میلاد جون حرفت متین داداش!
ولی آخه کیفیتش توی عکسهایی هم که به صورت دسته جمعی و خانوادگی انداختند ذاغارت میزنه!
میلاد جون حرفت متین داداش!
ولی آخه کیفیتش توی عکسهایی هم که به صورت دسته جمعی و خانوادگی انداختند ذاغارت میزنه!
بچه ها این هم مقایسه ی دوربین گوشی که از دید سایت cnet صورت گرفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من که شارژم تموم شد!!! تا میرم شارژ میکنم و بر میگردم یه نکته رو بگم که واقعا برای فیلم برداری و عکاسی به این گوشی ها دل بستین؟!!!!
پس دوربین های جیدیتال چرا تولید میشن؟!!
اقا جان دوریبن رو باید از این جیدیتال های جدید خرید! هم کلاس دراه هم خوشکله و هم خوب عکس و فیلم میگیره.....
دوریبن موبایل برا اینکه یه دفعه مثلا رفته بودین پیاده روی دسته جمعی و پلیس اومد گیر داد بتونین فیلم با کیفیت قابل قبول بگیرین و بریزین رو اینترنت!!!!
جاهایی که احتمال میدیم عکس بگیریم خوب دوربین میبریم دیگه!!
داداش تو که خرابش کردی!!! یکی از مهمترین برتری های این گوشی نسبت به گالاکسی دوربین 8 هستش با فلاش! خوب اگه اینا مهم نیستن چرا گالاکسی نمیخری!!
بازهم حرفت متینه داداش منتها خوب وقتی دوربین داره تبدیل میشه به یکی از مزایای گوشیها چرا نباید روش مانور داد؟نقل قول:
یادت میاد اولین گوشی که خریدی دوربینش چه کیفیتی داشت؟
مال من که اصلا دوربین نداشت! :27:
ولی حالا گوشیهایی داره تولید میشه با قدرت بالا و کیفیتی فراتر از اون چیزی که یه روزی تصورش رو میکردیم!
الان گوشیها دارند با کیفیت اچ دی فیلمبرداری میکنند و سونی گوشیی تولید کرده که 16 مگاپیکسله!
ببخشید؛16.1 :31:
بله این درسته که چیزی که در دست ماهاست گوشیی که دوربین داره نه دوربینی که میشه ازش به عنوان گوشی استفاده کرد ولی خوب این هم موفقیتی که حالا میتونیم اونها رو با هم مقایسه کنیم!
کیهان حق داره.نقل قول:
وقتی نگاه میکنم میبینم که اگه گالکسی رو با این دوربین تصور کنم، میتونم برتریهای دیگه ی دیزایر رو با برتریهای گالکسی طاق بزنم!
دیزاین زیباتر دیزایر
سی پی یوی قویتر
صفحه ی نمایش بزرگترش
در مقابل
کیفیت صفحه ی نمایش بهتر
باتری بهتر
بلوتوث 3
خروجی tv
و تبدیل usb به HDMI
نظرت چیه Senaps؟
Desire HD !!نقل قول:
آقا دیدین تو این پست GSM توی این مقایسه که براساس صدا در اسپیکر گوشیها انجام شده بود دیزایر اچ دی رو بالاتر از گوشیهایی مثل موتولا مایلستون نوکیا ان8 و دیزایر جای داده.نقل قول:
اما خودش در مورد نقاط ضعف این گوشی نوشته که صدای اون ناامید کننده است!
در حالیکه توی بررسیهای خودش از گوشیهایی که اسمشون رو بردم درقسمت نقاط قوت با عنوان صدای عالی یاد کرده.
در حالیکه دیزایر اچ دی خصوصیتی داره به نام: صدای دالبی و ارتقای صوتی .SRS
ما که آخر سر نفهمیدیم حرف کی و باور کنیم حرف کی و باور نکنیم!
میلاد الان داشتم میومدم HTC Sense رو اضافه کنم.نقل قول:
:thumbsup:
پس به سلامتی: :7:
قیمت دیزایر اچ دی 750 تومننقل قول: