سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
Printable View
نقل قول:
گاهی اوقات حق بامن نیست و من هم میتونم مقصر باشم.
چه تناقضی!!!نقل قول:
اولی رو قبول دارم.... گذشتگان همین اشتباه (دومی) رو کردند که الان هر کسی یه دین داره و یه خدا...
خداییش چند نفر از این دوستان به این جمله های قشنگ
یا تجربیات خودشون عمل میکنن و ازش درس میگیرن؟؟
سلام.نقل قول:
راست میگید، مهمتر، عمل است و نه حرف. ولی همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز متولد نشدند! برخی معارف و دانستهها را خودمان متوجه میشیم و برخی را هم دیگران بهمان میگند حتا اگه خودشان عمل نکرده باشند و تنها گفتههاشون بواسطه تجربه بد و یا ناموفقشان باشه.
خودم، شاید صدی، نود به حرفهایی که این جا زدم عمل کردم!
سلامنقل قول:
:)
هزار آفرین هم کمه برای شما
این حرفِ شما بنده رو یاد یکی از مهمترین درسهایِ زندگی انداخت :
وقتی کسی شما رو صادقانه نصیحت میکنه , اصلاً کاری نداشته باشین که خودش بهش عمل میکنه یا نه . فقط به نصیحتش توجه کنین و اون رو به کار ببندین .
مثال:
اگر یک آدم چاق بهتون گفت پرخوری نکن مبادا بهش بگین برو خودت رو نصیحت کن اول
انسانِ باهوش و خردمند و پخته هرگز چنین عکس العملی ازش سر نمیزنه
نصیحتِ صادقانه رو با گوش جان بشنوید و تشکر کنین و کاری به نصیحت کننده نداشته باشین.
در مورد فعالیت در محیط کاری:
هرگز تند تند خودت رو برگ نزن، یه هو دیدی تمام شدی و رفتن سراغ یه کتاب دیگه!
به هر حال، انسان جائز خطاست ولی ماندن بر خطای دانسته، جائز نیست!
اگه چشمت ضعیفه برو به چشم پزشک.
هه هه
اسم تاپیک و استقبال دوستان از این تاپیک و که میبینم یاد این سخن حضرت علی میفتم که میگه :
پند و اندرزها چقدر زیاد و پند پذیرها چه اندکند
کافیه فقط یکی از این تجربیات یا نصیحت های دوستان که اینجا مطرح میشه رو آویزه گوشمون کنیم و به معنای واقعی بهش عمل کنیم تا زندگیمون از این رو به اونرو بشه ولی هممون فقط شنونده ایم و یاد
گرفتیم یه نفر بیاد یه جمله با مسمی یا مصمی یا مسما یا مصما :دی بگه ما هم روی دکمه تشکر کلیک کنیم و همون مسیر قبلیمونو ادامه بدیم
:10:
دوستان جملات زیبای نوشتن من هم تا 130 جمله ( پست دوم ) رو به صورت کتاب همراه ( نرم افزار کتاب موبایل ) مرتب کردم
اگه دوست داشتین دانلود کنید و برای دوستان تون هم بدین............
تجربه من تجربه توست
کد:http://www.4shared.com/file/z9kaM57r/TAJROBEH_MAN_malish___Mobile_E.html