بچه ها کسی سوال منو نمیتونه جواب بده ؟نقل قول:
بچه ها کسی سوال منو نمیتونه جواب بده ؟نقل قول:
oovoo رو از خود سایتش نسخه گلکسی تب رو دانلود کننقل قول:
من خودم تست کردم تصویر طرف رو دارم و طرف هم تصویر من رو فقط مشکل این بود که صدای من به طرف مقابل نمیرسید این مشکلش بود
با یاهو مسنجر هم من تو نستم وب کم طرف مقایل رو داشته باشم و از صدای هم رو هم داشتیم
فقط 2 مشکل وجود داشت برنامه از دوربین اول کوشی استفاده میکرد یعنی دوربین پشتی تا تصویر من رو بفرسته و مشکل بعدی طرف نمی تونست تصویر من رو ببینه
من فعلا این دو برنامه رو تست کردم
کسی هست بدونه که P1010 به HoneYcomb ارتقا پیدا میکنه یا نه ؟
توروخدا اگه میدونین بگین من هاج و واج بین P8.9 و P1010 موندم
اگه بشه همون P1010 رو میخرم ؟
کسانی که P1010 دارن سرعتش هوبه ؟به درد فیلم دیدن میخوره ؟
دوستان تفاوت های p1010 با p1000 چی هستند ..؟
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
دوستان تفوتهای اصلی p1010 با p1000 چی هستند.؟
تو سایت gsmarena.com ببینید !نقل قول:
تفاوت اصلیشون تو اینه که p1000 سیم کارت میخوره و میشه از 3g و gprs و edge استفاده کرد همینطور قابلیت مکالمه هم داره
فرق دیگشون تو سخت افزار هست که p1000 از پلت فرم قدرتمند humingbird استفاده میکنه و p1010 از tiomap 3630
فرق کوچیک دیگه ای هم مثله ورژن بلوتوث دارن
با عرض سلام چطوری میشه برنامه ای که بر روی گلکسی تب نصب کردیم {مثل فوتو شاپ} رو حذف کنیم لطفا جواب بدید منتظرم
humingbird بهتر از iomap 3630 ؟نقل قول:
حالا این humingbird باعث میشه که سرعت P1000 خیلی از P1010 بیشتر باشه ؟
settings->applications->manage->...->uninstall appنقل قول:
دوستان دوتا سوال
شما تا حالا تو هواپیما یا gps این دستگاه وصل شدین
من رفتم کیش از تهران تا موقع تیکاف هواپیما Gps وصل بود هواپیما شروع به حرکت برای پرواز که کرد gps قطع شد تا خود کیش
در حین پروازمن صندلی دوم بقل پنجره هواپیما بودم تو خود کیش هم که دویار تست کردم به gps وصل نشد
تو پراوز هم فقط دو تا ماهواره پیدا میکرد که وصل نمیشد
حالا این سوال برام مهمه
سلام دوستان
این هفته سفری به کیش داشتم حالا 1 سوال دارم
کیش که رفتیم هواش رو که شما میدونید
تو این فصل چطوره مثلا دستگاه رو از اتاق بیرون میاوردم تو محیط باز تا گوشی صفحه نمایش روشن میشد اول کار lcd روش بخار میکرد
حالا از کیش برگشنیم احساس میکنم گوشی wifi یکیم ضعیف شده ایا ممکنه رطویت هوا به برد گوشی صدمه زده
تو کیش تو محیط باز گوشی شاید دو دقیقه هم باهاش کار نکردم
یقیه همش تو اتاق هتل دستگاه رو گذاشته یه گوشه و گوشی هم off بود خاموش بود , و چند باری هم تو اتاق و لاوی هتل که کولر گازی هم روشن بود دستگاه رو به مدت کمتر از نیم ساعت استفاده کردم دیگه استفاده نکردم تا موقع برگشتن تهران تو هواپیما روشن کردم