درود.
وضعیت سرویس من که مناسب هست. توی این 5 ، 6 ماهی که نوین نت داشتم ؛ مشکلش قطعی گاه و بی گاه که چاره اش یه دور خاموش و روشن کردن مودم هست و سرعت کم تک کانکشن هست.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
Printable View
درود.
وضعیت سرویس من که مناسب هست. توی این 5 ، 6 ماهی که نوین نت داشتم ؛ مشکلش قطعی گاه و بی گاه که چاره اش یه دور خاموش و روشن کردن مودم هست و سرعت کم تک کانکشن هست.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
درود.
نقل قول:
اسپلیتر استفاده میکنی دیگه ؟
وضعیت سیم کشی تلفن چطور هست؟ مشکلی مثل قدیمی بودن و یا ... ندارند ؟
پاینده باشید.
بله از اسپلیتر استفاده میکنم.نقل قول:
حتی به سر خطم بردم درست نشد مشکل از سیم کشی بیرونی یا مخابراته . تا دیشب درست بود امروز اینجوری شده .
اگه میدونید باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید.
برو مخابرات منطقه قسمت خرابی تلفن. پیله شو تا واست چک کنه.نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
این هم تست 512 - 3 گیگ ترافیک نوین نت به قیمت ماهانه 7500تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن قبل از تغیرات در تعرفه شرکت من راحت با نرم افزار dap شبانه 220k دانلود داشتم ولی جدیدا مثل اینکه دانلود شبانه نیم بها شده است
قبلا من راحت شبی 2 گیگ تا صبح دانلود میکردم
جدیدا برای دانلود شبانه مجانی باید تعرفه خود را تغییر دهیم
شما کجایی؟سرویست 512 تا 2 مگهنقل قول:
دوستان من 512-2 مگ دارم قبل از تغییر تعرفه ها تمدید کردم الان شبانه سرعت دانلودم مثل دیا آپ شده میخواستم ببینم اگه الان سرویسم رو عوض کنم با این تغییراتی که دادن سرعت شبانه مثل روزانه یا حداقل نصف اون میشه یا نهنقل قول:
سلام
دوستانی که از این شرکت سرویس میگیرن ، بالاترین سرعت این شرکت که شبانه رایگان هم داشته باشه کدوم سرویسشه و تو روز و تو ساعات رایگان حدوداً چه سرعت دانلودی میده؟
وضعیت پینگ و قطعی سرویساشون چجوریه؟راضی کنندس؟
اگر تازه اینطوری شده، به نظر من یکم صبر کن و ببین عادی میشه یا نه.
اگر موقتی نبود ، اون موقع برو مخابرات.
تهران
واسه مرکز مخابراتی خودشون که ما هم هستیم دقیقا کوچه روبرومون هستند ندارند ......:41:
تازه مدیر عامل کلشون دوست دوستم هست باید باش حرف بزنم