پرونده این مرحله هم بسته شد. باید تاپیک جدید باز شه.
به شخصه اصلا تصور نمیکردم مورینیو بتونه تو فصل اول حضورش رئال رو با چندین تغییر جدید که اکثرا هم جوون هستن، به اینجا برسونه!
پرونده این مرحله هم بسته شد. باید تاپیک جدید باز شه.
به شخصه اصلا تصور نمیکردم مورینیو بتونه تو فصل اول حضورش رئال رو با چندین تغییر جدید که اکثرا هم جوون هستن، به اینجا برسونه!
شالکه عجب دلنشین بازی می کرد!
چه بلایی به سر مایکون اومده ؟ این مایکون کجا و مایکون سالهای پیش کجا!
تبریک به دوستداران فوتبال المان و رئال
.
.
.
دیشب حمید رضا صدر صحبت قشنگی کرد : امسال نیمه نهایی cl ادم رو یاد نیمه نهایی 2002 می اندازه .
تنها تفاوت حضور شالکه به جای لورکوزن است.
.
.
4 تا الکلاسیکو توی کمتر از 20 روز؟ باورم نمی شه!:31: چه حالی بده!
شالکه خیلی خوب بازی کرد امروز. با طراوت و شاداب. رائول نشون داد که دود از کنده بلند میشه.
رئال هم بد نبود. اداره کرد و رفت بالا. دلم برای گومز (دروازهبان تاتنهام) سوخت. فکر کنم حتی دل کاسیاس هم براش سوخت. یه صحنه آهسته نشون داد لبش رو گزید بعد هم خیلی خفیف سرش رو تکون داد. البته گومز یک گلب رو هم روی شوت کات دار کاکا خرید.
بازی های حساسی در پیشه.
سلام.
اولا صعود شالکه رو به طرفداراش تبریک ویژه میگم و همچنین صعود رئالی ها رو به تمام طرفداران این تیم (ازجمله خودم :دی) تبرکی میگم.
دوما وقتی یک الکلاسیکو قراره برگزار بشه کلی سرش جنگ و دعوا راه میفته :دی چه برسه بخواد 4 تا الکلاسیکو اونم توی 3 هفته برگزار کنند. :دی
منم صعود مقتدرانه ی شالکه رو تبریک میگم . این شالکه میتونه منچستر رو اذیت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
صعود رئالم مبارک طرفداراش :10:. چه حالی بکنیم با این سریال ال کلاسیکوها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
تبریک میگم به مادریدی ها
رئال این چند سال واقعا حقش بود برسه به 4 تیم اما بدشانس بود
کاری که مو کرد برای سال اوله واقعا شاهکاره ، حتی کاپلو هم نتونسته بود
تنها نقطه منفی تا حالا اون بازی معروف 5-0 ئه که با تاکتیک آفساید گیری(همونی که بارسا میخواد) تیم به ....
------
من محرومیت کاوالیو رو به فال نیک میگیرم
رئال چون بازی اول میزبانه ، میره واسه حمله و خیلی فشاری رو دفاع نیست
اما بازی برگسته که باید از داشته ها حفاظت کرد دی:
اونجا خیلی بیشتر به کاروالیو نیاز داریم
---------------
محتوای مخفی: barca killer lol
تبريك ميگم صعود رئال رو به طرفداراش (از جمله خودم ) همچنين صعود شالكه رو به هواداراش تبريك ميگم . :11:
یه نکته جالب دیروز سن اکثر بازیکنای شالکه مخصوصا هافبکای دفاعیش بود که مهمترین وظیفه((یعنی تخریب بازی اینتر و جلوگیری از نفوذشون به عمق خط دفاع شالکه)) رو بر عهده داشتن این بود که پاپادوپولوس فقط 18سالش بود و ماتیپ هم 19سالش بود یعنی رو هم دیگه سنشون به اندازه زانتی نمیشد ولی استثنایی بازی کردن جلوی بازیکنایی که چند برابرشون تجربه دارن و جامای زیادی گرفتن و .......
حذف کردن منچستر خیلی خیلی سخته ولی غیرممکن نیست
پی نوشت:لئوناردو هم پیشرفت کرده نسبت به پارسال.فصل قبل با میلان در مجموع 2-7 باخت و حذف شد ولی امسال با اینتر 3-7 باخت و حذف شد.این نشون میده که چقدر کار کرده طی این یه سال برای بالاتر رفتن سطح خودش و تیم تحت نظرش:دی
اظهار نظر بسیار جالب مورینیو بعد از بازی مقابل تاتنهام:دی :
"I have to train with 10 men [to prepare for the Barcelona semi-final], how to play with 10 men, because I go there with Chelsea, I finish with 10, I go there with Inter, I finish with 10 and I have to train to play with 10 men because it can happen again."
کاری به نتیجه ندارم ولی اینتر بدجوری تحقیر شد با اینکه شالکه بازی رفت را برده بود اما هرگز دفاعی بازی نکرد
حالا بازی فصل پیش اینتر را مقابل بارسا بیاد بیارید که چجوری اینتر 12 نفره دفاع میکرد
در کل از اینکه یه تیم دفاعی صعود نکرد خوشحالیم!