نقل قول:
من هم از شما نخواستم که با زبونی با من حرف بزنین که فکر میکنین باعث بشه من متوجه بشم. اگه میبینین نمیتونین از دیدگاه خودتون بحث رو جلو ببرین، مشکل از خودتون و دیدگاه هاتونه وگرنه هر کسی به راحتی میتونه دیدگاه های شما رو درک کنه و از اون زاویه بهش نگاه کنه. چون دیدگاه های شما تماما مادیه و هیچ نقطه ی ماورایی نداره. برعکس این شما هستین که شاید نتونین از دیدگاه من و امثال من به اطراف خودتون بنگرین چون به برخی از فرضیات غیرمادی موجود در نگرش اسلامی اعتقاد ندارین.
ایشون در جمله ای حکیمانه جواب دادند که:
چرا ؛ خواستيد . :27:
------------
من از همون ابتدای بحث به ایشون تذکر دادم که از مواضع خودش پله پله عقب نشینی نکنه ولی همونطور که میتونین ببینین، ایشون دقیقا همین کار رو کرده. توی پست آخر هم که الطاف عینیه ی ایشون رو نسبت به بنده ملاحظه میفرمایین.
به نظر من ادامه دادن این قبیل بحث ها با چنین افرادی فایده نداره. چون من دفعه ی اولم نیست که دارم روی اثبات وجود خدا بحث میکنم و بارها و بارها چنین رفتارهای فریبنده و توهین آمیز رو از سوی مقابل دیدم و همونطور که گفتم و علیرغم اینکه از اول هم به خود sharim تذکر دادم، متاسفانه مثل روز برای من روشن بود که بحث ما وارد چنین فازی خواهد شد. هر چند که این دوستان میتونن کماکان به فاز توهین خودشون ادامه بدن و بنده رو به ناتوانی در اثبات خدا متهم کنند (کما اینکه این کار رو هم کردند)
خوشبختانه همونطور که گفتند همه ی مباحثات بین من و sharim موجوده. خودتون بخونین و قضاوت کنین.
موفق باشین.
89/9/14