شما خودت فیلم سه بعدی با پورت یواس بی دیدی ؟ اصلاً لرزش نداره؟تصویر یه لحظه مکث نمی کنه؟ لطفاً تست کن بهم بگو. ضمناً بگو با گارانتی گرفتی یا از بانه؟ چون مال من با گارانتی است
Printable View
شما خودت فیلم سه بعدی با پورت یواس بی دیدی ؟ اصلاً لرزش نداره؟تصویر یه لحظه مکث نمی کنه؟ لطفاً تست کن بهم بگو. ضمناً بگو با گارانتی گرفتی یا از بانه؟ چون مال من با گارانتی است
من هم چند روزی هست که بلاخره مدل LM76100 رو گرفتم یه سری از قسمت هایی که تست کردم رو براتوم مینویسم امیدوارم به دردتون بخوره
وقتی نصاب اومد یه آنتن کوچک پشت دستگاه وصل کرد برای شبکه های دیجیتال پخش تصاویر دیجیتال با کیفیت قابل قبولی هست و فقط بعضی اوقات پارازیت داره
در مورد اتصال به اینترنت واقعا عالی هست سریع وصل میشه و سایت های اجتماعی مثل فیس بوک رو هم باز میکنه بدون فیلتر شکن(سرعت 1مگ هست و با وایرلس وصل شدم)
در مورد نصب برنامه هاش مثل نقشه ایران هنوز نتونستم نصب کنم وسط دانلود قطع میشه
در مورد بازی هم از طریق کابل HDMI لپ تاپم رو بهش وصل کردم و بیشتر بازی ها روز رو با کیفیت بالا و بدون افت کیفیت اجرا میکنه با PSP هم تست کردم تصاویر کمی افت کیفیت داره و سایزش هم در حدود 4:3 هست
بازی ها رو به صورت 3 بعدی هم تست کردم چون کارت گرافیک 3D رو ساپورت میکنه تا حدودی 3D میشه اما مثل عکس ها که تست کردم نمیشه
در مورد اتصال WIDI لپ تاپم ساپورت میکنه و تمامی قسمت ها رو اتصال رو انجام دادم اما هر کاری کردم تا تلویزیون میخواست وصل بشه یهو قطع میشد
پخش ویدئوکلیپ از طریق USB تست کردم هیچ مشکلی نداشت حتی کلیپ های 3D ، تنها ایرادی که میشه بهش گرفت فایل های TS و MKV رو ساپورت نمیکنه
دوستان سوالی اگر بود بگید در خدمت هستم
موفق باشید:40:
سلام دوستان میخوام 67100 47 بخرم تهران باسینما 3345 بدون سینما 2950 تو بانه نهایتش 2300 اختلاف 650ارزش داره راهنمایی کنید متشکرم
بستگی به خود شما داره
من نمی خریدم
چرا چون
1- به نظرم 650 ارزش ریسک کردن نداره در این رنج قیمت
2- یک نفر می آید نصب و راه اندازی میکنه میره و خیالم راحت میشه
هر زمان اتفاقی افتاد تا 18 ماه گارانتی داره
ووووو
این دلایل کاملا شخصی هست
مثلا فرد دیگری میگه 650 کم نیست می تونم یک سینمایی خانواده باهاش بگیرم
در کل کاملا بستگی به خودتون داره
مطمئني mkv ساپورت نميكنه؟ ميكنه ها...نقل قول:
والا چند تا فیلم تست کردم نخوند:23:نقل قول:
ممنون و متشکر پوریا جان
میشه بگید تلوزیون چند اینچ هست؟
جایی دیدم دوستان نوشته بودند بعد از چند دقیقه سه بعدی دیدن در مدل 43 اینچ از همین سری دچار سرگیجه شدند
میشه مدت زمانی که شما سه بعدی فیلم دیدید و اثر نامطلوبی براتون نداشت رو بگید.
آیا براحتی میشه فایلها رو رو ی کامپیتر به اشتراک گذاشت و اا تلوزیون پخش کرد؟
اگر راجه به سه بعدی بیشتر توضیح بد ممنون میشم .
من قصد دارم 42 اینچ از همین سری 67100 بگیرم دودل هستم
آیا از خریدت راضی هستی و کیفیت کافی توی همه زمینه رو داره؟
درضمن آیا ورودی سیگنال ویدئو( کمپوزیت ) داره؟
ممنون
خواهش میکنم
47 اینچ هست
اگر از فاصله ی نزدیک نگاه کنی بعد از اینکه عینک در میاری محیط اطراف یه جوری میشه تو کاتالوگش نوشته فاصله ی مناسب 3 برابر قطر تلویزیون هست از حدود 4 متری من نگاه میکنم مشکلی ندارم
اگر با کابل HDMI وصل کنی هیچ مشکلی نخواهی داشت برای پخش فایل ها
در مورد 3 بعدی هم تنظیمات مختلف داره مثل سینمایی ، ورزشی ، بی نهایت و . . . حتی میتونی تنظیمش رو اختصاصی برای خودت کنی
در کل من راضی هستم ازش همه کارام رو راه میندازه
ورودی سیگنال های ویدئویی هم داره
نقل قول:
ts,mkv رو ساپورت میکنه بعضی مواقع ممکنه از مموری باشه که تو اجرای فایل ها مشکل ایجاد میکنه یا شایدم از فایل هاته
نقل قول:
من مدل 65100 رو دارم از لحاظ سه بعدی که عالیه فیلم اوتار رو که 2 ساعت و40 دقیقه هست 3d نگاه کردم
بدون هیچ گونه احساس سردرد یا خستگی چشم چون عینکاش سبک هستن
برای 47 فاصله مناسب بین 5 تا 7 متر هست.....