نقل قول:
تهرون بله نامحدود هستش مخابراتش. با وجود اینکه خیلی بر ضد مخابرات تهرون میگن ولی من اکثرا دیدم تست 1 مگ نامحدودش
سرعت دانلود حدود 100 تا 120 بوده, کاملا قابل قبوله با ماهی 43ت. اینکه به مشترک جدید سرویس نمیدهند رو از شما میشنوم, واقعا؟
بله چند وقت پیش به دلیل بدهی مخابرات زیرساخت اعلام کرد که بهش پهنای باند اضافه تعلق نمیگیره...در اخبار دنبال کنید خبرش رو میبینید
مخابرات تهران بد نبود..دوست من باهاش دوتا 2 بازی می کرد و پینگش غالبا زیر 150 بود...ولی خوب دانلود تک لینکش خیلی سرعت پایینی داره...به عبارت دیگه برای بازی هایی که حجم زیادی مصرف می کنند(مثل wow) به درد نمی خورد...ولی از نظر سرعت و برای کسی که می خواست بزاره دانلود واقعا مناسب بود
نقل قول:
نا گفته نماند که یکی از بچه های کاشون طرح نوروزی مخابرات رو گرفته بووده و سرعت مثلا 512 نامحدودش خیلی کمتر از 64 بوده. ولی بازم باید تست کرد تا مطمئن شد, به نظر خودم نامحدودهاش جواب بده. فقط مشکل اینکه که استان اصفهان 1 ماه این طرح ها رو میذاره سریع هم برمیدارند. تا آدم میره به خودش بجنبه طرح رو برداشتند :n28:
قسمت اول :برای پینگ عزییز من خودم تا 3 ماه پیش یکی از دوستام مخابرات داشت پینگش 24 ساعت شبانه روز 4.2.2.4 از 160 بالاتر نمیرفت.
یه چند وقت پیش هم یکی از بچه های سایت برام تست داخلی گرفت از speedtest.net پینگ داخلی 34 نشون میداد. یعنی مستقیم
پینگ بیشتر شهر های مخابرات عالی هست ولی من نمی دونم چرا پینگ مخابرات شهر اصفهان خوب نیست(با یه نگاه به تاپیک مخابرات اصفهان هم میشه اینو متوجه شد)
نقل قول:
قسمت دوم هم بله دقیقا. امروز که کاملااا تایم اوته. برای من یه هفته ایی هست بازی آنلاین با سرورهای اروپایی تعطیل شده.
آخ آخ قبلا پینگم 4.2.2.4 حدود 130 بوووود, امروز صبح 280 بود. الان ظهر هم که تایم اوت.. چراا اینطورری شدههه آخه؟؟
منم نمی دونم امیدوارم آقای حیدری بیان برامون توضیح بدن:n16: