قابلیت انطباق تصویر بالا به درد سه بعدی می خوره وگرنه اگر شما نیازی به سه بعدی بودن ندارید همون 100-200 هرتز هم کفایت می کنه. ضمن اینکه اصلا تلویزیون 800 هرتز که سه بعدی نباشه نیست چون هدر دادن امکانات بالایی است که از آن استفاده نمی شود.نقل قول:
Printable View
قابلیت انطباق تصویر بالا به درد سه بعدی می خوره وگرنه اگر شما نیازی به سه بعدی بودن ندارید همون 100-200 هرتز هم کفایت می کنه. ضمن اینکه اصلا تلویزیون 800 هرتز که سه بعدی نباشه نیست چون هدر دادن امکانات بالایی است که از آن استفاده نمی شود.نقل قول:
دوستان ميخوام يک TV LED که 3D هم باشه بگيرم
زير "55 نباشه
قيمتش مهم نيست ميخوام بهترين تصوير با امکانات کامل داشته باشه
از نظر شما چه مدلی الان بهترين هست ? :11:
سلام دوستان،
قصد خرید یک تلویزیون LED 40 دارم (سه بعدی نمی خوام). دیروز کمی بازار رو گشتم (شیراز) و البته فقط سامسونگ بدون گارانتی رو قیمت کردم.
EH5000 رو 1.080 گفتند، D5000 رو 1.280 و D5500 رو 1.380
نظر شما چی هست دوستان؟ همین سامسونگ رو بردارم؟
با این قیمت ها آپشن بهتری وجود داره؟
این قیمت ها خوب هستند؟
ممنون
شما قیمت مهم نیست برات میتونی سونی بگیری.نقل قول:
با این قیمت سامسونگ و ال جی بهترین گزینه است.نقل قول:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
اما حالا ال جی یا سامسونگ؟
چون می خوام بدون گارانتی بگیرم دلم می خواد کیفیت ساختش مطمئن تر باشه.
به نظرم با گارانتی بگیرین.
کیفیتش بستگی به مدلش داره.اگه مثل گارانتی دارا باشه و مثلا دست دوم نباشه سامسونگ بهتره
یه LED 32 اینچ میخواستم تا حدود 800t
LG یا Samsung باشه بهتره
بیشتر دنبال امکانات جانبی مثل usb , پخش فیلم با زیرنویس فارسی , گیرنده دیجیتال داخلی و اگه شد اینرنت :31:
اگه چیزی بهم معرفی کنید ممنون میشم
نقل قول:
با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز
من samsung U40C6960 رو دیدم. با اینکه موشن ریت 400 HZ داشت ولی هنگام حرکت , یا تصویر تار میشد یا پیکسلهاش معلوم میشد.
آیا مشکل از جای دیگست؟
اصلن تلویزیونی داریم که این مشکل رو نداشته باشه؟
اگه هست لطفن معرفی کنین
باتشکر
اين مدلی که شما مد نظرتون هست امکاناتش کامل هستش مثلاً ميشه با گوشی تصوير رو به tv شر کرد يا برعکس
دوست عزيز سونی کدوم مدل رو شما مد نظرتون هست من الان خودم سامسونگ c8000 دارم خيلی از کيفيت صفحه راضی هستم يکی هم داداشم sony گرفته از بانه هنوز استفاده نکرده 3،4 تا پيکسلش سوخته خيلی هم مات و کدر هستش نسب به c8000
برای تست موشن ریت باید از صحنه های پر تحرک یک فیلم فول اچ دی 1080p استفاده کرد و کیفیت تصاویر تلویزیون چون 576i هست برای این کار مناسب نیست. ضمن اینکه سری C مربوط به سال 2010 هست. پیشنهاد می کنم روی سری D یا E تست کنید احتمال زیاد نتیجه بهتری حاصل میشه.نقل قول: