مصرف سوخت که در یه حده ولی ماشین با مدل پایین خرجش زیاده شما میتونی به 405 tu5 هم فکر کنینقل قول:
Printable View
مصرف سوخت که در یه حده ولی ماشین با مدل پایین خرجش زیاده شما میتونی به 405 tu5 هم فکر کنینقل قول:
به هیچ وجه ارزش نداره.عمر مفید خودرو 150000 کیلومتره
صد درصد این خودرو نیاز به تعمیرات اساسی موتور و ... پیدا میکنه
نقل قول:
دوست من.
شما اول ملاک های خودتون رو برای انتخاب یک خودرو ذکر کنید.
زانتیا مدل 84 قیمت 17500000 تومان
بعدش فکر کنید ببینید به نظر شما به صرفه تر نیست که با این بودجه ای که برای خرید زانتیا کنار گذاشتین
خودروهایی مثل تندر 90 یا 405 با موتور TU5 انتخاب کنید.؟؟
البته تصمیم نهایی با شماست و شاید زانتیا رو انتخاب کنید اما زانتیا خودروی پر استهاتک - مصرف سوخت نسبتا بالا - قطعات گرون و گاهی کمیاب - ایمنی متوسط
اما خوب زانتیا تو کشورمون همیشه خودرویی محبوب بوده و طرفدار زیاد داره.
بازم ملاک هاتون برای انتخاب خودرو مهم هست که باید ذکر کنید.
موفق باشید
به نظر منم زانتیا اونم دست دوم ارزش خرید نداره -
به نظرم پیشنهاد همون دوستمون که گفته سمند خوبه - اما اگه میخوای مثلا ماشین یه مارک خارجی روش باشه و ............. l90 هم گزینه خوبی هست لا اقل به نظر من دست دوم l90 به شرطی که تصادفی نباشه ارزشش از زانتیا دست دوم بیشتر - به چند جهت مصرف سوخت خیلی کمتر - به روز تر بودن موتور و خود ماشین - ایمنی بیشتر در تصادف - اما اینم مد نظرتون باشه که l90 قطعات یدکیش گرون هست.
یه ماشین خوب برای یه خانواده 4 نفره که اصطحلاک کمی داشته باشه حول و هوش 15 میلیون ترجیحا دسته دوم چی خوبه چرا ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد مطرح ميكرديد ولي حالا من جوابتون رو ميدمنقل قول:
پژو 405 tu5 صفر
206 sd v20 (تيپ 2) كاركرده
تندر 90 فول و نيمه فول كاركرده
سلام
چون خودمون تا حالا پرشیا داشتیم بازم عقیدم رو پرشیاس , نظر اساتید چیه
سمند از پرشیا بهتره
عزيز شما با اين مقدار پول گزينه هاي خيلي بهتري نسبت به پارس مي تونيد داشته باشيدنقل قول:
سورن اي ال ايكس كه يك ماشين لوكس و زيبا و با امكانات و ايمني خيلي خوب.
206 اس دي وي 8 هم مي تونيد در حد صفر بخريد كه باز ماشين خوبيه.
ولي در كل من به شما سورن اي ال ايكس رو پيشنهاد مي دم.
به نظر من پژو پارس با موتور TU5 گزینه مطلوبتری هستنقل قول:
دوستمون سورن ELX رو پیشنهاد دادن واقعا ماشین خوب و جدیدی هست اما موتور EF7 با مشکلاتی
که داره الان انتخابش یه ریسک بزرگ هست و برخی از دوستان این مشکلات رو ذکر کردن و حتی
در مجله ماشین هم مطلب نوشته بودن در موردش.
و در اخر پژو پارس ELX مدل 90 درجه یک هم میتونید پیدا کنید.