منظورت از این قسمت بولد شده تفاوت فاحش و چشمگیر و کیفیت بالای نسخه های PC و کنسولی هست(بین بازی های مولتی مخصوصاً این اواخر) ؟
در مورد کرک و کپی هم صحبت نکنید که اگه بخوام شروع کنم به نوشتن میشه یه مقاله!! فقط در همین حد بدون که من و شما + 30 میلیونی که تو ایران داریم بازی های PC رو کپی میگیریم، دقیقا به همون شکل داریم از بازی های کپی کنسول استفاده می کنیم و پول اوریج نمیدیم! این یه چیزیه که فکر می کنم همتون تایید می کنید و بحثی درش نیست! نمونه ی مشابهش هم تو خارج به همین شکلـه! (1)
دلیلش اینه که کنسول برای بازی که دایس می خواست بسازه به هیچ وجه پلتفرم ایده آلی نبوده! از طرفی در مقابل رقیب خودش می خواست با یک فاکتور مثبت یعنی گرافیک خودشو بالاتر نشون بده و میدید که با کنسول این کار ممکن نیست! (این ممکن نیستی که دارم میگم ضعف سازنده ها نیست، ضعف کنسول 6 سال پیشه!)
عدم توانایی چی آخه !! پسر فکر کن بعد نظرتو بگو!!!
عدم توانایی پیاده کردن تکنولوژی روز روی یک دستگاه با تکنولوژی 6 سال پیش یا 2 3 نسل قبل ؟ اصلا منطقیه اینی که میگی؟ (2)
نیا بازی هایی مثل Crysis 2 و Crysis و ... رو مثال بزن که از همین الان براش متن آماده کردم D:
خیلی بازی هست فقط کافیه یکم تو فروم بگردی متوجه میشی!! از طرفی این نظر شخصیه خود شماست که تاکید دارید روی نتیجه بد بازی... ! (3)
این طور که معلومه شما علاوه بر کُد فن بودن کنسول فن هم هستید! (4)
اهمیت دادن یا ندادن جنابعای ارزشی از PC کم نمیکنه و برای کسیم مهم نیست.
زمانی که PC تو اوج خودش بود و داشت امپراطوری میکرد یه سری ها اصلا نمی دونستن گیمر چیه! حالا هرکی واسه خودش یه کنسول انداخته تو خونه و قربون صدقش میره! (5)
بوک مارک شد برای روزهای آتی... (6)