مال من سامسونگ c475 عجیبه به چیزیش دست نزدم احساس میکنم درخشندگیش کم شده چه کار کنم؟
Printable View
مال من سامسونگ c475 عجیبه به چیزیش دست نزدم احساس میکنم درخشندگیش کم شده چه کار کنم؟
دوستان منتظر جوابم یعنی میشه فقط با رفتن به منو ودیدن زمان کارکرد وهیچی رو دستکاری نکردم احساس میکنم در خشندگی تلویزیون کم شده وبه نظرم تصویر کمی تاریک شده؟
من فكر نميكنم با ديدن تنها زمان كاركرد اين مشكل پيش اومده باشهنقل قول:
-در ضمن يك نكته رو ياد اوري ميكنم خدمت دوستان وشما زمانيكه وارد منوي مخفي ميشين و مياين بيرون
ستينگ ها دوباره ديفالت ميشن وتغييراتي كه قبلا اعمال كرده بودين حذف ميشه (احتمال زياد مربوط به اين هست )
ابی جان اره دوباره تنظیم کرد ولی نمیدونم فکر میکنم مات شده کمی تصویر حتی وضوحشم بردم بالا پس مطمینی با دیدن زمان کار کرد همچین اتفاقی نمیوفته کسی منوی مخفی c475 نداره عجیبه ابی جان چرا این درخشش کم شده حتی روشنایی هم بالا بردم ولی به اون روشنی اول نیست نمیدونم شاید حساس شدم منتظر جوابم
-نگران نباش 100% همونطوره كه ميگم با رفتن به منوي مخفي و خارج شدن ستينگ ها وتنظيمات ديفالت ميشه بخاط اين تفاوت رو ميبينيد تنظيمات پنل رو چك كنيد اتفاقي نيوفتاده اگر تنها ساعت كاركد رو نگاه كردين (مطمئن باشين)نقل قول:
سلام وخسته نباشی
من جدیدن یک led samsung UA40C6200UR خریدم چند سوال دارم لطفا راهنمایم کتید
1.آیا انترنت تی وی و دیجیتال تی وی داره؟........... من هر آموزشی در سایت بود آزمایش کردم فعال نشد
2.میشه باش انترنت وصل شود؟.......................ورودی لن دارد
3. دکمه رکورد روی ریموت دارد ولی کار نمکند
4.دربارمنوها ی مخفیش کسی چیزی داره؟........................در باره این مدل در سایت چیزی ندیدم
5.قیمتش چقدره؟
بله عزيز internet tv/----t دارهنقل قول:
بله وصل ميشه تاپيك زير رو مطالعه كنيد :
دكمه براي دستگاهها يي هست كه قابليت ركورد رو دارند (مدل هايي ومربوط به ريجنهاي اروپايي )ويا استفاده در در حالت هاي سينك براي دستگاههاي متصلکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467356&page=8
همين تاپيك موضوعش چيه عزيز ؟
قيمت با گارانتي 1500
سلام کسی با تلوزیون 40...c5000کار کرده؟؟ میشه یکم من رو راهنمایی کنین...برای تنظیمات اینترنت...یا کانالهای اینترنتی...یا این گزینه ALLshareبه چه دردی میخوره؟
باسلام خدمت دوستان محترممن میخوام چندتا دستگاه مثل موبایل( پی وان و ان 97 مینی ) و لب تاب وایرلسدار و کامپیوتر و پرینتر وایرلسدار غیره .. را به ال ای دی سامسونگ 40اینچ مدل سری 5 (UA40c5550QR shd)وصل کنم البته مودمه tp-link مدل td-w8901g وایرلس دار با 4تا ورودی نمیدونم چیکارکنم ؟ یعنی از قابلیت شیرینگ چطوری استفاده کنم؟چطوری به هم وصلشون کنم؟
کلا در مورد سریه c5 کم توضیح داده شده ممنون میشم کسی کمک کنه؟
اصلا یه نفر یه بار منومخفی رو روی c55550 امتحان کنه با سرچ دیجیتال ببینه فعال میشه یا نه یا اینکه اگه کسی امتحان کرده مارو کمک کنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همچنین چطوری میتونم اینترنت تلویزیون فعال کنم؟کلا آشنایی ندارم میشه کمکم کنید؟همچنین چطوری زیرنویس فعال کنم؟
یه توضیحم در باره سینمای خانواده مدل ht-c455 هم دارم که امکاناتش هم کمه اگه جاییرو میشناسید تا بتونه کمکم کنه ممنون میشم منو راهنمایی کنید چون همجارو گشتم چیزی پیدا نکردم یا شایدم من پیدا نکردم؟
با تشکر فراوان
براي اينترنت تي وي تاپيك زير رو مطالعه كنيد :نقل قول:
در مورد alll share هم همون اتصال دستگاههاي مختلف به Hdtv به صورت وايرلس (بيشتر )هست كه البته مستلزم خريد يك فروند دانگل usb واي فاي براي Hdtv تون هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467356&page=8
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
-در مورد منوي مخفي كه مشابه بقيه سري هاست تفاوتي نداره تاپيك منوي مخفي هم وجود دارهنقل قول:
-در مورد تيونر ديجيتال هم اين سري نداره عزيز
-در مورد اينترنت تي وي هم جواب دوستمون رو دادم
در مورد زير نويس هم شما فايل srt مورد نظر رو توي پوشه فيلم بگزارين و كدينگ رو روي فارسي ويا عربي قرار بدين بدون مشكل اجرا ميكنه