فكر ميكنم بهترين كيبورد براي تبلت ها مولتي لينگ و يا SWIFT باشهنقل قول:
فكر ميكنم بهترين كيبورد براي تبلت ها مولتي لينگ و يا SWIFT باشهنقل قول:
سلام..دوستان ایا میشه به سر کابل USB تبدیلی چیزی زد تا بشه FLASH بهش وصل کرد...تیدیل مادگی usb 2 طرفه داریم؟
کسی چیزی میدونه؟
سلام دوستان من امروز یه دونه P7500 خریدم
1-شارژ اولیه که نمیخواد؟ چون این باتری های جدید شارژ اولیه نمیخواد
2-من گذاشتم باتریش پر بشه ولی خیلی دیر پر میشه البته ناگفته نماند خیلی هم دیر باتریش کم میشه ولی خیلی دیر شارژ میشه حالا میخواستم بدونم این طبیعی هست؟ حدود 1 ساعت گذشت و باتریش از 37% شد 45%
3-قابلیت تماس تصویری نداره؟
?????????????????نقل قول:
مبارك دوست عزيزنقل قول:
در مورد شارژ باتوجه به اينكه نوع باتري ها ليتيوم يون پلميري هست نگران مقدار شارژ باقيمانده نباشيد
باتوجه به ظرفيت بالاي باتري مقدار زمان بيشتري براي شارژ صرف خواهد شد ( با وجود باتري عالي )
براي تماس تصويري هم ميتونيد از اپليكيشن هاي مختلفي مثل oovoo و تانگو , اسكايپ و.... استفاده كنيد
1-پس یعنی شارژ اولیه هم نمیخواد؟نقل قول:
2-میتونم هر موقع خواستم بزنم به شارژ؟ یعنی مثلا 40% مونده بزنم به شارژ یا باید بزارم خالی بشه؟
از نظر من نيازي نيست ( حالا بار اول رو شما فول شارژ كنيد )نقل قول:
اره مشكلي پيش نمياد هر موقع دوست داشتين شارژ كنيد
سلام دوستان عزیز
دیروز تبلتم (گلکسی تب 10.1) دادم دست یکی از دوستام
اون هم از روی فضو...:2: رفت پترن تبلت رو عوض کرد و حالا هم یادش نمیاد چی گزاشته روش!!!:41:
زنگ زدم رایانه کمک گفت باید روت بشه دقیق یادم نیست فک کنم گفت دکمه ی میزان صدا (volume) رو بگیر و یه کار دیگه کن روت میشه حالا اصلا این روت یعنی چی و گفت بهتره خودت این کارو نکونی!!
حالا میشه خودم این کارو بکنم؟؟
این روت کردن یعنیهمه چی پاک میشه؟؟
از دوستان متخصص خواهش میکم یکی کمکم کنه.
ممنون
اقا مهدي عزيز سوال مربوط به تبلت 10.1 ميشه سعي كنيد توي تاپيك خودش مطرح كنيد ( من منتقل كردم )
براي پاك كردن و برگردوندن به حالت كارخونه اي بايد وايپ كنيد
يكبار power+volume up روبگيريد وقتي منو ظاهر شد كليدپاور رو رهاكنيد
منويي مياد براي ريكاوري مود و Wipe Data / Factory Reset كه ميتونيد باكليدها ناويگيت كنيد
سلام..دوستان این حالت encrypt جریانش چیه؟ کسی فعال کرده؟ من میخواستم active کنم....
گفتم اول اینجا یه مشاوره بگیرم...
و بازی NFS تو محیط بازی ....چپ و راست نمیشه ماشین...کسی کار کرده باهاش؟تو حالت اتوماتیک گفتم...حالت دستی هم که نداره انگار...