری که دیگه مجانی در میاد:31:
Printable View
نقل قول:
سلام
قیمت حدودا 1400 هستش که اگه galaxy fit که به همه میدن رو بفروشی میشه 1100 تقریبا.
اگه نوت رو هم ببری که دیگه مجانی در میاد:31:
هیچکی این گوشی رو نخریده بیاد یه نقدی بزاره....تو آل دیجیتال که خیلی ها خریدن....
نقل قول:
نوت هم همین برنامه رو داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد رو قیمتش نکشیده بودن؟
آقا شب بریم چادر بزنیم............:46:...........اگه نوت رو برنده بشیم یعنی گوشی تقریبا رایگان برامون می افته درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟خیلی خرکی با حاله.نقل قول:
کاربرای آل دیجیتال خریدن بچه های p30world نخریدن کهنقل قول:
قیمتش فعلا معقولانه نیست پس تا نیاد رو 1 تومن کسی از این فروم گوشی رو نمیخره
نوت واسه یه فروشگاه مستقل بود و بدون گارانتی هم بود ، قضیش هم این بود که هر چی زودتر میرفتی بیشتر تخفیف میگرفتی.نقل قول:
من دیروز رفتم که بخرم - تو بوشهر 2 تا مغازه بیشتر نداشتن که جفتش هم سفید بود و از اونجایی که از گوشی سفید بدم میاد نخریدم
-حداقل اگه طراحیش مثل سفید گالکسی نکسوز بود می خریدم. یعنی پنل جلوی گوشی مشکی و نوار دور گوشی و پشتش سفید -
بعدشم قیمت حدود 1350 بود که به نظرم با توجه به قیمت 1070ـی وان اکس هنوز متعادل نشده و باید یکم صبر کرد تا به همین حدودا برسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش باز هم افت کرده
تو تهران یک مغازه که دیروز داشت امروز نداشت:دی 1300 میفروخت
پاورقی:
خودمونیم نکسوس خیلی ماهه
پ.ن:پارسا کوفتت بشه:دی
نقل قول:
ولی خدایی نکسوس هم خیلی خوشگله ها ... چیزی از اس 3 کم نداره از نظر ظاهر
جانم؟! :دی:دی:دینقل قول:
نکسس جز شیک ترین و ناز ترین گوشی های بازاره و S III جز فجیع ترین های بازار و بزرگترین مشکلی که من و خیلیا با S III داریم همین دیزاینشه ، انتظار داشتین کم داشته باشه؟! :دی