شنیدی یا خوندی یه جایینقل قول:
منبع هم داری
؟
عکسی مجله ای خبری؟
Printable View
شنیدی یا خوندی یه جایینقل قول:
منبع هم داری
؟
عکسی مجله ای خبری؟
اگر منظورت NX-720 هست که 100% اشتباه می کنی چون ما اون موقع خریدیم اصلا نمایندگی سونی نداشتش! پشت دستگاه هم نوشته ساخت مالزینقل قول:
منبعم یکی از اقوامه که تو همین شرکت کار می کنه:20: خودمم یه EX-710 ازشون خریدم و خیلی راضیم.
سونی قطعات رو وارد می کنه و شهاب مونتاژ میکنه و شرکت بازرگانی ایران هم گارانتیش رو تقبل میکنه. تو کیفیتش هم اصلا شک نکنین برادر سرکارگر ژاپنیمون ماهی 12 هزار دلار حقوق میگیره که اسم سونی خراب نشه:31:
من در مورد سری NX اطلاعی ندارم و نظری ندادم. حالا دوباره دیدمش ازش میپرسم و اطلاعات دقیق رو به سمع و نظرتون میرسونم:31:نقل قول:
اگر بپرسی که ممنون می شم ؛ این مشکل منم ازش سئوال کن: که اگر پیکسل سوخته در ال ای دی به وجود بیاد ، که در تلوزیون NX-720 به صورت سری هست و یک پیکسل بسوزه یک خط سوخته میشه درستش کرد یا باید تعویض بشه؟نقل قول:
سلام برای راه اندازی گیرنده دیجیتال در این تلویزیون مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی نمایید
دوست عزیز متاسفانه به احتمال زیاد کل پنل باید عوض بشه. اگر گارانتیه که هیچ، سریع برو بده بشون تا عوض کنن برات. اگرم نیست که باش بساز جون واسه تعویضش باید به قدر کل قیمت تلوزیون باید هزینه کنی.
FAT32 که فایده نداره. چون محدودیت حجم هر فایل در این سیستم 3.2 Gb است. اکثر فیلمهای من بالای این مقدار حجم دارند. البته به خاطر نقطه ضعف بسیار بزرگتر این تلوزیون که عدم توانایی در پخش فایلای MKV هست، این ایرادش درجه اهمیت کمتری داره. هارد شما فقط یک درایو داره؟ اگر نه همه درایوها رو تلوزیون نشون میده؟ اگر فقط یکی از درایوها FAT32 باشه چی؟ اونو نشون میده؟نقل قول:
سلام دوست عزیز. در این تاپیک بسیار زیاد در مورد راه اندازی دیجیتال مطلب موجود هست.نقل قول:
اخیراً هم خود شرکت بازرگانی ایران در شمس آباد کارخونه زده و مونتاژ میکنه.نقل قول: