بدنه یک پارچه فلزی...ساپورت بهتر...صفحه نمایش با کیفیت تر.نقل قول:
ضعفهاشم صحفه نمایش کوچکتر و دوربین ضعیفتر هست.
یه ورژن جدیدتر هست که اصلاحاتی روش انجام شده.تاثیر زیادی رو نصب برنامه نداره.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
بدنه یک پارچه فلزی...ساپورت بهتر...صفحه نمایش با کیفیت تر.نقل قول:
ضعفهاشم صحفه نمایش کوچکتر و دوربین ضعیفتر هست.
یه ورژن جدیدتر هست که اصلاحاتی روش انجام شده.تاثیر زیادی رو نصب برنامه نداره.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
البته صفحه نمایش کوچیکتر ضعف نیست به نظر من، به هر حال هرکس یه سایزی رو میپسنده و ,واسه همین نمیشه همه گوشی ها صفحه های بزرگ داشته باشند دیگه
مثلا من خودم یکی از معیارهام همین اندازه بود که نمیخواستم 4 باشه
نمیدونم یه چند هفته هست گوشیم به صورت وحشی باتریش قوی شده...بدجور...در حالتی که خیلی بهش ور میرم...تو taptalk هم زیاد میچرخم...بازی tin tin و ایمیل و موزیک و SMS ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم داره باتریش از آب بندی در میاد...
:18::18::18::18::18::18: چیکار کردی با باتریت انقد وحشتناک شارژ نگه میداره؟نقل قول:
الان داره 5 روز میشه 20 درصدی هم داره هنوز:18:؟
از چه برنامه هایی استفاده میکنی واسه کاهش مصرف یه جاهایی گوشیت آفلاینه؟
هیچ کاری نکردم...با اینکه کنکوری هستم ولی بازم دارم بهش ور میرم...نقل قول:
به خاطر درس که بعضی جاها آفلاینه...ولی اگه ببینی screen on و awake زیاد هست...
هیچ برنامه خاصی واسه کاهش مصرف باتری نصب نیست...
سلام دوستان. من میخوام برا خرید گوشی به دوست صمیمیم کمک کنم (یعنی هر چی من بگم میخره :31:)
منم موندم بهش بگم desire s بخر یا arc ( بودجش 500 )
اول میبینم صفحه آرک بزرگتره، دوربینش (عکاسی) خیلی بهتره ، شیک تره ، آندروید بستنی حصیری براش میاد .
ولی خوب از کیفیت ساخت دیزایر ، بدنه فلزیش ، htc sence و کلا کلاس برند htc به این راحتی نمیشه گذشت . و این دوست منم یه گوشیو حدود 30 ماه دستش میگیره و کرم گوشی بازی نداره و برا نگه داری بلند مدت فکر کنم htc بهتر جواب بده .
اینم بگم حوصله رام عوض کردن و ور رفتن با گوشی و این چیزا رو نداره .
به نظرتون بهش بگم کدومو بخره ؟
الان شده 5 روز و 10 ساعت و 19 درصد هم هنوز شارژ داره...
اگه جاش بودم دیزایر اس ور میداشتم...arc امکاناتش بیشتره ولی به نظرم دیزایر اس بگیره بیشتر میتونه باهاش کنار بیاد...نقل قول:
البته اگه میخواد 30 ماه نگه داره فقط iphone خوبه...:31:
البته هردو تقریبا یکی هستند...
آرک امکانات بیشتری داره یه سری شو خودت گفتی اینارو هم بهش اضافه کن: خروجی HDMI و USB on the go که میشه باهاش به گوشی فلش مموری موس کیبرد دسته ی بازی وصل کرد دوربینش فوکس مداوم هم داره(فیلم برداری).... واسه راه انداختن USB on the go البته باید گوشی روت بشه و 3 4 تا برنامه روش بریزی رفیقتم که اهل این کارا نیست پس هیچی....نقل قول:
آرک باتریش یکم ضعیفه بخاطر صفحه ی بزرگش...ولی دیزایر اس باتریه خیلی خوبی داره تستشم که رفیقمون گذاشته 2 3 پست بالاتر:31:
آرک جنس بدنش یکم ناامید کنندست خودم که دست گرفنم یه جوری شدم در مقابل دیزایر اس بدنش هیچ حرفی برای گفتن نداره... آرک تو رنگ مشکیش بالاش یه ترک مویی هم ورمیداشت ولی نقره ایش این مشکل رو نداره
درضمن دیزایر اس رابط کاربری سنس رو داره که خیلی جذاب تر از رابط سونیه
تنها مشکل دیزایر اس به نظر من کیفیت پایین فیلم برداریش هست که البته با آپدیت رفع خواهد شد
درابطه به ICS هم من امیدی ندارم که دیزایر اس آپدیت شه البته دوست شما هم اهل این چیزا نیست....به هرحال دیزایر اس پشتیبانیه خوبی از طرف دولوپرها داره و کلی کاستوم رام ICS میاد براش
اگه دیزایر اس میخوای بگیری حتما نقره ای شو بگیر خیلی جیگره:10:
راستی بچه ها این آپدیت 2.3.5 نیومد بالاخره.....
نه هنوز...من هر روز روزی 5 بار چک میکنم...اومد میام میگم...ولی گفتن تا قبل از 2012 میاد.والا چی بگم...:13:نقل قول:
بهتره توی بخش مشاوره خرید بزنین...
من باشم آرک میگیرم... به خاطر ساپورت بهتر (توی اندروید خیلی مهمه ، اصلا هم کار پیچیده ای نیست) ، صفحه بهتر ، دوربین بهتر ، دیزاین بهتر ، OTG ، قیمت پایین تر
سنس هم درسته جالبه ، ولی خوب لانچر های دیگه ای هم هستن که خیلی جالبن ، کلا من باشم واسه یوزر اینترفیس (اونم سنس که این همه سخت افزارو میخوره) پول اضافی نمیدم... در رابطه با برند هم بحث کاملا کلیشه ای هست و غیرمنطقی...
فقط کیفیت ساخت دیزایر اس بالاتره و رمش بالاتره...