مرحاه آخر رو هم رفتم
خیلی هیجان داشت این مرحله
خصوصا تو مترو که واقعا جذاب و جدید بود
Printable View
مرحاه آخر رو هم رفتم
خیلی هیجان داشت این مرحله
خصوصا تو مترو که واقعا جذاب و جدید بود
من که تو کف 1920*1080 با ultra موندمنقل قول:
واقعا بازی خیلی خوبی بود البته هنوز chalenge ها رو تموم نکردم ولی جای یه کارت گرافیک که این بازی رو با ultra رو فول اچ دی جواب بده برام خالی بود ..با این حال خیلی دمشون گرم ... من که خیلی لذت بردم بخصوص مناظر پاییز با گرافیک فوقالعادش والته افت فریم من تا 20 فریم در این جور جاها :31:
دوستان یه نفر به من بگه کجا می تونیم ماشینمون رو تو بازی عوض کنیم و کجا می تونیم براش یه سری چیزها مثل نیتروژن و لاستیک و رنگ و ... بگیریم ؟
صمنا من با اینکه جزئیات گرافیکی رو گذاشتم رو حالت متوسط اما صدای دیالوگ ها با تصویر جور در نمیاد.
تو پمپ بنزین ها میتونی عوض کنینقل قول:
با جلو رفتن مراحل خودش نیتروژن و.. رو اتوماتیک میده ، اما امکان bodykit رو که ظاهر ماشین رو اصطلاحاً اسپرت میکنه رو به کاربر سپرده که میتونی موقع تعویض ماشین rctrl (کنترل سمت راست) رو بگری و bodykit مورد نظرت رو روش بندازینقل قول:
و کجا می تونیم براش یه سری چیزها مثل نیتروژن و لاستیک و رنگ و ... بگیریم ؟
باید اخرین نسخه direct x (دانلود از مایکروسافت یا سایتهای ایرانی )و همچنین اخرین اپدیت کارت گرافیکت رو داشته باشی (میتونی با استفاده از نرم افزار Driver Reviver اخرین اپدیت گرافیکت رو بگری) اگه این کارارو کردی وبازم مشکل داشتی باید کارت گرافیکت ور ارتقا بدی یا تنظمات رو پایین تر بیارینقل قول:
صمنا من با اینکه جزئیات گرافیکی رو گذاشتم رو حالت متوسط اما صدای دیالوگ ها با تصویر جور در نمیاد.
بازيش فوق العادست و از هيچ نظري قابل قياس با نسخه هاي قبلي نيست.
باز نظرات جدید واسه بازی داره میاد . نفهمیدم از اخر ارزش بازی رو داره ؟
اونا دارن زیاد روی میکنند.نقل قول:
ببین اگه فقط بازی های تاپ رو بازی میکنی بیخیالش شو.
ولی اگه همه جور بازی ای رو میکنی و کیفیتش زیاد برات مهم نیست بگیر بازی کن. قسمت run اش چند ساعت بیشتر طول نمیکشه.
خیلی بازی افتضا حیه!:13:
manam bazio gereftam gerafesh ba demohash fargh dare too demoha geraficesh behtare az bazi asli makhsusan ranghash.man noskheye 360 ro daram ro tv hd bazi mikonam
تموم کردم خیلی کوتاه بود کاش رو Hard میرفتم(رو Normalتموم کردم)
بازیه متوسطی بود اما چسبید !
ساندترک اصلیش خیلی خوب بود اما بقیه نه !
گرافیکشم عالیه داستانش آبکی،گیم پلیشم بدک نبود ،هیجانش بستگی ب موسیقیش داش ...
طراحیه ماشینا افتض...!
گیم پلی:8
گرافیک:9
صداگزاری:8
داستان:6.5
درکل 8
ارزش بازی کردن داره