نقل قول:
البته شما که همه ی فیفا ها رو بازی کردی، بهتر باید بدونی که فیفا هم 7-6 سال پیش از PES کپی کرد تا ازش جلو زد. اون موقع که فیفا قدرت بازیکن ها رو بر اساس 8 تا قابلیت نشون میداد (آمادگی، پاس، شوت، تکل، هد، قدرت بدنی، ...) که اسکیل 1 تا 7 داشت، کونامی 25 تا ability از 25 تا 100 داشت. چیزی به نام قدرت حمله و دفاع تو فیفا وجود نداشت، توی رئال میتونستی روبرتو کارلوس رو بذاری حمله و لوئیس فیگو رو دفاع! چون فیگو بازیکن سال شده بود، تمام قدرت هاش پر بود دربازه بان هم میتونستی بذاریش! فیفا اون موقع قد باریکن، و چپ پا و راست پا بودن نداشت. تو یه شماره اش یادمه ریوالدو با پای راست پنالتی میزد. سیستم تو سر توپ زدن رو (کنسل کردن شوت با استفاده از زدن دکمه ی پاس) رو هم از PES کپی کرد.
به هر حال همونطوری که شما هم گفتی اونموقع فیفا ضعیف بود، اما پیشرفت کرد. کونامی ولی درجا میزنه
بله اینارو می دونم... ولی کسی که میاد میگه فیفا یه کپی از PES هست خودش نمیاد همون کار رو تکرار کنه درسته؟ وقتی خودش هم داره کپی می کنه پس بهتره حرف نزنه! قبول داری حرفم رو؟ ما الان داریم فیفا و PES رو مقایسه می کنیم... و توی این شرایط کونامی داره کپی می کنه از روی فیفا دیگه پس بهتره حرف از گذشته وسط نکشه... ولی خوب من توی جواب قبلیم هم گفتم که فیفا دهه قبلی چقدر بازی کودکانه ای بود... و اگه می خوندی پست قبلیم رو همیشه PES مورد ستایشم بود و به فیفا به چشم یه چایلد پلی نگاه می کردم...