سلام این دو تا کد رو امتحان کردم جواب نداد.نقل قول:
Printable View
سلام این دو تا کد رو امتحان کردم جواب نداد.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این را هم تست کنید
"0-3-2-5"
مستر کد یا کد مادرLG تلویزیون: 5-2-3-0. برو به نوار "منو". > "قفل". سپس رمز عبور 0325 را وارد کنید.
سلام
امروز با روش دیود ها موفق شدم وارد سرویس منو یک تلویزیون LG بشم و دیجیتالش رو فعال کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خوب بگید من چطور میتونم دیجیتال (:n10:) این 66000 رو فعال کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
برای ورود به منوی مخفی و ساختد کنترول دست ساز از روش ساخت بستن دو تا دیود استفاده کنید که نیاز به کد ندارد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا دانلود کنید
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroupعدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroupبه IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را بهIR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته:در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه:به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
نکته: در بعضی از مدلها باید با کد EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد IN START
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید آپشن های مختلفی ظاهر می شود که من مجددا تاکید می کنم که به هیچ عنوان پارا متر های داخل منو ها رو تغییر ندید به جز در Tool Option 3 مقدار جلوی DIVX رو به ۱ تغییر بدید و برای فعال شدن DTV باید وارد Country Grroup شده و از آسیا به اقیانوسیه (AU ) یا اگر مثل تصویر زیر ایران رو داشت (IR ) اونو انتخاب کنید
حال باید ok کنید تا تغییرات ذخیره شود بعد تلویزیون را خاموش و مجدد روشن کنید خواهید دید که جستجوی کانال شما به شکل زیر تغییر کرده و DTV هم به اون اضافه شده.
علاوه بر اون برای تنظیم ساعت گزینه auto هم اضافه شده که ساعت رو اتو ماتیک تنظیم می کنه که البته یک اختلاف ۳.۵ ساعته به خاطر GMT داره
[QUOTE=matinpour;8240804]دوست عزیز
این را هم تست کنید
"0-3-2-5"سلام باتشکر از راهنمایی ها تون ولی بازم نشد .
مستر کد یا کد مادرLG تلویزیون: 5-2-3-0. برو به نوار "منو". > "قفل". سپس رمز عبور 0325 را وارد کنید.
این قسمت منطقه جغرافیایی چجور
ی تغییر بدم آخه غیر فعاله
سلام به استادان عزیز برای من یک مدل LG 47 LA9600 بدون گارانتی از بانه میاد . چیزی که برام عجیبه خود سایت سازنده اصلیش گفته که اسکایپ مسنجر داره ولی من از سایت ایرانی که درخواست دادم . توی فرم سوال و جوابش گفته که اسکایپ مسنجر نداره .بنظر شما اگه من این محصول را بخرم برای امیتونم اسکایپ مسنجرش را فعال کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر این برنامه در تلویزیون تان نصب باشد می توانید از طریق اینترنت با ایجاد حساب از آن استفاده کنید.
روخودش وبکم داره و اگر اسکایپ مسنجر روش نصب نباشه میشه نصبش کرد؟ برنامش گیر میاد؟ .اصلا سیسنم عاملش اندروید هست؟(سیستم عاملش برمبنای چی هست؟)