سلام
دوستان کجا میشه نسخه ایکس باکس رو گیر اورد؟
هر جا میرم ندارن میگن مشکل داره.
با تشکر...
Printable View
سلام
دوستان کجا میشه نسخه ایکس باکس رو گیر اورد؟
هر جا میرم ندارن میگن مشکل داره.
با تشکر...
سلام
من یه خورده گیج شدم یکی از دوستان اگه متوجه شد چی شد آخر ماجرا ما رو در جریان بزاره :n13:
لطفاً پ.خ بدید که دوستان دیگه که هنوز بازی رو تموم نکردن شاکی نشن!
منتظریما، ممنون...
من این بازی رو 1 ماه پیش تموم کردم اصلا هم خوشم نیومد چرا اخرش اینقدر تلخ بود
Dishonored خیلی از این بهتر بود
با تشکر از جناب Layken عزیز که کمک کردن و بالاخره فهمیدم چی شد آخر کار دقیقاً...
واقعاً عالی بود داستان فوق العاده ای داشت...
آخرش هم تلخ بود هم شیرین واقعاً بهترین بازی عمرم رو تا به این لحظه تجربه کردم
موفق باشید...
سلام عزيزانم...من اون مرحله ايم ام كه ميگه go to comestuck home...ولي نميتونم پيدا كنم مسير خونشو..هندي من مياد ميكشمش ولي تا ميخام برم سراغ يكي از در ها ميگه still is in a combat..نميدونم واقعا!
من برای بار دوم دارم بازی میکنم ایندفعه روی هارد و قصد دارم بیشتر به داستان توجه کنم چون سری اول اینقد تو کف بازی بودم اصا کاری به داستان نداشتم.
این سری چرا وقتی با V به دشمنا ضربه میزنم آتیش میگیرن ؟ :n04:
یه سوال دیگه .. تو بازی یه چیزی برداشتم کلاه و کفش و این چیزا بود و نوشته بود میشه از منوی گیم پلی اونا رو کنترل کرد ... منظورش کجاس ؟!
یه نوشته هم اومد وسط بازی که نوشته بود دزدی کنی یه سری نتایج داره ... منظورش چیه ؟
دوستان من بازی رو تازه امروز شروع کردم و حدود 3 ساعتی بازی کردم .
اولین چیزی که باید اعتراف کنم اینه که گرافیک بازی اصلا اون چیزی که حدس میزدم نبود و در واقع افتضاااااح بود !!! یعنی حتی فکرم نمیکردم با این گرافیک بازی رتبه اورده باشه !!! قبلش فارکرای 3 رو بازی کرده بودم چند روز و اینو الان که بازی کردم دیدم سوسک هم نیست پیش فارکرای !!! کلا اگه کرایسیس 3 رو از لحاظ تکسچر و گرافیک 10 بدیم فارکرای3 میشه 8 و بایوشاک میشه 4 !!
گیم پلی بازی بد نبود تا حالا ! در کل یکم تو ذوقم خورد حالا میرم جلو ببینم چی میشه
دوست من همه بازی ها صرفا بخاطر گرافیک جذاب نیستند. این بازی اصلا به خاطر گرافیکش رتبه نیاوارد. گرافیک بازی قابل قبوله. ولی داستان بازی و طراحی شخصیت هاست که این بازی رو از کرایسیس یا فار کرای ۳ متمایز میکنه و اون ۲ بازی به هیچ عنوان قابل رقابت با داستان این بازی نیستندنقل قول:
دیروز برای بار دوم که بازیو تموم کردم با اینکه دیگه داستان بازی برام مشخص بود و دیگه سورپرایزی در کار نبود ، ولی بازی برام تاثیرگذار بود و تونستم با غم بایوشاکی همراه بشم!
درسته شاید اصل داستان بازی در مورد اون مسائل دنیاهای موازی هست که توی این تاپیک و تاپیک داستان بازی به طور کامل بهش اشاره شد ولی اگه توی بازی ریز بشیم به نظرم کلا یه جورایی مثل بایوشاک به مسائلی سیاسی ، مذهبی ، اجتماعی و ... هم می پردازه و میشه گفت نویسنده بازی تفکرات خودشو به بهترین شکل توی این بازی پیاده کرده.
به نظرم اگه بایوشاک به جای بازی یه فیلم بود می تونست اسکارها رو کلا درو کنه!
یه جورایی میشه گفت شیوه داستانی پردازی اون بی نظیره و کلا این سری یکی از تاثیرگذار ترین و عمیق ترین داستان ها رو در کل بازی ها داره...
بعد از اینکه بار دوم اونو تموم کردم از دادن امتیاز 10 که بهش دادم اصلا پشیمون نیستم هر چند که با ارفاق باشه :دی
فقط به نظرم اگه سختگیرانه در نظر بگیریم برای گیم پلی میشه امتیاز کامل رو نداد و یکمی جزئی می تونست کاملتر باشه...
کلا به قول یه نفر تا وقتی همچین بازی هایی وجود دارن از اینکه بگیم یه گیمریم باید افتخار کنیم. اگه یه زمانی هم تعداد بازی هایی بالا رفت که هر شماره همون قدر که فروششون بیشتر میشه کیفیتشون سیر نزولی می گیره ، باید احساس شرمساری کنیم :دی
گرافیک بازی افتضاحه؟!نقل قول:
دوستان من بازی رو تازه امروز شروع کردم و حدود 3 ساعتی بازی کردم .
اولین چیزی که باید اعتراف کنم اینه که گرافیک بازی اصلا اون چیزی که حدس میزدم نبود و در واقع افتضاااااح بود !!! یعنی حتی فکرم نمیکردم با این گرافیک بازی رتبه اورده باشه !!! قبلش فارکرای 3 رو بازی کرده بودم چند روز و اینو الان که بازی کردم دیدم سوسک هم نیست پیش فارکرای !!! کلا اگه کرایسیس 3 رو از لحاظ تکسچر و گرافیک 10 بدیم فارکرای3 میشه 8 و بایوشاک میشه 4 !!
گیم پلی بازی بد نبود تا حالا ! در کل یکم تو ذوقم خورد حالا میرم جلو ببینم چی میشه
به نظر من در سختگیرانه ترین شکل ممکن هم گرافیک این بازی امتیازی بین 9-10 می گیره!
کلا گرافیک فقط کیفیت بافت ها نیست و یه هنریه که توی این بازی به شکل فوق العاده ای پیاده شده و ایراد اون چنان خاصی بهش وارد نیست.
کرایسیس 3 افتضاح بود :n21: ...نقل قول:
کلا اگه کرایسیس 3 رو از لحاظ تکسچر و گرافیک 10 بدیم فارکرای3 میشه 8 و بایوشاک میشه 4 !!
هیچ پیشرفتی توش نبود ... فقط تکرار و تکرار حتی توی گرافیکش که واسه نسخه ی دو بود.
فارکرای گرافیکش عالی بود ...
بیوشاک هم نسبت به دیزاین مراحل خودش و جزئیاتش خیلی عالیه و من واقعا تعجب میکنم از اینکه میگی افتضاحه